hits

Dette må damer som har kjæreste lære seg

16.01.2016 - 15:10 39 kommentarer

Det jeg skal ta opp nå, er noe jeg vet samtlige gutter irriterer seg over. Samtlige single gutter, i hvert fall. Det handler om opptatte damer som drar på byen.

Altså, vi skjønner jo at damer som har type drar på byen. De vil selvfølgelig ha det moro og slippe seg løs med vennene sine av og til, de også. Men det er noe som ofte skjer når opptatte damer er på byen med venninner. De kommer i prat med ukjente gutter.

Og disse ukjente guttene er på ingen måte interessert i å «bli kjent» med jentene - altså å skaffe seg en ny venn. De har lyst til å bli kjent med damene, men det er på en helt annen måte. Det kan jeg garantere, 99 prosent av single gutter som går bort til en dame på byen er ute etter å sjekke henne opp.

Det er vel heller ingen hemmelighet, så det må jo damene også vite. Så da er spørsmålet: Hvorfor i all verden hender det at opptatte damer prater, og tilsynelatende flørter, med single gutter under store deler av byturen?

Det er nemlig veldig lite som er mer irriterende enn å finne ut at dama du har brukt lang tid på å godprate med - og kanskje også har brukt en del penger på - har type.

Så vil noen sikkert si at det bare er å spørre dama om hun er opptatt, så slipper man misforståelser, men jeg er en av dem som aldri stiller det spørsmålet. Som jeg har skrevet før, syns jeg det da blir så tydelig at jeg prøver meg på henne, noe som jeg ikke syns bør være tydelig

Det kan for så vidt være et sjansespill, ettersom man da risikerer nettopp å bruke mye tid på en jente som har kjæreste. Men ettersom jeg sjelden går bort til damer uten å få et lite signal om at hun også er interessert, pleier det å gå bra.

Følg meg gjerne på Instagram: oscarvalleblogg

Det har imidlertid slått feil. Jeg husker spesielt én gang det gjorde det. Dette var ganske lenge siden og jeg hadde nok ikke like fininnstilte antenner som nå, men jeg husker at jeg begynte å snakke med denne dama fordi jeg følte hun inviterte til det da hun sto ved siden av meg i baren - den halvdirekte metoden, altså.

Det endte i hvert fall med at vi satt oss ved et bord og snakket sammen lenge. Dama var en blondine med en steinbra kropp, så jeg hadde lite imot å bruke tid på henne. Spesielt siden jeg følte det var en gjensidig interesse der og jeg syns hun virket som en kul dame.

Etter en god stund - sikkert over en time - slapp hun bomben. Da hun skulle fortelle noe innledet hun med: «Jeg og typen min ...». Etter det sluttet jeg ærlig talt å høre på. Jeg ble så oppgitt, og ikke rent lite frustrert.

Jeg husker jeg sa klart fra at det var noe hun burde sagt fra om før. I frustrasjonen sa jeg vel også at jeg ikke hadde vært veldig happy om min kjæreste hadde oppført seg sånn. Hun hevdet at hun ikke hadde flørtet med meg, men det var jo sånn jeg hadde oppfattet det.

Greia er at gutter er veldig enkle, spesielt når de har fått i seg alkohol. Og det damer med type må lære seg er at når de er hyggelige mot en gutt - smiler og ler - så vil han oppfatte det som at hun flørter med han. Gutten vil tro at han har kjangs på dama. Hun gir han forhåpninger og han vil bli skuffa når han skjønner at dama ikke var interessert likevel.

Dette er for så vidt en velkjent problemstilling. Det har vært skrevet flere artikler som dokumenterer det at gutter overvurderer jenters interesse, mens jenter undervurderer gutters interesse. Det er imidlertid verdt å gjenta.

Det er ikke alle opptatte jenter som framstår som flørtende når de snakker med ukjente gutter - noen viser helt tydelig med kroppsspråket at de er opptatt - men det er ganske mange. Noen gjør det nok fordi de liker oppmerksomheten, men jeg tror mange av dem ikke skjønner at de framstår som flørtende. De ønsker jo bare å være hyggelige og holde en interessant samtale.

