hits

Damer bør aldri dra hjem med en fyr fra byen hvis hun ikke har tenkt å ha sex med ham

02.11.2017 - 20:40 4 kommentarer

party, holidays, celebration, nightlife and people concept - smiling friends waving hands at concert in club

Nylig hørte jeg en episode av podcasten Hun vs Han der utgangspunktet var en påstand om at damer aldri bør dra hjem med en gutt hvis hun ikke har tenkt å ligge med han. 

Hør podcasten lenger ned.

Dette er naturligvis et tema jeg har visse meninger om, og det er kanskje ingen overraskelse at jeg er helt enig i den påstanden. Jeg skjønner virkelig ikke poenget med at en dame tar eller blir med en fyr hjem fra byen uten å ha sex. Jeg snakker da om hvis det er første gang de møtes.  

Jeg hørte på podcasten for å få noen svar på hvorfor jenter gjør dette, men ble ikke altfor mye klokere. Adrian (Han) var enig i påstanden, mens Kjersti (Hun) faktisk var en av jentene som hadde gjort dette flere ganger (og fått streng beskjed av kompisene sine om at det var noe hun måtte slutte med).

Kjersti nevnte at noen jenter kunne ombestemme seg på vei hjem og at hun selv ikke visste om hun skulle ha sex før hun kom hjem sammen med fyren. Det er egentlig vanskelig å si noe om, i og med at gutter alltid vet at de er klar for sex når de drar hjem med noen.  


Kjersti og Adrian i Hun vs Han.

Under diskusjonen spør Kjersti blant annet: «Er det ikke hyggelig å bare bli kjent? Må man ligge sammen første kvelden?». Nei, man må ikke ligge sammen første kvelden. Poenget er at hvis du blir med en gutt hjem første kvelden, vil han alltid ha et lite håp om at det kommer til å bli ligging. Og når det ikke blir det, er det alltid en liten del av ham som blir skuffet (pun litt intended).

Og ærlig talt, det er sjelden så hyggelig at det er verdt å være oppe til langt på natt for å bli bedre kjent, så hele dagen etter blir ødelagt. Da foretrekker jeg heller å dra hjem hver for seg, så kan man bli bedre kjent en gang når man er edru og mer opplagt.

Det er nemlig det jeg sliter med å forstå, hva er tanken bak og hva vil jentene oppnå når de blir med en gutt hjem første kvelden, uten å være interessert i sex?

Kanskje håper hun at det skal ende med at man ligger i hverandres armer og snakker sammen i flere timer, og at man dagen derpå nyter en god frokost på senga sammen. Det er jo en fin tanke, men i realiteten blir det til at jenta blir nødt til å avvise minst to-tre forsøk fra mannen, før han sovner tungt og alt bare blir kleint dagen derpå.

Les også: Jenter svarer: Dette bør menn gjøre når de sjekker opp

Menn vil som sagt alltid ha et håp om at det skal skje noe når man drar hjem med en dame, selv om hun har sagt fra på forhånd. «Det blir ikke noe på deg, altså. Bare så du vet det». Det har vi hørt før, og det er det ofte ikke noe hold i overhode. Handlingene når man beveger seg innenfor døra sier gjerne det stikk motsatte.

En gutt vil altså alltid bli i det minste litt skuffet hvis det ikke blir sex om han har med en dame hjem. Og det er vel ikke følelsen jenta vil at gutten skal sitte igjen med?

Hvis det er en gutt hun ikke bryr seg om, så skjønner jeg at hun ikke syns det er så farlig. Men jeg går jo ut ifra at hvis man får så god kjemi at man blir med en gutt hjem, så er man interessert nok til at man vil undersøke om det er en person det kan bli noe mer med.

Og da vil man jo ikke at det skal være noe som helst skuffelse hos gutten etter man har forlatt hverandre etter det første møtet. Det vil det garantert være om jenta har vært med hjem fra byen uten å ha sex, i hvert fall hos 95 prosent av alle menn, og spesielt når det er alkohol inne i bildet.

