hits

Perfekt fyllesyk-TV: Topp ti klipp fra Graham Norton

20.11.2016 - 14:26 Ingen kommentarer


Det er ikke få søndager der altfor mye tid er blitt brukt på å ligge å se på Youtube-klipp. Og underveis i en slik runde kommer man alltid inn på klipp fra Graham Norton Show. I likhet med dette, er det perfekt å se på når man er fyllesyk.

Les også: Problemet med å ha for mange damer å velge mellom

Derfor har jeg satt sammen en høyst subjektiv liste over de beste klippene fra showet. Det er mulig jeg har gått glipp av noen, men dette er i hvert fall klipp jeg ser igjen og igjen.

10. Matt Le Blanc synger
Det er mange Friends-skuespillere som har vært med på showet. I dette klippet synger Matt Le Blanc gamle «Joey»-sanger.

9. Russell Crowes Michael Jackson-historie
«Maximus» forteller en noe spesiell historie om Michael Jackson.

 

8. Jonah Hill møter Morgan Freeman
Det er alltid gøy når kjendiser forteller historier om andre kjendiser. Fra 00:29 forteller Jonah Hill historien om da han møtte spilte inn en scene med Morgan Freeman.

7 Seth Rogen om tiger-treneren
Det er verdt å se hele dette klippet, men det beste er fra 01:30, da Seth Rogen forteller om hans første møte med den noe lite omtenksomme tiger-treneren.

6. Jonah Hills flyhistorie
Dette Jonah Hill-klippet - der han forteller om sitt møte med Morgen Freeman - fikk nesten en plass på listen, men jeg gikk i stedet for klippet der Hill forteller om da han opplevde alles mareritt på et fly. Historien starter på 00:59.

5. Kate Beckingsales spøk
Ikke bare er Kate Beckingsale helt fantastisk vakker, men hun er åpenbart ganske kreativ også.

4. Kevin Harts opplysning
I første del av dette klippet Kevin Hart gir innsikt i hvordan Ice Cube, som egentlig heter O?Shea Jackson, fikk navnet sitt.

3. Chris Pratts engelske aksent
Det er verdt å se både dette og dette klippet fra Chris Pratts besøk i sofaen, men jeg syns dette er det aller beste. Pratt har sett på britisk søppel-TV og tar dialekten helt på kornet.

Det er forresten verdt å se dette klippet der kjendiser gjør imitasjoner

2. Greg Davies stjeler showet
Han er kanskje ikke så kjent i Norge, men denne historien fra komiker Greg Davies er helt fantastisk. Han sitter med vaskekte a-kjendiser i Hollywood - Jodie Foster, Russell Crowe og Ryan Gosling ? og det er morsomt å se hvordan de går fra å følge med, mest av ren høflighet, til å omtrent rulle av latter i sofaen.

1. Fresh Prince-reunion
Umulig å lage en Graham Norton-liste uten å ha med dette klippet. Denne sekvensen er vel fort noe av det kuleste som har skjedd på et talkshow.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar