hits

mai 2016

Jenter svarer: Dette bør menn gjøre når de sjekker opp

Pretty brunette with martini in the bar

I forrige innlegg i denne lille serien, snakket mine to venninner om hva menn bør unngå å gjøre når de prøver å sjekke opp en dame.

I dette innlegget vil de snakke om hva menn faktisk bør gjøre i en sjekkesituasjon.

Hva gutter bør gjøre før de går bort til en dame, snakket jentene om i det første innlegget. De forklarte at det er positivt hvis mannen er godt kledd og framstår som han er i godt humør.

Mannen bør ikke komme bort hvis jenta sitter i en «ordentlig» samtale, og når han først kommer bort, tar det ikke lang tid før jenta gjør seg opp en mening om hvordan dette kommer til å gå.

Det var tydeligvis lettere for jentene å ramse opp ting menn ikke bør gjøre, men noen ting klarte de å komme opp med.

Les også: Derfor kan det lønne seg å vente
Les også: Sloan fra Entourage ble helt satt ut av dette sjekketrikset

I første del forklarte Jente 1 og Jente 2 at mannen tidlig bør si noe morsomt for å se om humoren er lik. Men det er også andre ting menn med fordel kan gjøre når de kommer i prat med en dame.

Jente 1: - Jeg liker når gutten har noen referansepunkter. For eksempel hvis en jente sier at hun er sykepleier, så klarer han å snakke litt om det. Det trenger ikke å være så mye, men nok til at man skjønner at han er interessert.

Jente 2: - Jeg syns det er bra hvis han kommer med kommentarer som viser at han har fått med seg noe. Jeg sto en gang ved siden av en jente som hadde en blomstrete kjole på seg. Og da var det en gutt som kom bort og sa den var fin og spurte hvor mange blomster det var på den. Det hadde jeg blitt sjarmert av.

J1: - For meg som ikke er så frampå, syns jeg det er bra hvis han spør ting om meg. Han må få meg til å prate og fortelle om meg selv.

J2: - Jeg syns det er sjarmerende hvis gutten tar seg tid til å sette seg ned. Så kan han etter hvert kjøpe en drink. Han kan for eksempel si: «Jeg går og kjøper meg en drink. Skal du ha?».

J1: - Ja, det handler litt hvordan man formulerer seg når det gjelder spandering. Jeg husker jeg satt ved et bord en gang der det var en som spanderte uten å si det. Han hadde litt penger, men var ikke en sånn som var prangende om det. Han ville bare at folk skulle ha det gøy. Det var litt sjarmerende. Litt oppvarting er bra, men det er ikke sånn at vi mister interessen hvis vi ikke blir spandert på.

J2: - Gutter skal ikke være dumme når det gjelder spandering, men heller ikke gjerrig. Det er litt viktig å vise.

- Har dere opplevd noen sjekkeforsøk dere husker spesielt?

J2: - Det er kanskje ikke et klassisk sjekketriks, men jeg husker en gang på vorspiel da det var en gutt som plutselig satt seg ned ved oss etter å ha gått litt fram og tilbake. Jeg spurte hva han gjorde til vanlig og da svarte han med en gang: «Jeg selger kokain». Så la ut om dette en liten stund. Det var ikke lenge og han sa det sånn at vi visste at han bare tullet, men det var litt sjarmerende. Han viste med det at han kunne tulle og være litt morsom. Det er bare viktig at man ikke drar sånne historier for langt.

J1: - Jeg husker en gang jeg sto i baren da det var en gutt som kom bort og sa hei. Etter hvert fortalte han at han hadde vært syk de siste dagene. Han forklarte at han hadde ligget hjemme og sett på Kardashians. Han sa at han ble overrasket fordi han likte det skikkelig. Og da begynte jo jeg med en gang å snakke om Khloe og greier. Dette snakket vi lenge om, og det var først etterpå jeg skjønte at det faktisk var et sjekketriks.

J2: - Men det trenger ikke å være så avansert. Det fungerer hvis han spør: «Liker du øl?» så stikker han og kommer tilbake med en øl. Det er også kult hvis han kjøper drikke først og så kommer bort.

J1: - Det er vanskelig å komme på noen skikkelige gode sjekketriks, men jenter liker gutter som er gode til å sjekke opp. Vær flink til å spørre meg om ting og få meg til å prate. Kommenter litt og hvis at du er observant.

Se flere sjekketips: 
#1 - Tilnærmingsdelen
#2 - Den første kontakten
#3 - Generelle tips
#4 - Avslutningen
#5 - Hva du gjør når du tror ingen ser
#6 - Når du vet at en dame er interessert