hits

Du må selvfølgelig ikke høre på han som vil legalisere voldtekt

06.02.2016 - 18:53 9 kommentarer

Roosh Vs uttalelser og kvinnesyn har vakt oppsikt.

Denne uken har Daryush Valizadeh, også kjent som Roosh V, fått mye oppmerksomhet. Roosh er forfatter og en såkalt pickup-artist som flere ganger har fått oppmerksomhet for sin kvinnefiendtlige holdning.

Det er kronikken «How To Stop Rape» - skrevet at Roosh i februar i 2015 -  som har fått mest oppmerksomhet. Der foreslår Roosh at man bør legalisere voldtekt på privat eiendom.

Dette begrunner han med at kvinner da vil passe mer på seg selv. Roosh mener en legalisering vil føre til at kvinner ikke blir med hjem til ukjente menn eller menn som de ikke stoler på, siden de vet at han da kan fullt lovlig kan gjøre hva han vil med henne seksuelt.   

«Med mitt forslag, vil jenter beskytte kroppen sin på samme måte som hun beskytter vesken og smarttelefonen sin. Hvis voldtekt blir lovlig, vil hun aldri dra alene hjem til en mann som hun ikke vil ligge med» skriver Roosh.

Etter at Roosh nylig planla en rekke møter med likesinnede menn i flere land, har kronikken og dets innhold kommet i søkelyset igjen, og en hel verden har vist sin avsky.

Det skal sies at Roosh senere har uttalt at hele kronikken var satirisk, men personlig har jeg mer tro på at Sophie Elise blir vår neste statsminister enn akkurat den unnskyldningen.

Det er nemlig lite tvil om at Roosh har en motbydelig holdning når det gjelder kvinner. Han har blant annet fått oppmerksomhet da nettstedet hans publiserte «5 grunner til å date en jente med spiseforstyrrelser». For ikke å snakke om dette sitatet han ga i et intervju:

«Min standardmening om hvilken som helst jente jeg møter, er at hun er en verdiløs, skitten hore inntil det motsatte er bevist».

Det er med andre ord en premiedust av dimensjoner vi har med å gjøre her.

Følg meg gjerne på Instagram: oscarvalleblogg

Roosh V er altså kjent som en «pickup artist» - en som gjør det til en sport å sjekke damer. Og selv om Roosh antakeligvis er en ekstrem variant, er det liten tvil om den slags nedlatende holdninger er en gjenganger i det såkalte PUA-miljøet.

Dette er menn som bruker alle metoder som finnes for å få damer til sengs. De bruker masse triks og manipulerer damene, kun for å kunne skaffe seg et nytt hakk i beltet. Og la meg bare ha det sagt: Jeg har særs lite til overs for sånne folk.

Jeg har heller aldri skjønt gleden ved det. Det kan sikkert hende at noen av triksene og knepene pickup-artister lærer bort fungerer, men hvor tilfredsstillende er det å få en dame hvis du har vært nødt til å lyve og være en helt annen person for å få det til?

Noen vil kanskje si det er ironisk at jeg rakker ned på folk som bruker triks for å sjekke damer, når jeg selv har skrevet flere innlegg med tips til hvordan man sjekker damer.

Mine tips er imidlertid langt unna å være siktet mot de i PUA-miljøet. Mine tips er rettet mot de litt usikre, sjenerte og snille guttene som trenger en dytt i ryggen. Intensjonen var å gi disse guttene noen retningslinjer og forhåpentligvis mer selvtillit slik at de kan komme i kontakt med jenter og vise seg fra sin beste side.

De er rettet mot de som har lyst til å finne en jente som de kan behandle godt og leve livet med. De er ikke rettet mot kvinnehatende idioter som bare bruker og kaster jenter fordi de har lyst til å nedlegge flest mulig.

Nå skal ikke jeg late som at jeg alltid har vært en engel overfor damer, men jeg går aldri inn for å såre noen og jeg prøver alltid å behandle jentene med respekt. Jeg må også innrømme at jeg kjenner meg igjen i det Adam Levine sa en gang:

«Det finnes to typer menn. Det er menn som er kvinnefiendtlige griser og det er menn som virkelig elsker kvinner og syns at de er mest fantastiske menneskene i verden. Sånn er jeg. Og kanskje grunnen til at jeg var promiskuøs og ville ligge med så mange av dem, er at jeg elsker dem så mye».

