hits

Jeg betaler gladelig etter ubeskyttet sex

12.03.2016 - 18:24 5 kommentarer

dier a couple feet in bed. love, eroticism and partners.


I anledning kvinnedagen skapte den svenske toppbloggeren Alexandra «Kissie» Nilsson debatt etter hun skrev et innlegg der hun oppfordrer jenter til å be mannen vippse penger til angrepille etter en one night stand.

Nilsson mener at dersom en mann er voksen nok til å ha sex, bør han også være voksen nok til å ta halvparten av ansvaret. Og akkurat det er jeg helt enig i.

Jeg er en av de som er altfor dårlig på å bruke prevensjon, og da betaler jeg gledelig noen hundrelapper for å være sikker på at det ikke skal skje noe som setter livet på hodet.

Bloggeren antyder imidlertid at det er mannen som har hovedansvaret for å bruke prevensjon. «Det var jo han som satt deg i denne situasjonen» skriver hun blant annet. Det er jeg ikke enig i.Alexandra «Kissie» Nilsson.

For å bruke Nilssons ordlyd: Er du voksen nok til å ha sex, bør du være voksen nok til å ta halvparten av ansvaret for at prevensjon blir brukt.

Dessverre vet jeg veldig godt hvor lett det er å glemme det, spesielt på fylla. Og da er jo en angrepille mye mer sikkert enn å trekke seg ut, noe mange bruker som prevensjon.

Jeg skjønner imidlertid at jenter ikke syns det er veldig kult å kjøpe angrepille. Jeg husker en gang jeg måtte være med på det, og det var ikke rent lite kleint.

Det var en gang i høst en jente fortalte meg at det måtte til etter vi var ferdig med en runde på morgenkvisten. Og da gadd ikke jeg å sette meg på bakbeina. Det gjør meg som sagt ingenting å punge ut litt for å være på den sikre siden.

Dermed bar det ned til nærmeste apotek, slitne og fyllesyke. Da vi kom fram gikk jenta rett bort til kassa og bestilte, før jeg gikk fram for å betale. Og da skal jeg innrømme at jeg ikke følte meg veldig høy i hatten.

Det er jo ikke akkurat en hemmelighet hva som er foranledningen til et sånn kjøp. Det er ikke mange andre transaksjoner der kassereren kan vite forhåndshistorien med så godt som hundre prosent sikkerhet.

Du har dette scenarioet med angrepille og du har hvis en jente kun har med seg en graviditetstest når hun kommer til kassen. Og jeg går lett gjennom det første scenarioet for at jenta jeg var med skal slippe det andre - uansett hvor ubehagelig det var å kjøpe den pilla.

Det er jo faktisk snakk om å sette et liv til verden. Jeg som alle andre vil jo helst gjøre det i trygge rammer og skape en familie når den tid kommer. Man vil jo ikke gjøre det med en man knapt kjenner, der kanskje ingen av partene er klar for det.

Derfor mener jeg det bare er rett og rimelig at mannen skal bidra til at det ikke skjer. Jeg mener begge parter har et ansvar - det gjelder også før akten - og derfor gjør det meg ingenting hvis en jente ber meg vippse over noen kroner til det formålet dagen derpå.

Følg meg gjerne på Facebook her: 

 

 

5 kommentarer

Lene

12.03.2016 kl.18:29

Så hun ville heller bli gravid enn å kjøpe angrepiller selv da? Haha, det er kanskje noe av det dummeste jeg har lest!

Oscar Valle

12.03.2016 kl.18:38

Lene: Hun kunne sikkert kjøpt det selv, men hun ba meg bli med og bidra, og det hadde ikke jeg noen problemer med.

Dag

12.03.2016 kl.20:08

Da går du ned å kjøper en pille som du tar med ut på byen.

Legg den i lommeboken sammen med kondomen.

Bruker du ikke den ene så får du bruke den andre.

Blir ikke enklere enn det.

LS

12.03.2016 kl.20:30

Disse svenske bloggerne er planetens absolutt dummeste menneskene som eksisterer.

Helt bortsnødd.

Idiotien vil ingen ende ta, enten det er såkalt rasisme eller ting som dette.

Nei, blonde NEK, du har like mye ansvar som den du ligger med.

Er det mulig??

Ingvild

12.03.2016 kl.21:13

Det er jo ikke akkurat vanskelig å huske å ha en kondom eller to i pengboken?

Håper du tester deg jevnlig - er noen motnerfuckers av kjønnssykdommer der ute. Enkelte blir du jo ikke akkurat kvitt.

Skriv en ny kommentar