hits

5 ting jeg aldri gjør når jeg sjekker opp noen

07.11.2015 - 15:20 5 kommentarer


Som jeg har skrevet tidligere, er det viktig å finne sin egen en stil når du skal sjekke opp noen. Du må gjøre det som passer din personlighet, og presentere deg fra din beste side.

Det er imidlertid noen ting du bør gjøre og ting du ikke bør gjøre. Det er for eksempel alltid lurt å være høflig, vise interessere for den du snakker med og være i godt humør.

Det er også visse ting du bør la være å gjøre. I dette innlegget har jeg samlet fem ting jeg unngår å gjøre når jeg sjekker opp noen. Jeg mener dette også er ting du ikke bør gjøre. Jeg har imidlertid ikke tatt med de åpenbare tingene som å klå, være frekk og slike ting. Det sier seg jo selv. 

1. Spanderer
Dette er det flere grunner til. Det er imidlertid helt i startfasen denne regelen i hovedsak gjelder. Har du snakket en stund med dama og det er god tone, så er det jo naturlig å rive i en drink. Men jeg bruker aldri spandering som en åpning eller som en måte å «holde» på dama. Og hvis dama spør om en drink, er det en klar «deal breaker» for meg

2. Spør om jenta har type
Dette handler mye om at jeg, som jeg har nevnt tidligere, ikke vil at det skal komme klart fram at jeg prøver å sjekke dem opp. Hvis ditt andre eller tredje spørsmål er om jenta har type eller om hun er singel, så er det liksom ikke noen tvil om hva du er ute etter. Man kan uansett som oftest få en indikasjon på om hun er opptatt eller ikke hvis man spør om ting. For eksempel hvem hun er med, om det er en spesiell anledning, hvor hun bor, hvem hun bor med også videre. Hvis hun har kjæreste, vil hun gjerne lirke inn en setning om det når hun svarer på slike spørsmål.

3. Snakker om alvorlige ting
Jeg har sjelden en plan om hva jeg skal snakke om når jeg går bort til en jente. Jeg pleier å starte med noen standardspørsmål og heller ta ting på sparket derfra.

Jeg syns det er gøy å snakke om alt og ingenting. For eksempel hvis man starter med noe kjedelig som hva man jobber med, så plutselig er man i en intens diskusjon om det var sannsynlig at Simba -  som hadde levd på larver og bodd i en fredelig jungel nesten hele livet - klarte å slå den rutinerte Scar i slåsskampen på slutten av Løvenes Konge. Simba tapte jo mot Nala, liksom.

Følg gjerne Oscar Valle på instagram: oscarvalleblogg

Men uansett, jeg prøver å ha en lett og morsom tone med et veldig bredt spekter av samtaleemner. Det er imidlertid noen gutter som snakker om «tunge» ting. Som at man ble avvist av den man var forelsket i eller hvor lei seg man var da bestemoren døde.

Jeg mistenker at gutter snakker om dette fordi de har fått det for seg at jenter liker gutter med mye følelser. Og det kan sikkert stemme i visse tilfeller, men jeg mener det ikke er den siden man bør vise fram når man prøver å sjekke opp noen. Jenter vil snakke med noen som er morsomme og interessante når de er ute, ikke en som drar ned stemninga.

4. Snakker om økonomi
Dette vet jeg mange jenter syns er en stor turn-off. Du må gjerne ha en bra jobb og tjene godt, men ikke skryt av det - i hvert fall ikke uoppfordret. De finnes nemlig menn som sier noe som: «Ja, drinken er veldig god. Pleier å kjøpe mange av dem. Jeg er aksjemegler, skjønner du. Tjener over en mill. i året». Javel, kreds til deg, men du framstår som en riksdouche av dimensjoner. Det er utrolig lite sjarmerende å høre på noen som skryter av hvor mye de tjener - eller andre ting om seg selv, for den saks skyld - og det er kanskje bare disse jentene det fungerer på.

5. Spør jenta om jeg kan kysse henne
Jeg har aldri skjønt meg på menn som spør damene om det. «Kan jeg kysse deg?» eller «Hva gjør du hvis jeg kysser deg nå?». Hvis du stiller slike spørsmål, så har du i mine øyne ikke klart å lese signalene. Jeg syns også det er en veik tilnærming. Vær litt mann og ta kontroll over situasjonen. Jeg sier ikke at du skal bykse fram og håpe at du treffer leppene hennes. Men hvis du flytter kroppen din nærmere henne, kan du se hvordan hun reagerer og agere ut ifra det. Hvis du ser at hun ikke har noe imot at du kommer nærmere, så er det selvfølgelig positivt. Og når du først skal prøve å kysse henne, er ikke den 90-10-varianten som Will Smith forteller om i filmen Hitch en dum måte å gjøre det på.

Se flere sjekketips: 
#1 - Tilnærmingsdelen
#2 - Den første kontakten
#3 - Generelle tips
#4 - Avslutningen
#5 - Hva du gjør når du tror ingen ser
#6 - Når du vet at en dame er interessert

Hva mener du? Er det sannsynlig at Simba klarte å slå Scar?

5 kommentarer

Jeg holder en konkurranse på bloggen min nå hvis du er interessert i å delta :-)

Johnny Stovner

07.11.2015 kl.16:53

Synes det var et interessant innlegg, og gledet meg til å se kommentarene, men så er det bare Karoline Stensrud som kommer og pisser på hjørnet.

Æsj, æsj, æsj. Det er ekkelt med blogghorepiss. Finn på noe interessant å skrive om, i stedet for kun å linke til din egen blogg. Jeg skal aldri besøke bloggen din, og jeg håper oscar banner deg for godt; Taper!

Rune

07.11.2015 kl.17:51

Jeg har gjort det til en regel å gjøre det helt motsatte av tipsene til oscar valle. Har funket meget bra så langt!

Oscar Valle

07.11.2015 kl.18:10

Rune: Good for you, Rune!

Linn Therese Dagsland

08.11.2015 kl.22:03

Heisann!

Nå er det ikke meningen å reklamere her, kun tipse! Vil bare fortelle deg at jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, dersom det kunne være interessant for nettopp deg :-D Ellers vil jeg ønske deg en fantastisk fin søndag videre, og håper du har hatt ei strålende helg!

Klem!

Skriv en ny kommentar