Men sånn tenker ikke single gutter. Når en dame er villig til å bruke tid på han, vil mannen tenke at det er muligheter for at det kan skje noe med denne dama. Det er sånn gutter fungerer. Og for å gjenta meg selv: Det er ingen single gutter som drar på byen for å bli venn med en jente.

Jeg skjønner imidlertid at det er urimelig å forvente at damer med type skal sitte stille i et hjørne og ikke snakke med noen hele kvelden. Det vi single gutter imidlertid hadde satt veldig pris på, var om det relativt tidlig i samtalen blir gjort klart at vedkommende er opptatt. Da kan vi eventuelt skifte fokus til noen andre, hvis det er det vi har lyst til.

Det høres kanskje ikke helt pent ut, men faktum er at hvis en singel gutt ufrivillig bruker store deler av en bytur på en opptatt dame, så er det stor sjanse for at han vil føle at kvelden er mislykket.

I mitt eksempel med blondina, så nærmet klokka seg tre da det kom fram at hun var opptatt. Og da følte jeg at jeg hadde kastet bort en hel kveld. Og nei, det handler ikke om at jeg gikk glipp av sjansen til å ta med meg en random dame hjem den kvelden. Som sagt så fikk jeg et godt inntrykk av blondina, og jeg så for meg at det kunne være en dame som jeg kunne møte flere ganger.

Selv om mange jenter kanskje tror det, så er det ikke sånn at alle gutter drar på byen for å finne seg en dame som de kan bruke og kaste. Noen av oss ønsker faktisk å finne drømmedama, og ser på byen som en av få muligheter til det.

Så når en dame, uvitende eller ei, bruker opp brorparten av tiden man har til å møte noen ute på byen, så er det særs irriterende. Spesielt når dama var uoppnåelig til å begynne med fordi hun var opptatt.

Følg meg gjerne på Facebook ved å trykke på denne knappen:

 

True story. Les mer på oscarvalle.blogg.no 👍 (via @8factapp )

A photo posted by Oscar Valle (@oscarvalleblogg) on

 

39 kommentarer

16.01.2016 kl.16:07

Hærregud, stakkars enkle fjott.

16.01.2016 kl.16:23

Ja til skilt på jenter som har type! Fyfaen, dette er det dummeste innlegget jeg har vært borti..

Geir Bjerkland

16.01.2016 kl.16:34

Dette innlegget er faen ikke noe bedre enn de seksuelle overgrep som skjedde Nyttårsaften.

Er det virkelig sånn det foregår der ute på byen,at jenter er fritt vilt blant alle gutter uansett hudfarge og religiøs tilhørighet isåfall jævlig pinlig at etnisk Norske gutter skal oppføre seg som siklende griser og bli furten fordi han ikke får knulla noen den kvelden/natta fordi hun tilsynelatende flørter seg vei til pikken hans... Latterlig

Bjørn Blåballe

16.01.2016 kl.16:54

Mange er rusa på alkohol, andre tar kokain, og noen jenter på byen er så avhengig av oppmerksomhet og bekreftelse at det nok kan klassifiseres som misbruk. Vi kjenner dem som "attention whores". I likhet med vanlige horer duger de kun til én ting. Fortsatt god lørdag til kommentarfeltet!

per

16.01.2016 kl.17:04

Problemet med hensynsløse luremus/hensynsløse kjærester er at de ødelegger stor del av livsutfoldelsen til single menn som ønsker seg kjæreste. Denne simple kjæresteoppførselen er tragisk og trist å være vitne til - det er jo svært utbredt. Mine norske ex-kjærester oppførte seg slik alle sammen, som "alle andre". Ikke minst er det utrolig respektløst overfor den ene man skal holde kjær. Norske damer byr seg desverre fram. Derimot har norske jenter enormt å lære av sine filippinske medsøstre på filippinene hvor jeg bor. Alle damene jeg har møtt på er veldig utadvente, høflige og snakkesalige, men så langt fra flørete som det kan bli. Man kan raskt spørre høflig om de vil gå på date. Da sier de enten ja om de vil eller at de har kjæreste. De sier til og med de har kjæreste for å unngå å avvise/såre en mann dersom de ikke vil gå på date med han. Med date mener de å spise lunsj/middag før det blir mørkt ute - og man legger ikke ann på de da heller. Først etter andre date vil hun kanskje gi signaler om at hun er mer interessert i date nummer tre Er man ikke respektfull kan du bare glemme det, Om hun deretter interssert vil man rast merke det.

