hits

Jenter svarer: Dette må du ikke gjøre når du skal sjekke dem opp

30.04.2016 - 10:42 8 kommentarer

Young people spending time in nightclub celebrating an event

I det forrige innlegget i denne lille serien, ga mine to venninner litt innsikt i hva jenter tenker før og idet de blir sjekket opp. 

Les mer: Jenter svarer: Slik skiller du deg ut og slik hinter de at du bør gå

I dette innlegget vil de snakke om hva menn bør unngå å gjøre når de snakker med og prøver å sjekke opp en dame.

Undertegnede har jo også skrevet om hva menn bør og ikke bør gjøre når de snakker med damer, men dette er altså fra to jenters perspektiv.

Og på dette området hadde mine to venninner - Jente 1 og Jente 2 - faktisk en god del å komme med.  

- Hva vil dere råde menn til å ikke snakke om når de er i en samtale med en jente på byen?

Jente 1: - Ikke snakk for mye om deg selv. Og ikke bann så mye. Ikke si ting som: «Det er jævlig bra her», «det er dritfett ute», «det er dyrt som faen her». Da føler jeg han skal tøffe seg.

Jente 2: - Jeg syns det er veldig usjarmerende når gutter snakker om at de ikke kommer til å bli klar for barn på ti år, i hvert fall når man ikke har spurt. Når de helt uoppfordret sier at de er keen på å leve singellivet.

J1: - Ikke snakk om politikk. Det er teit å late som man er kjempeengasjert. Hvis du skal snakke om sånne ting, kan du gå et annet sted.

J2: - Ikke lat som du er noe du ikke er. Det er mange gutter som tøffer seg og er veldig opptatt av å få fram hvor de jobber. Man kan ha bra jobb, men ikke skryt av det. Ikke bare si det uten at noen har spurt. Det er teit hvis en gutt plutselig sier: «Jeg er litt sliten. Har vært på jobb, skjønner du. Jobber på Fornebu, er sivilingeniør hos Telenor».

J1: - Man bør heller ikke snakke om penger, om hvor mye man tjener. Det blir feil. Da blir det også til at man snakker mye om seg selv.

Les også: 5 ting jeg aldri gjør når jeg sjekker opp noen
Les også: Dette bør du gjøre og ikke gjøre på dansegulvet

J2: - Ikke lyv. Det finnes gutter som sier de er single, så har de dame.  Hvis det går dårlig mellom dere og det blir slutt om en uke, så ikke prøv deg på meg. Det sier noe om deg hvis man lyver om sånne ting.

J1: - Man bør heller ikke snakke om snakke om eksen. Noen skal bare snakke om kjærlighetssorgen, og det blir så kjerring.

J2: - Ikke vri om alt man sier til noe seksuelt. Det er ikke sjarmerende. 

J1: - Det er noen gutter som skal si så mye med veldig harry slang. De har lært seg ord og uttrykk som har blitt populære, så bruker de det altfor mye.

J2: - Det er også noen som snakker veldig rart. Den typiske selgermannen. De selger sikkert mye og er veldig gode til å snakke for seg, men de gjør det på en sånn irriterende måte.

- Hva annet bør menn unngå å gjøre?

J2: - Han bør ikke være dritings, og bør heller ikke gjøre så veldig mye ut av seg. Hvis en guttegjeng kommer bort, blir jeg ofte interessert i han som er litt tilbakeholden. Han som ler med, men er ikke klovnen.

J1: - Ja, hvis dere er en gjeng, ikke vær klovnen på bordet. Ikke vær for full, skrik og lag mye leven. Man kan være i humør, men ikke sjanglende.

J2: - Jeg fikser ikke gutter som danser salsa på byen. Hvis jeg ser en gutt i sidesynet ta dansemoves, blir jeg bare oppgitt. Det blir for mye og er litt feminint. Jeg blir ikke interessert i en som er sykt glad i å danse.

Les også: Det er ikke bare menn som benytter seg av denne klassiske sjekkereplikken
Les også: Slik vet du at damer har snakket om deg

J1: - Jeg har opplevd at gutter klår på rumpa og pupper. Det er noen som av og til skal ta på upassende steder. Det var en gang jeg hilste på en gutt som med en gang tok på meg under armen. Det er noen som ikke har respekt og blir for frampå.

J2: - Jeg klarer ikke gutter som skal tøffe seg. For eksempel hvis en guttegjeng har kjøpt bord, så er det en dame som står i nærheten, så sier en av guttene: «Dette er vårt bord. Kom deg vekk, a!». Frekke, spydige gutter ... lykke til med å få deg dame.

J1: - Jeg syns det er slitsomt når gutter dømmer humøret ditt før man sier noe selv. Når de sier: «Smil litt, a! Ikke vær så sur». Man er ikke i dårlig i humør selv om man ikke smiler hele tiden og det blir bare verre med sånne kommentarer.

J2: - Det er også slitsomt med sånne B- og C-kjendiser som tror de er noe. De som sier: «Vet du ikke hvem jeg er, eller?». Jeg liker ikke innbilske gutter.

I neste innlegg, som er den foreløpige siste i denne serien, vil jentene fortelle om hva man faktisk bør gjøre når man skal sjekke opp en jente. 

Se flere sjekketips: 
#1 - Tilnærmingsdelen
#2 - Den første kontakten
#3 - Generelle tips
#4 - Avslutningen
#5 - Hva du gjør når du tror ingen ser
#6 - Når du vet at en dame er interessert

8 kommentarer

30.04.2016 kl.12:46

så menn skal ikke danse, ikke drikke, ikke prate... helst bare stå stille og se tomt ut i luften helt til en kvinne bestemmer seg for at "han skal jeg ha" ?

Jsi

30.04.2016 kl.14:09

Åskar Valle. Den eneste bloggen som aldri har hjulpet verden videre en eneste mm. *gjesp*

30.04.2016 kl.14:57

"Det er teit hvis en gutt plutselig sier: «Jeg er litt sliten. Har vært på jobb, skjønner du. Jobber på Fornebu, er sivilingeniør hos Telenor»."

*ROTFL*

30.04.2016 kl.15:47

Er dette en homseblogg? Finnes vel knapt homser som matcher din motbydelighet. Du burde prøve å gjøre et skikkelig stykke arbeid, kvalme soper

30.04.2016 kl.16:13

Oskard Balle

30.04.2016 kl.22:31

Hvis man skal følge ''tips'' fra disse jentene, så er det umulig å være deg selv.

Beklager, men dette er noe av det dummeste jeg har lest.

Jente

01.05.2016 kl.17:54

Helt enig med jentene, kan skrive under på alt de jentene sa :)

johnny

02.05.2016 kl.16:44

aldrig hatt problemer med å sjekke damer, men norske kvinner er umulige å leve med, skal ha skal ha, går heretter kun for utenlandsk valutta

Skriv en ny kommentar