hits

Topp 10 Victoria's Secret-modeller

08.12.2015 - 17:05 5 kommentarer

I dag, 8. desember, vises det årlige Victoria's Secret Fashion Show på TV i USA. 

Victoria's Secret Fashion Show er verdens mest kjente og ettertraktede moteshow, og jeg legger ikke skjul på jeg er stor fan, noe som sikkert ikke er overraskende. Showene har ofte stått i bakgrunnen på vorspiel eller vært underholdning på flyturer.

Victoria's Secret-modellene er på mange måter de ultimate drømmedamene. Ikke nødvendigvis på grunn av utseendet - flere av dem er jo faktisk i tynneste laget - men mer på grunn av hele pakningen. De er kroneksempelet på «Perfect ten»-damer, og på mange måter noen fantasifigurer.

Ikke bare ser de fleste av dem fryktelig bra ut. De tjener også bøttevis med penger og har selvtillit nok til å sprade rundt i undertøyet foran millioner av TV-seere. De er karrierekvinner, de er mektige og de har en aura rundt seg.

Når en dama kan si at hun er Victoria's Secret-modell, så blir hun automatisk hevet til et annet nivå. Du føler at mannen i gata aldri har kjangs på en Victoria's Secret-modell, fordi til og med Hollywood-kjendiser må jobber hardt for å få dem.

Du går liksom ikke semidrita bort til Candice Swanepoel og lirer av deg halvdårlig sjekkereplikk. I mine øyne er de helt uoppnåelige. Du må for eksempel være en av tidenes beste quartebacker, spille i et av klodens største band eller være fuckings Legolas for at du skal ha kjangs. 

Følg gjerne Oscar Valle på Facebook her!

Uansett, i anledning årets show har jeg laget en liste over mine Victoria's Secret-favoritter. En liste som naturligvis er høyst subjektiv. Jeg har kun tatt med modeller som har vært fremtredende - alle på listen har vært eller er «Angels» - og de må ha holdt et høyt nivå over flere show.

I 2013 så for eksempel Barbara Fialho helt sinnssyk ut, men siden den gang har hun vært litt borte og dermed kommer hun ikke med. Hvis Kendall Jenner og Gigi Hadid fortsetter som Victoria's Secret-modeller, vil nok de snike seg inn, men ett show holder ikke til å komme på listen.

Noen av de som havnet på bobla: Selita Ebanks, Marissa Miller, Rosie Huntington-Whiteley, Ana Beatriz Barros, Erin Heatherton.

10. Tyra Banks

9. Gisele Bündchen


8. Lily Aldridge

7. Heidi Klum


6. Doutzen Kroes

5. Adriana Lima

Lima er en av de mest kjente Victoria's Secret-modellene, og kanskje den som er mest sexy av alle. Hun gikk sitt første show i 1999, og er selvfølgelig selvskreven på denne listen. 

via GIPHY

 4. Izabel Goulart


Goulart er nok ikke den som har fått mest oppmerksomhet, men har alltid vært en personlig favoritt. Hun har vært med siden 2005, og er kanskje den som har holdt jevnest nivå gjennom årene. 

 
3. Candice Swanepoel

I mine øyne kanskje det beste eksempelet på den uoppnåelige Victoria's Secret-modellen. Swanepoel har den auraen rundt seg som gjør at hun framstår som en dame man bare kan drømme om. Etter å ha gjort sin debut i 2007, er hun nå den soleklare dronningen av Victoria's Secret. 

 2. Alessandra Ambrosio


Med sine høye kinnbein og tynne lepper er Alessandra Ambrosio på mange måter definisjonen av en klassisk pen dame. Hun har et helt kriminelt pent ansikt, og har i tillegg kanskje den beste gangen i Victoria's Secret-sirkuset. Da kjemper du i toppen av min liste. 

Se på det ansiktet: 

 

1. Miranda Kerr

Er nok flere som vil være uenig i at Miranda Kerr tar førsteplassen. Jeg har blant annet en kompis som mener hun ser ut som et romvesen. Det er selvfølgelig ikke jeg enig i. I mine øyne er hun en klokkeklar 10-er. Det hjelper veldig at hun er brunette og at hun har smilehull, spesielt at hun har smilehull. 

Nå skal det sies at det er svært lite som skiller de tre første på listen, og mye av grunnen til at Kerr drar inn førsteplassen er at jeg hadde en enorm crush på henne for noen år siden. 

Men, hallo: 

5 kommentarer

Tom

08.12.2015 kl.20:28

Daym. Blir nesten svimmel av eyecandy her

Daniel

09.12.2015 kl.00:01

"Er nok flere som vil være uenig i at Miranda Kerr tar førsteplassen"

Hva med ca 95% av heterofile menn som får ereksjon. Sammenlignet med de beste,så har utstråling på linje med Billy fra Ikea

Lagertha

09.12.2015 kl.09:13

Gjett om stalkerne blir misunnelige nå....nå blir de enda mer farlige.

Diablo

09.12.2015 kl.09:51

Doutzen Kroes- Har ikke ord

Theo Klem

09.12.2015 kl.16:55

Helt enig i 1.plassen! Miranda er bare nydelig!

Skriv en ny kommentar