Trond Pung

16.01.2016 kl.17:18

Norske jenter har ikke sammenligningsgrunnlag - de vet rett og slett ikke hvordan anstendige kjærester oppfører seg. Virker som de mener at "så lenge jeg ikke har sex med noen så har jeg ikke gjort noe galt" - Samtidig som de har "jeg vil suge deg"-blikket. Norske jenter kan rett og slett ikke kommunisere på en troverdig måte. Det pussige er om de ville funnet det helt greit om deres egne kjærester var like flørtete når de selv ikke var tilstede. "Takk Gud det ikke er dama mi" har jeg sagt til meg selv utallige ganger. Å pule er å flørte virker det som, knapt det. Har jo selv hatt damer i bingen hvor de dagen etter avslører de har kjæreste. At jeg har dunket pikken i hulen til en annen mann - noe jeg gjerne ville hatt valget til å velge vekk. Men neida, menn er bare et sexobjekt de også. Ikke rart mange menn finner seg partnere fra kulturer hvor ikke damene er overliberale. Har selv lyst til å finne meg asiatisk dame, men så var det motet da, redselen for hva folk tenker. Misunner de mannfolka som gir faen og blir sammen med hvem de vil.

Jenny

16.01.2016 kl.17:19

Altså, jeg synes ikke man skal legge skylden på dama. Jeg selv er ei hyggelig jente som er svært sosial og elsker å snakke med folk. Gutter som jenter. Jeg er også i et godt og solid forhold. Jeg synes at den som går inn for å flørte skal ta initiativet for å finne it sivilstatusen. Og jeg er alltid blid og hyggelig mot folk enten jeg er på byen eller på butikken. Jenter er ofte det uansett om de er single eller opptatt. Det er for dumt å måtte være avvisende og bare spytte ut "jeg har kjæreste" omtrent i startet på samtalen slik at gutten "slipper å kaste bort tiden sin. Vær mer direkte og for all del ikke bli sint på ei blid og hyggelig jente som kanskje er blid og hyggelig mot alle -både gutter og jenter. Da er det ikke hun som er drittsekken, men du. Ja, noen er flørtete og det er ikke greit. Men husk at det går an å være hyggelig uten å mene noe mer med det. Og det er absolutt ikke en negativ egenskap.

John

16.01.2016 kl.18:14

Kan Nettavisen være så snill og ikke distribuere denne meningsløse bloggen? Snakker om shallow fyr.

Alias69

16.01.2016 kl.19:11

Helt enig, hver eneste gang man er på byen kan man møte jenter som har type som oppfører seg slik du sier. Hadde det vært andre veien ville en gutt blitt kalt for en ufordragelig player FACE IT.

16.01.2016 kl.19:25

Dere gutter er aaalt for desperate. Alt handler ikke om å få seg et ligg. Idiot.

Anonym

16.01.2016 kl.19:55

Innlegget ditt underbygger teorien om at menn er primitive skapninger, som ikke har utviklet seg særlig i et evolusjonistisk perspektiv siden steinalderen. Mannen er fortsatt på jakt, og har ikke noe særlig mer i tankene utover det. Dette er noe av det dummeste jeg har lest. Dessverre er det slik i Norge at det å være hyggelig, blir sidestilt med å flørte. Jeg har møtt mange menn med kjærester, som allikevel er hyggelige mot meg. Betyr det at de vil ha meg? Fra min side er jeg en utadvendt og sosial jente (med kjæreste), og elsker å prate med nye folk. Jeg har aldri hatt en intensjon om noe mer enn prat, men hvis en mann blir sint og skyver meg bort i det øyeblikket han får vite at jeg ikke er single, syntes jeg det hele nesten er patetisk. Det er greit å bli skuffet, kanskje man hadde håpet på noe mer, men å bli frustrert av normal folkeskikk er i mine øyne bare stusselig... Skal ikke jenter med kjæreste få lov til å prate med andre (også menn), uten å bli stemplet som en luremus?