Følg meg gjerne på Facebook her!

Roosh V er imidlertid definitivt en av mennene som havner i «kvinnefiendtlige griser»-kategorien. Så kan man fnyse av uttalelsene og meningene hans så mye man vil, men det er et problem at de får så mye oppmerksomhet.

Selv om de fleste oppegående menn skjønner at man ikke skal høre på en slik figur, så vil det være noen som lytter. Noen vil kanskje begynner å tenke at når damer sier nei, så er det kode for «prøv hardere» eller at damer kun er til for å tilfredsstille menn - noe som selvfølgelig bare er vrøvl og hinsides all fornuft.

I det store og det hele er det trist at dette faktisk må skrives i 2016, men til alle menn: Ikke tenk sånn. Ikke hør på Roosh V og andre typer av samme ulla. 

En kvinne skal behandles med den respekten hun fortjener. Det er lov å tulle og erte litt, men hold det lett og humoristisk. Vær høflig, og hør på hva hun har å si. Noe av det beste i verden er å bli kjent med en jente. Så det er bare å ta det med ro og nyte selskapet.

Man må behandle kvinner som de vakre, mystiske og interessante skapningene de er - hvis ikke kan du ende opp som en 36 år gammel hatet mann som er nødt til å bo i mammas kjeller.

Litt som ... Roosh V:

 

9 kommentarer

Stian

06.02.2016 kl.19:39

Trengte du vrikelig å lagr en blogg ut av dette, Gi fyren mere oppmerksomeht din idiot. Du er like blåst.

Men hey alt for et par ekstra klikk å tjene noen få usslige kr.

Geir Johnsen

06.02.2016 kl.20:03

«Min standardmening om hvilken som helst jente jeg møter, er at hun er en verdiløs, skitten hore inntil det motsatte er bevist».

Dette høres jo ut som det mange tenker, men ikke tør si høyt om dagens norske tenåringsjenter. Ikke noe kontroversielt i dette.

Stig B

06.02.2016 kl.20:36

En vakker dag kan kvinner skryte av at de ikke har bidratt med så mye som en eneste linje til bibelen eller koranen.

Det står det respekt av, vi menn kunne jo bare drømme om å ikke ha bidratt til disse infantile, men akk så hatske og fiendtlige våsbøkene.

Oladunk

06.02.2016 kl.22:31

@Stig B

På den annen side kan vi skryte av å ha oppfunnet omtrent alt av teknologi, bygd omtrent alle bygninger, gater, veier osv. Å være de som reiste ut for å oppdage nytt land, for å være de som dykker dypest i havet, for å være de som reiser lengst ut i verdensrommet. Menn har sin funksjon de og ;)

Anne

07.02.2016 kl.00:22

Tenk om det var menn som ble gravid, og det var de som var slutty bitch ? Ville menn akseptert å bli voldtatt i sitt private hjem - mammas kjeller? Hadde Daryush Valizadeh følt det behagelig å bli penetrert med penis og/eller med mega dildo? Synes at Daryush Valizadeh burde ha fått kjent på egen medisin, ala prøvekanin.

Noa

07.02.2016 kl.01:45

Pispreķ

Lisa

07.02.2016 kl.08:24

Gjelder dette kun kvinner? Eller vil nå homofile menn ha lov til å begynne og voldta heterofile menn når de går på besøk hos sine venner?

Kan bli interessant! !!

Bjørn Voss

07.02.2016 kl.11:40

Daryush Valizadeh skulle vært straffet og sendt ut av landet for sine meninger og utsagn. Han er en skam for menneskeverdiene, kulturen og religionen i Norge. SKAMMELIG! Få ham straffet og sendt langt vekk.

Bård

07.02.2016 kl.12:15

Hva er poenget med å gi idioter så mye oppmerksomhet? Sikkert fordi bloggforfatteren er fantasiløs og ikke klarer prestere bedre ..

Skriv en ny kommentar