Det er det jo hos jenta også, og det kan forklare noe. Alle gjør jo litt rare ting på fylla. Man kan jo også si at menn ikke alltid bør være etter ute sex, men det er ikke alltid lett å tenke logisk når man er full, uansett kjønn.

Les også: Problemet med å ha for mange damer å velge mellom

Likevel, min klare oppfordring til jenter som har møtt en fyr de syns virker interessant, er altså å ikke bli med han hjem første kveld hvis du ikke har tenkt å ligge med han. Da vil han sitte igjen med liten følelse av skuffelse, noe som åpenbart ikke er positivt om man ønsker at det skal bygges noe mer.

(Har du møtt en gutt du virkelig syns virker bra, syns jeg ikke du bør bli med han hjem, selv om du har lyst til å sex, men det er noe for et annet innlegg eller podcast.)

Det beste en dame kan gjøre om hun møter en interessant fyr, er å gi ham nummeret sitt og si «hvis du vil bli bedre kjent med meg, så send meg melding i morgen». Eventuelt ta nummeret hans og sende melding selv. Da får fyren tenke på det edru, og hører du fra ham er han mest sannsynlig interessert. Hvis ikke, unngikk du å bruke tid på en fyr som bare var ute etter sex.

PS. Når det gjelder Adrians historie etter 08:01, jeg så at bloggeren Kommentarfeltet mente Adrian måtte skjerpe seg fordi at å følge en dame hjem ikke automatisk er et spikret ligg. Men det er ikke det som er poenget. Både Adrian og de aller, aller fleste menn skjønner at man ikke har noen rett på sex som følge en eller annen handling.

Poenget er mer at man føler seg lurt. Adrian hadde fått mange tegn om at det skulle skje noe, og da blir man skuffa når man får døra i ansiktet. Jeg hadde også blitt forbanna hadde det skjedd meg. Man føler man har kastet bort en hel natt som heller kunne blitt brukt til noe annet (soving, selvfølgelig). Dagen etter ble jo garantert et helvete for Adrian.

Og hvis den dama virkelig var interessert, spilte hun den situasjonen totalt feil. Det at Adrian ikke sendte henne melding etter hun hadde lagt til han på Facebook, beviser det. Hadde hun lagt han til da de var på byen, så dratt hjem hvert til sitt, hadde det vært mye større sjanse for at Adrian sendt henne melding.

 

4 kommentarer

Karl Lagerfelt

03.11.2017 kl.07:45

Den eneste grunnen til at de blir med deg hjem første kvelden hvis de ikke har tenkt å ligge er å etablere dominans; "Jeg har musa, jeg bestemmer. Punktum".

Chris

03.11.2017 kl.09:15

En del menn trenger å slutte og oppføre seg som brunstige sjimpanser eller elefanter og ønsketolke et hvert tenkelig og utenkelig ord eller handling fra en dame er et løfte om sex. Det meste damer gjør handler ikke om at de planlegger sex. Slik er det bare.

En mann som sitter så totalt fast i understellet, må på forhånd gjøre det klart for dama at den eneste grunnen til at han vil de skal dra hjem til ham/henne er at han vil ha seg et ligg.

Menn kan bli skuffet over damer som ikke vil gi umiddelbar tilfredstillelse. Damer kan bli skuffet over menn som ikke ser dem som annet enn en madrass han kan få tømt seg i.

Chris

03.11.2017 kl.09:21

Karl Lagerfelt: Ja, de er fæle disse kvinnene som vil bestemme over musa bare fordi de befinner seg i kvinnens egen kropp.

Få ting er en sånn turnoff for damer som menn som ikke ser dem som noe annet enn et lettvindt ligg.

Linn

03.11.2017 kl.11:48

Hahahahah så artig at du linker til en fb-status fra meg. Takk for at du forklarer hva Adrian egentlig følte <3

(lol)

Skriv en ny kommentar