Hvis man er mann og kommer i kontakt med en søt jente som har kjæreste kan man kanskje bli kjent med henne og evt. venninnene hennes? Kanskje hun vil anbefale deg videre fordi du ikke virker så desperat når det blir tydelig hva du er ute etter. Hvem vet, det er trist hvis hele kvelden er "ødelagt" om du ikke fikk med deg en dame hjem.

Provosert

16.01.2016 kl.20:09

Nei ærlig talt! Dette var latterlig dumt skrevet. Man må kunne ha en samtale med noen uten at det skal være en selvfølge at man er interessert i personen. Veldig usexy med menn som tror de eier deg fordi de spanderte en drink på deg. Nettop derfor takker jeg også vanligvis nei!

Lene

16.01.2016 kl.20:28

Nei, det får man si. Det her var ordentlig provoserende lesning. Hvordan skal vi jenter vite om gutten er singel og hvorfor kan vi ikke snakke med hvem som helst? Og er det faktisk ikke lov til å snakke med andre mennesker ute på byen selv om man er i ett forhold? Flørting stiller i en annen kategori og er IKKE ok i mine øyne. Så den eneste grunnen til at en mann snakker med meg hele kvelden er at han mener jeg er ett sexobjekt og ikke ett menneske som har noe å komme med eller er int på det menneskelige plan? Jeg er så utrolig lei dette sexualiserte samfunnet hvor jenter blir redusert til sexobjekter. Vi er faktisk mennesker som bidrar med noe i samfunnet akkurat som den andre halvparten gjør. Så unnskyld meg om jeg syns jeg har en interessant samtale med en annen person som tilfeldigvis er en mann. Jezzez!!

Nina

16.01.2016 kl.20:49

Yolo er mitt motto blitt, men nå er jeg 47 år og elsker oppmerksomheten jeg kan få, men jeg sier tydelig at jeg er gift og ingen kommer i buksene mine, så da er det opp til "dumme" mannfolk, sorry, men hvis de fortsatt gidder å bruke tiden, må de skylde seg selv.

Lagertha

16.01.2016 kl.21:01

Helt enig. Må man være medlem i SV for å gå på byen?

krscue

17.01.2016 kl.00:18

Trivielt liv, trivielle problemer.

Hva er det "mannlige" svaret på en rosablogg?

Vet ikke hva det kalles, men vet at jeg finner det her.

Michelle

17.01.2016 kl.01:34

Dette er noe av det mest tragiske jeg har lest. Jeg sier ikke det fordi jeg er jente, men fordi jeg mener dette ville vært like tragisk andre veien. Jeg personlig drar ikke ut for å finne meg type eller noen å ta med hjem, selvom jeg er singel. Likevel er jeg en utadvendt person som elsker å bli kjent med nye mennesker og flørte litt, men kun fordi det er gøy.

Jeg blir like provosert hver gang jeg møter gutter som deg, som furter og himler med øynene om jeg går videre etter å ha snakket litt. Hvordan kan du dra på byen å forvente at alle som er hyggelige og vil bli kjent med deg er ute etter noe mer enn kun et vennskap bare fordi de ofrer mer enn 15 min i en samtale med deg?

Og hva har det å si om hun er singel eller ei? Jeg tror nemlig at du og sånne som deg blir skuffet ikke bare når dere finner ut at dama var opptatt, men også dersom dere har brukt hele kvelden på å bli kjent med en singel dame som ikke var interessert i noe mer. Dette er jo dyrebar tid for dere, som dere heller burde ofret for en som ville latt dere ta en titt under skjørtet mot slutten av kvelden.. Voks opp!

@michelle

17.01.2016 kl.01:50

michelle det du snakker om er helt greitt når du er singel..nå handler dette om folk som er i forhold, så din kommentar kunne du spare oss for :)

17.01.2016 kl.02:22

Nei, vettu hva... Hvis du går på byen for å finne deg drømmedama, da har du gått feil rettning. Du finner ikke drømmedama på byen uansett hvor mye du leter. For ingen er seg selv når de drikker! Ikke en gang menn som tror de er det. Og en kvinne må da få lov til å snakke med deg selv om ho har dame. Dessuten er ikke en kvinne pålagt å si for eksempel "hei jeg heter Fredrikke, jeg har kjæreste" når dere begynner å snakke 😂

Michelle

17.01.2016 kl.02:22

Jeg er uenig med deg der. Poenget mitt er nettopp det at det her snakkes om "jenter med kjæreste", når jeg mener at det like gjerne kunne benyttet beskrivelsen "jenter generelt" i stedet. Jeg mener nemlig at tankegangen til fyren er den samme: Han synes det er grisekjipt å "sløse" en hel kveld på sjekke opp en dame når han ikke får det han forventet tilbake - uavhengig om dama var opptatt eller ei.

