hits

Derfor liker ikke jeg å bli sjekket opp tidlig på kvelden

19.03.2016 - 20:10 Én kommentar

Two women in fancy carnival costumes. Devil shape.


Nylig prøvde jeg å gi litt innsikt i hvordan menn ønsker å bli sjekket opp. Der prøvde jeg å holde det generelt slik at det skulle gjelde menn flest. Det jeg skriver i dette innlegget, tror jeg derimot ikke gjelder menn flest.

Personlig er jeg nemlig ikke en stor tilhenger av å bli sjekket opp tidlig på kvelden, som gjerne vil si den første timen etter man ankommer utestedet.

Når jeg vanligvis snakker om jentesjekking, inkluderer jeg som oftest alle forsøkene jenter gjør på å få mannen til å ta kontakt, altså den indirekte og den halvdirekte metoden. I dette innlegget mener jeg imidlertid kun den direkte metoden, altså at jenter kommer bort og begynner å snakke.

Les mer: Slik sjekker damer opp menn

Og jeg er klar over at jeg er rimelig spesiell på akkurat det punktet, men det får bare være. Jeg har til og med tatt meg selv i å tenke «ikke kom bort, ikke kom bort, ikke kom bort» om en dame jeg tilfeldigvis fikk øyekontakt med da jeg sto i baren på et utested og så utover lokalet.

Jeg så i blikket hennes med en gang at hun var interessert, som man fort gjør noen ganger, og skjønte at hun antakeligvis ville snakke med meg. Og selv om jeg raskt rettet blikket mitt ned i bardisken, gikk det som jeg fryktet da jeg etter noen sekunder merket at hun prikket meg på ryggen.

Les også: Paradise Hotel-deltakeren: - Du ser ut som en med liten pikk

Nå skal det sies at jeg ikke hater når sånne ting skjer. Det er jo selvfølgelig et veldig hyggelig kompliment og jeg slår jo alltid av en prat i tilfelle det skulle vise seg å være kjempekjemi. Men det er noen grunner til at jeg ikke foretrekker den tilnærmingen.

For det første er jeg faktisk ikke i den modusen så tidlig på kvelden. Den første perioden ute er jo en slags videreføring av et vorspiel og da har jeg mer lyst til å snakke med kompiser og andre bekjente enn å gå rundt å jakte på jenter.

Det er rett og slett ikke damer jeg tenker mest på i den perioden. Altså, jeg tenker jo på dem - man ser seg jo rundt i lokalet etter interessante jenter, gir og mottar blikk, diskuterer jenter med kompiser og de greiene der, men jeg er ikke der at jeg nødvendigvis må snakke med dem ennå.

Jeg er heller ikke en av dem som ønsker å møte en dame for så å sitte med henne og dele drinker og snakke hele kvelden. Det har jeg rett og slett ikke tålmodighet til. 

Hvis det er snakk om at min kompisgjeng møter en jentegjeng, og man kan gå litt til og fra og snakke med forskjellige folk, så er det bare kult. Men å sitte i et hjørne med én dame og kun snakke med henne mens jeg ser at ting tar helt av andre steder på utestedet, det klarer jeg ikke.

Da foretrekker jeg heller å snakke med jenta i 15-30 minutter, og så få nummeret hennes. Da kan man snakkes senere og avtale en ordentlig date hvis kjemien er bra, noe som jo er en mye bedre setting å bli kjent med noen på.  

Det er imidlertid ikke alltid det er en god taktikk å ha en kort samtale og så stikke, ettersom mange jenter tolker det som at du bare har lyst til å snakke med andre jenter. For meg handler det imidlertid ikke om det (i hvert fall ikke alltid).

Det handler om at jeg blir særs rastløs når jeg er på byen. Jeg går fra dansegulvet til baren, opp og ned, fra kompis til kompis og bekjent til bekjent hele tiden. Jeg orker ikke å sitte rolig i lengre perioder, og har i hvert fall ikke lyst til å bruke mye av perioden jeg liker best på byen til å tørrprate med en eller annen dame som har kommet snøvlende bort til meg.

Det er nemlig en annen grunn til at grunn at jeg har blitt litt motstander av når jenter kommer bort tidlig på kvelden. De pleier ofte å være en god del mer bedugget enn meg på det tidspunktet. Egentlig en god del mer bedugget enn de fleste, og det er jo ikke akkurat sjarmerende.

Les også: Slik vet du at damer har snakket om deg

I tillegg spiller det inn at jeg, som nevnt før, først og fremst drar på byen for å ha det gøy, så er damer en bonus. Og den første timen vil jeg fokusere mest på ha det gøy, så kan damene eventuelt komme etter hvert.

Men om jeg ikke er noen tilhenger at den direkte metoden tidlig på kvelden, så er jeg veldig glad i den indirekte. Å få og gi noen blikk til jenter mens man står med kompiser og har det gøy med dem, er helt nydelig. Da får du forventninger om at kvelden kommer til å bli bra.

Og jeg skjønner altså hvis folk syns jeg er spesiell når dette gjelder dette, men grunnen til at jeg skriver innlegget, er at jeg vil anbefale jenter å vente med å gå bort til en gutt til litt utpå kvelden, noe som også kan være et godt råd til menn.

I mine øyne er det beste å starte med å pirre nysgjerrigheten hans med noen forføreblikk, så kan man heller gå mer aggressivt til verks etter hvert.

Det er nemlig ikke noen tvil om at de mer direkte metodene bli betraktelig mer effektive jo senere på kvelden det er.

 

Én kommentar

JulieH

25.03.2016 kl.23:47

fin ønsketenking, fortsett å baser bloggen din på oppdiktete historier..

Skriv en ny kommentar