hits

Halv tre-sjekking

25.03.2017 - 12:16 3 kommentarer

Image of posh couple spending leisure in the night club

Å se gutter som flyr fra dame til dame når klokka har passert to, er ikke et ukjent syn på byen. Noen kaller det «Power Hour», andre sier de prøver å hente en «ti på tre»-dame. I dette innlegget vil jeg referere til det som halv tre-sjekking.

Det er ingen hemmelighet at mange gutter vil prøve omtrent alt når kvelden nærmer slutten og det ikke har blitt dame ennå. Man går bort til det meste og er mildt sagt ikke like kresen som på starten av kvelden.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg også har bedrevet en del halv tre-sjekking opp gjennom årene. Noen ganger har det fungert, andre ganger har det feilet spektakulært.

Les også: Derfor liker ikke jeg å bli sjekket opp tidlig på kvelden

Men det er heller ikke til å legge skjul på at det er mulig å sjekke damer på den måten. Jeg har til og med truffet damer utenfor utestedet etter stengetid som jeg har dratt hjem med.

Så kan man sikkert si hva man vil om akkurat det, men det er ingen tvil om at det er mulig å oppnå noe med halv tre-sjekking. Jentene er jo klar over dette fenomenet, og noen ganger har de også lyst til å forlenge kvelden.

Men man er jo som oftest rablende dritings når man gjør dette, så derfor er det ikke helt lett å gi noen skuddsikre tips om hvordan man skal gå fram. I tillegg er det liksom ikke noen hemmelighet for noen parter hva man prøver på.

Og selv om man jo egentlig sier: «Hei, skal vi ha sex?» kan man nesten ikke spørre om det rett ut, selv om det skal sies at mange gutter hadde blitt i ekstase om en dame kommet bort og sagt akkurat det.

Les også: Problemet med å ha for mange damer å velge mellom

Jeg mener imidlertid det beste er å ikke gjøre det helt klart hva man er ute etter med en gang. Man bør gjøre som man vanligvis gjør i en sjekkesituasjon - altså følge tipsene her, her og her - bare at man gjør det i et mye høyere tempo.

Man bør introdusere seg, stille noen spørsmål og vise at du morsom å være sammen med - ingen vil jo på nachspiel med en som virker kjedelig. Det kan også være greit å få oversikt over hvor venninnene hennes er og om det er noe du må ta hensyn til.

Hvis det fortsatt er god stemning og hun virker interessert etter en liten stund, bør man få bekreftet hva som skal skje videre.

Hvordan gå fram når man skal få med en dame hjem, har jeg skrevet mer om her. Det beste er å ikke gå rundt grøten, men å spørre rett ut eller slå fast på en overbevisende, men sjarmerende, måte at dere skal dra hjem.

Som sagt, det er ikke noen hemmelighet hva man prøver å oppnå når en gutt går bort til en dame når klokka har passert halv tre, så man kan like godt finne ut hva som skal skje relativt fort.

Hvis det blir et nei, kan man eventuelt gå videre til neste. Eller så kan man dra hjem og legge seg, som jo sikkert er det lureste.

Følg meg gjerne på Facebook her: 

 

 

3 kommentarer

Mikkulv

25.03.2017 kl.21:53

Vi kalte det havarisjekking i sin tid...

Pølsa

26.03.2017 kl.16:05

Gå rett bort og spør om de vet om nachspiel. Uten pretensiøst tomprat først. Enkelt og greit. Hvis du ikke ser ut som gjørme blir det ofte et ja.

Fri og freidig

26.04.2017 kl.19:59

Den sjekkingen som foregår når det nærmer seg stengetid er både berømt og beryktet, og kjært barn har mange navn!

Men, det er helt rett som du sier. De samme sjekketriksene skal brukes også ved denne typen sjekking, men i raskere tempo. Og det betyr også at man må gå raskere rett på sak dersom man oppnår kjemi. Alle vet tross alt hva det er snakk om hvis man blir sjekket opp et kvarter før lyset går på.

Skriv en ny kommentar