@michelle

17.01.2016 kl.02:30

han tenker jo sikkert at siden en er ute for å sjekke damer, og når damen gir signal tilbake som om hun er helt med, så missforstår en ganske da..altså det sier seg selv at,hvis en går ut for å sjekke opp damer, få seg noe, så er logikken hans ganske grei... :) dessuten så er det veldig mange damer som går ut nettop for å bli sjekket opp, flørte, få oppmerksomhet og få seg et ligg..enten de er single eler i et forhold...

@michelle

17.01.2016 kl.02:32

tror neppe han mente å møte noen på starbucks, når han sa "gå ut på byn" :P

Karoline

17.01.2016 kl.03:16

Jeg er så sykt lei gutter som prater med meg på byen, Men kun er interessert i et raskt ligg samme kveld. Kan ikke de starte samtalen med 'hei, du er søt og jeg er kun ute etter ett ligg', det hadde spart meg for mange unødvendige samtaler.

Michelle

17.01.2016 kl.03:25

Til deg som driver og svarer meg her: Har vanskelig for å forstå hva du prøver å få frem, men belys meg gjerne om du mener jeg tar feil :)

Hyggelige damer som smiler og ler må lære seg at dette oppfattes som at hun er keen, sier han selv. Er man nødt til å være uhyggelig, sur og gretten for å signalisere at man har kjæreste eller kun vil være en venn? Med slik dårlig vurderingsevne forstår jeg ikke hvordan han ikke kan se at dette kun er hans problem. Det er ikke hun som er "luremus", men han som er dum nok til å tro at alle som smiler og er hyggelige vil ha han. Da kan man faktisk ikke klandre andre enn seg selv for å mistolket signalene.

@michelle

17.01.2016 kl.04:00

la meg si det sånn...jeg er enig i at mann kan snakke med, danse, ha det hyggelig med andre om en er i forhold, men det avgjørende er måten hvordan hun ser på ham mens de snakker sammen, flørting er ikke greit og om en er full desto større grunn, hvordan hun danser med ham og lignende ting er avgjørende...altså så lenge den moralske grensen ikke overstiges. går jo selfølgelig ann å ha "normale" samtaler, men de fleste single gutta "ute på byn" er ute etter noe...(spess etter noen øl)...så får de signaler som jeg nevnte over så er de på kroken...altså ikke gi feil signal... ;) :=))

Michelle

17.01.2016 kl.04:38

Helt enig med deg i det at man ikke skal sende ut feil signaler, men akkurat i dette innlegget synes jeg at det er nettopp han som gjør dette. Han forteller han at å spørre om hun har kjæreste er uaktuelt da han ikke vil vise at han er interessert. Er ikke dette et perfekt eksempel på hva han selv kritiserer? Det er ikke rart at noen jenter kan tolke det som gjensidig vennskap hvis han ikke gir utrykk for at det kan være noe mer fra hans side...

At de fleste gutter som drar ut på byen er ute etter noe annet enn en mindre fyldig lommebok dagen etter er ikke til å stikke under en stol, men det er ikke slik for alle. Jeg synes bare det blir for simpelt å skyve svarteper over til jenta, når det er så tydelig at det er han som har misforstått. Jeg synes han skal gjøre som han selv sier at damene skal:

1. Minne seg selv på at menn ofte overvurderer interesse mens kvinner undervurderer den.

2. Gi riktige og tydelige signaler om hva man er ute etter.

Så enkelt er det altså for han å bli kvitt det lille "problemet" sitt :)

Anonym

17.01.2016 kl.08:00

Seriøst....Dette må ver en stor tull?? Gu så teit!! Ikkje vår feil at single gutter tror at ett smil og en hyggelig samtale betyr någe mer I dis øyner. En e jo hyggelig ut på byen. Visst dette innlegget representerer store deler av single menn meninger, er det jammen meg ikke rart at dere er single. Just saying! Så visst en jente er I forhold så skal hun helst være hjemme, eller visst Gud forby vil ta seg en tur på byen så bør hun sitte fint og holde kjeft å bli oppfattet som en sur megge? !?

