hits

Jenter svarer: Slik skiller du deg ut og slik hinter de at du bør gå

16.04.2016 - 12:22 Én kommentar

For et drøyt år siden startet jeg en liten serie med sjekketips for menn, som etter hvert har utviklet seg til å bli seks innlegg:

Sjekketips for menn # 1 - tilnærmingdelen
Sjekketips for menn # 2 - den første kontakten
Sjekketips for menn # 3 - generelle tips
Sjekketips for menn # 4 - slik får du henne med hjem
Sjekketips for menn # 5 - hva du gjør når du tror ingen ser
Sjekketips for menn # 6 - slik bør du oppføre deg hvis du vet at en dame er interessert

Jeg skjønner imidlertid at ikke alle kjøper tipsene når de kommer fra en eller annen anonym fyr på internett.

Derfor har jeg spurt to venninner om de kan gi litt innsikt i hva jenter faktisk tenker. Nå er jo omstendighetene slik at også disse jentene må være anonyme, men jeg kan forsikre om at disse jentene er verdt å høre på.

Disse jentene, som begge er i tjueårene, ser nemlig såpass bra ut at de har blitt sjekket opp utallige ganger på forskjellige måter.

Jeg har valgt å gjøre også dette til en liten serie. Den vil være i spørsmål og svar-form og vil i første omgang bestå av tre deler.

Del to og tre handler om hva menn bør gjøre og ikke gjøre når de har kommet i kontakt med en jente på byen.

Denne første delen handler imidlertid om perioden før man har kommet i kontakt.

For å skille mellom venninnene mine, har jeg vært så kreativ å kalle dem Jente 1 og Jente 2.

Følg meg gjerne på Instagram: oscarvalleblogg!

- Hva kan en mann gjøre for at damer skal legge merke til ham på byen?

Jente 1: - Han bør smile mye, ikke stå der og leke tøff. Hvis jeg ser en gutt på byen le mye, så blir jeg nysgjerrig på hva han ler av.

Jente 2: - Klesstilen har mye å si. For min del, kan ikke klesstilen være harry. Det verste jeg vet er når folk går med Norrøna-jakker eller andre sportsjakker i baren. Gutter skal jo også pynte seg på byen, de skal ikke se ut som noen dasser. Han kan ikke gå i saggebukser, for eksempel. Bukseformen har mye å si. Det er noen gutter som har så stygge bukser. Buksa må sitte bra.

J1: - Det er viktig at klesstilen er tilpasset kroppen. Man ser fort hvem som har sans for klær.

J2: - Jeg liker bomber-jakker. Jeg er ikke spesielt glad i skjortegutter, men det kommer litt an på hvor man er. Er man på Monkey (Solli Plass, bloggerens anm. ), er det mer greit siden det er et sånn type sted. Da har man kledd seg opp for det. Det er annerledes på Angst (Youngstorget, bloggerens anm.) for eksempel. Men der tar noen det litt for langt. Det bør ikke se ut som du kommer rett fra søppelkassa.

J1: - Det er også viktig at man er nydusjet og lukter godt. Man bør ha på en god parfyme.

- Hva tenker jenter når de ser at en gutt er på vei bort for å snakke? Blir dere glade?

J1: - Vi blir vel ikke direkte glade, men det er greit. Det er jo hyggelig å få oppmerksomhet. Og det kan jo hende han er interessant, så vi vil høre på hva han har å si.

J2: - Men det er mange gutter som kommer bort og skal snakke når man sitter i en ordentlig samtale med en venninne. Det er litt slitsomt.

J1: - Ja, det beste er nok å komme bort når man står. Det er jo ofte en grunn til at man sitter. Da er man gjerne i en samtale.

- Hvor lang tid har man før jenta har bestemt seg for om dette er noe å gå videre med?

J2: - Tre minutter. Han må ha noe morsomt å si og bør gi et kompliment.

J1: - Han bør prøve å være litt morsomt for å se om humoren er lik. Det må jo være morsomt å være sammen. Selvironi er viktig.

J2: - Hvis han er dritings, er det bare å glemme det.

- Hvordan hinter jenter om at dette ikke går noen vei og at man bør avslutte samtalen?

J2: - Da sier jeg: «Hyggelig å hilse på deg».

J1: - Jeg kan si: «Jeg må bare gå bort til venninnene mine». Eller så ser jeg utover lokalet for å se om jeg ser noen jeg kjenner for å ha en unnskyldning for å gå. Stiller du dritkjedelige spørsmål, er det sånn du blir. Jeg kan også hinte ved å bare står der og smile og le uten å spørre om noe tilbake.

J2: - Jeg kan også være flink til å le ting bort. Jeg ler av det han sier for ikke å være uhøflig, men så snur jeg meg bort etter det.

J1: - Hvis gutten klarer spørre om ting som vi vil svare og spørre tilbake, så er det jo kjemi. Det er bare å komme bort, men man merker hvis jenta ikke sier noe tilbake og da bør man ta hintet.

Har du lyst til å like Oscar Valle på Facebook, kan du trykke på denne knappen: 

 

Én kommentar

Nikolai Hoftun

16.04.2016 kl.20:47

OK. Det er hintet at jeg vil ha sex, jeg vil vite...

"Han bør prøve å være litt morsomt for å se om humoren er lik. Det må jo være morsomt å være sammen. Selvironi er viktig."

"Hvis gutten klarer spørre om ting som vi vil svare og spørre tilbake, så er det jo kjemi. Det er bare å komme bort, men man merker hvis jenta ikke sier noe tilbake og da bør man ta hintet."

Svar: komme bort å begynne å snakke.. Så finner jenta ut om det er kjemi til en pulings eller noe mer som barn...

Men hva alle menn som gjør dette men allikevel ikke lykkes med en pulings (ikke barn)... Må da finnes noen tips som avslører kvinnene som kanskje de selv ikke vet om?

Skriv en ny kommentar