hits

«Leonardo DiCaprio vil ende opp ulykkelig og alene»

20.02.2016 - 18:49 2 kommentarer

Daily Mails Jan Moir har tatt en kikk på livet til Leonardo DiCaprio, og kommet fram til denne konklusjonen.

DiCaprio har nemlig bare hatt to seriøse forhold og nå bytter han ut den ene vakre ungjenta etter den andre, noe Moir mener er en oppskrift på et dårlig liv når man er 41 år.

Et kjapt Google-søk på journalisten viser at 57 år gamle Moir har fått oppmerksomhet for tekster også tidligere og er tilsynelatende en dame som liker å provosere, noe hun også klarte denne gangen.

Essensen i innlegget - slik jeg tolker det - er at siden Leonardo DiCaprio er 41, burde han slå seg til ro og ikke gå fra den ene blonde modellen til den andre.

Mange vil nok mene at DiCaprio aldri vil være ulykkelig fordi han er rik, kjendis og antakeligvis den mannen med det høyeste damesnittet gjennom tidene. For mange er jo dette drømmelivet, og dermed tror de at han vil være lykkelig uansett.

Akkurat det blir nok for enkelt. Folk er ikke nødvendigvis alltid lykkelige selv om man utad lever et liv mange bare kan drømme om. Det er imidlertid andre ting i kommentaren som jeg reagerer på - litt fordi jeg kan relatere meg til situasjonen til DiCaprio.

Følg meg gjerne på Instagram: oscarvalleblogg

Jeg kan heller ikke se tilbake på mange seriøse forhold, noen vil nok hevde at jeg er redd for å binde meg og jeg er - i alle beskjedenhet - så heldig at jeg har mulighet til å med meg en pen dame hjem i ny og ne. Nå er DiCaprio selvfølgelig i en helt annen liga, men likevel ...

Noe av det som irriterer meg, er at DiCaprio blir omtalt som «giftig» fordi han har seg med mange damer, som at han er ond fordi mange damer har lyst til å ha sex med ham.

Det er synd at vi i 2016 fortsatt er der hvor mange tror at det er mannen som er den dominerende parten når det gjelder sex og spesielt one night stands. Når en dame blir med en mann hjem, er det i de alle fleste tilfeller fordi hun har lyst - ikke fordi hun har blitt manipulert eller lurt.

Det er kanskje vanskelig å forstå for en 57 år gammel skribent, men i 2016 gjør damer - også i Norge - som de vil, noe de selvfølgelig skal få lov til uten å få noe stempel på seg.

Jeg vil også si det er hundre prosent sikkert at mange av jentene som har hatt sex med DiCaprio, gjorde det kun på grunn av eventyret - så de kan si at de har hatt sex med selveste Leo. Og det er jo forståelig. Tror til og med jeg måtte tatt en runde i tenkeboksen hvis jeg hadde fått det tilbudet.


Kelly Rorbach (t.v.) og Toni Garrn, to av DiCaprios seneste eks-kjærester. 

Jan Moir mener i sin kommentar - der hun også finner plass til å kritisere DiCaprios opptreden i «The Revenant» - at siden DiCaprio har passert 40, så må han slå seg til ro. Det er nemlig trist å holde på som han gjør når man er i 40-årene.  

Men hva skal han egentlig gjøre? Skal DiCaprio slå seg til ro med en tilfeldig dame, fordi samfunnet sier at det er slik ting skal være? Da er jo sjansen ekstremt stor for at han havner i et ulykkelig ekteskap der begge partene er i en sinnstilstand full av anger og sinne. Er ikke det trist?

Man kan sikkert si at DiCaprio ikke burde gå fra jente til jente i den hurtighet som han gjør. Men for å møte en man kan slå seg til ro med, så må man jo møte folk. Kanskje han rett og slett tidlig skjønner at dette vil det ikke bli noe ut av, så da går han videre.

Men selvfølgelig, det er helt sikkert at Leonardo DiCaprio av og til har utnyttet situasjonen han er i. Han har nok ikke alltid vært en engel mot alle damer han har møtt. Men igjen, jentene velger også å være med ham - det er jo ikke noen hemmelighet at han ikke akkurat er jomfru.


Leonardo DiCaprio har hatt to seriøse forhold. Et med Bar Refael (t.v) og et med Gisele Bündchen

Det finnes råtne egg, menn som er kvinnehatende griser, men når det gjelder «playere», «rundbrennere», «womanizers» - eller hva du vil kalle det - så tror jeg de aller fleste innerst inne håper å finne en dame de kan slå seg til ro med, Leonardo DiCaprio inkludert.

Personlig har jeg det bra som singel og syns fortsatt det er moro å dra ut i helgene. Jeg har ikke noe imot å få meg dame, men jeg har ikke noe lyst til å slå meg til ro bare fordi folk forventer at det er det man skal gjøre.

Hvis jeg skal slå meg til ro, vil det være fordi jeg har møtt en dame som jeg har lyst til å være sammen med hele tiden. En som gjør det å sitte hjemme og se film en lørdagskveld til et bedre alternativ enn å dra ut med gutta.

Mange vil sikkert si at jeg - og flere andre - har for høye krav. Det er godt mulig, men når det gjelder en man potensielt skal dele resten av livet med, så syns jeg det er lov å ha litt krav. Jeg har møtt flere damer som jeg går godt overens med, men det lille ekstra har ikke vært der.

Det må vel være et minimumskrav? Den helt spesielle kjemien, den gnisten. Jeg har ennå til gode å møte dama der det oppstår, og fram til jeg gjør det så kommer jeg til å ha så mye gøy som jeg kan.

Ja, det hadde vært ålreit å ha dame, men når jeg har det bra som singel, så ser ikke jeg vitsen med å slå meg til ro hvis ikke det er med en dame jeg er helt oppslukt av.

Slik tror jeg også Leonardo DiCaprio tenker. Og jeg mener han skal få lov til å holde på som han vil, selv om han er 41 år.

Men det er mulig jeg tar feil. Det er mulig Leonardo DiCaprio bare en «womanizer» som vil ha så mange supermodeller i beltet som mulig og er redd for et seriøst forhold. Det er også mulig han rett og slett har konkludert med at ekteskap ikke er noe for han. Jeg tror imidlertid ikke det.

Jeg tror han bare venter på at den rette dama skal dukke opp. Hun som gjør at det er verdt å gi slipp på det livet han lever nå. Og fram til han møter den personen, så prøver han å ha så mye gøy som mulig, noe de fleste andre i hans situasjon også ville gjort.

Følg meg gjerne på Facebook ved å trykke på knappen under!

 

 

2 kommentarer

20.02.2016 kl.21:29

Når det er nevnt: 40 er det nye 30. Når vi blir 50 er det det nye 30:)

Hva er lykke, hvem kan definere lykke. Er lykke det samme som å slå seg til ro med en dame og generere avkom? Er selv i begynnelsen av 40 årene, i hodet mitt er jeg fremdeles 18 og driver fremdeles på å rote med damer i alderen 20 - 50, er damer og familie definisjonen på lykke? Nei.

Så hva er lykke?

Største problemet med lykke er at andre skal definere hva det er for deg. Hver den du er, og ikke lat som at du er en annen for at sammfunnet skal godkjenne deg, det gjør deg ulykkelig.

20.02.2016 kl.22:10

Latterlig linselus av ei kjerring som tror hun vet noe som helst.

Skriv en ny kommentar