Jeg har bare en ting å si til forfatteren av dette innlegget :" Get a life.com!"

mannen per

17.01.2016 kl.09:36

Herregud, kan jo ikke forlange at kjærsten skal være en drittsekk og ikke snakke med noen bare fordi at de er i ett forhold. Vi bor jo ikke i midtøsten!!!

H.M.

17.01.2016 kl.13:23

Hahahaha. Oscar, du er vel litt overfladisk??

Kine Moslo

17.01.2016 kl.17:35

Jeg har opplevd nøyaktig samme greie selv, hvor jeg da (uvitende dessverre) var den sykt frekke dama som var så uhøflig å prate en halvtime på byen med en fyr, fordi venninna mi var singel og opptatt med andre gutter i øyeblikket. Da utestedet stengte og vi skulle gå, spurte han om han kunne få bli med meg hjem. Samtalen frem til da hadde dreid seg om helt andre ting, om skikjøring og reising, så da han spurte sa jeg at det passet seg ikke, fordi jeg har samboer. Han ble da skikkelig sur og sa - akkurat som dette innlegget - at dette var informasjon jeg burde delt før.

Jeg spør meg selv: må det første man sier være "Hei, jeg er opptatt"? Hva om fyren hadde dame og var ute på byen sammen med andre single venner, altså i akkurat samme situasjon som meg? Hva om jeg har mange single venninner som jeg kunne introdusert han for, dersom han gadd å bli kjent med meg og fortelle at han var på leting etter en dame?

Men jeg skjønner altså at hvis alle menn er enig i dette innlegget, kan jeg aldri gå på byen uten andre opptatte venninner, for det er liten tvil om at hvis jeg innleder enhver samtale med en fyr på byen om at jeg har type, er jeg dømt til å være alene når andre venninner er opptatt med flørting. Fint å vite. Jeg får bare holde meg hjemme tydeligvis...

Mmagnus

17.01.2016 kl.18:44

Det og si at alle gutta er ute etter et ligg er feil. Kan si det sånn, er like mange jenter som er det også. Det har jeg sett nok av etter 13 år på byn. De gangene jeg prøver meg på ei, er for at jeg vil ut og spise med hun, eller bli bedre kjent med.

Silje

17.01.2016 kl.18:52

Kanskje hun ikke var opptatt.

At hun ikke var fra området,

og ikke ønsket et avstandsforhold...

asdf

17.01.2016 kl.19:03

WHAT. THE. FUCK. Dette er dummeste jeg har lest på lenge. Creds til jentene for å si ifra på et eller annet tidspunkt i det hele tatt, tenker jeg. Det er ikke alle som gjør det...

18.01.2016 kl.09:55

Hvorfor er du så innmari bitter?? Med den attituden får du jo hverken dame eller ligg....

Tommy Andre B Bradahl

18.01.2016 kl.12:02

Så utenom det faktumet at det faktisk går helt fint og finne ut akkurat det om en jente har type eller ikke, bare av og snakke med henne, så må jeg dessverre si meg enig med de her som sier at dette var slitt smått og useriøst.

For all del, som mann kan jeg forstå frustrasjonen som kan oppstå i det du har snakket med en jente en hel kveld, for og så finne ut at det ikke er mulig og få noe mer fysisk ut av det. Men samtidig så kunne du eventuelt ha sett på det på en litt annen måte, selv om du ikke er ute etter en ny venn i mengden med ukjente jenter der ute, så kunne du faktisk heller ha brukt tiden og det nye vennskapet til og videre utvikle muligheten for den såkalte drømme-dama via venninner av henne og de andre du blir kjent med.

Med andre ord, skape et nettverk du kunne ha støttet deg inntil, rådført deg og systematisk jobbet opp mot endemålet av drømme-dama.

å hvem vet, de fleste forhold holder ikke nødvendigvis ut i lengden, du kunne ha fortsatt og bli kjent med nøyaktig den jenta du kunne tenke deg og bli videre kjent med, det var ikke hun som ødela mulighetene der i det hun fortalte deg at hun hadde kjæreste, det var det du selv som gjorde da du ble oppgitt og sint/irritert. du hadde uansett en helt fortreffelig kveld ute på byen frem til nøyaktig det øyeblikket, så logisk sett så burde du ikke ha blitt irritert i det hele tatt, du burde ha forandret på synsvinkelen din og heller holdt det gående. for så lenge du hadde en hyggelig kveld med en jente på byen? selv om hun kanskje ikke var singel akkurat da, så var ikke dette du beskrev som en bortkastet kveld ute, noe jeg ville ha betegnet som det i alle fall.

Det er irrelevant om en Jente har type eller ikke. det viktige er om dette er et menneske du kommer overens med og eller har noe til felles med. det er bedre og ha et nettverk av venner/venninner enn den fremgangsmåten der. det er større hjelp i det nettverket enn det noen gang kommer til og være i om noen sier ifra på starten om de er single eller ikke. har du nettverket så vet du nøyaktig hvem som er single til enhver tid. er det noen som er utenfor det nettverket du har skapt for deg selv og i mellom alle f\du har blitt kjent med så er det bare og utvide og bli kjent med de også. om de vil.

håper det var noe seriøst og konsist det jeg skreiv nå. kort og godt så var poenget at det ikke er en bortkastet kveld uansett. men attituden som noen nevner her må nok bort ja. går an å være en såkalt "bad-boy" og fortsatt være gentleman.

Petter

19.01.2016 kl.00:13

Hvor gammel er du egentlig, Oscar? 19-20?

Du mener altså at jenter på byen burde være pliktige til å oppgi status, mens det ikke skal være noe krav til at du oppgir at du kun vil knulle?

Og du kan ikke spørre heller fordi det lizm kan ødelegge den mystiske utstrålingen din?

Har du tenkt på at en god del jenter etterhvert sier at de har type fordi de er lei av å prate med deg da du kanskje er totalt uspennende når du bare vil knulle henne?

Kanskje bruke litt mindre tid på PUA-forum... Når du blir litt eldre vil du forhåpentligvis skjønne at du fint kan få både gode samtaler og nye venner som er jenter på byen og som du aldri en gang vil få ta på puppen. Når du skjønner det vil du også kunne komme deg i et bra forhold...

Anette

19.01.2016 kl.15:22

En av grunnene til at opptatte damer ofte er så lette å snakke med er ofte nettopp det at de er opptatte! De er ikke stresset over hvordan de ser ut og alt de sier når de snakker med menn på byn eller andre plasser, da de ikke er på jakt etter noe mer enn akkurat den praten. De begynner ikke å tolke alt du sier på 100 måter og er ikke redd for å sende ut feile signaler. Dersom du er på jakt etter en dame må du nesten gi tydelige signaler om hva du egentlig ønsker. Å spandere en drink betyr ikke at du spør om hun vil være med deg hjem.

Det samme gjelder selvsagt for menn også! Hvorfor skal ikke opptatte menn få lov til å snakke med damer på byn?

Generelt kan jeg si meg enig i at en bør prøve å flette det naturlig inn i samtalen at en har type/dame når en er på byn, da det er en typisk sjekkeplass. Men jeg har selv opplevd å snakke med en mann som rett og slett maste så mye at jeg ikke fikk sagt noe særlig selv. Jeg brukte 15 på å prøve å fortelle han at jeg måtte gå til bussen, så det endte med at jeg så vidt rakk den... Han hadde nok fått altfor mye alkohol, eller så var det bare sånn han var. Uansett, når en flørter med andre er det viktig å huske at det er en dialog. Spør du de riktige spørsmålene trenger du aldri å spørre direkte om hun har type.

Wanya Valkyrie Drage

20.01.2016 kl.18:54

https://wanyavalkyrie.wordpress.com/2016/01/20/oscar-valle-far-ikke-pult/

Oscar Valle

22.01.2016 kl.21:16

Takk til alle som har kommentert! Har forsøkt å utdype visse ting i dette innlegget: http://oscarvalle.blogg.no/1453479092_damer_som_har_kjreste.html

Skriv en ny kommentar