hits

Derfor bør du kle deg annerledes på byen

03.10.2015 - 16:41 4 kommentarer

Det skal ikke altfor mye til for å skille seg ut på byen i Norge.

I mitt forrige innlegg, gikk jeg hardt ut mot måten norske menn kler seg på byen. Jeg argumenterte for at «uniformen» med standardskjorta og spisse sko er grufullt kjedelig.

Jeg var også klar på at jeg mener at man bør bestrebe å krydre antrekket litt - for eksempel med et kjede, et kult (ikke harry) mønster på skjorta eller noen sko som ikke alle ville gått med på byen. Det er små ting, men de blir lagt merke til.

Jeg prøver alltid å skille meg ut, og for ikke lenge siden fikk jeg et nytt eksempel på at det er noe som blir lagt merke til

Jeg var i en bursdagsfest, og hadde på meg en ny skjorte som var mørkeblå med små hvite og gule blomster på. Selvfølgelig i slim fit.

Jeg satt ved et bord og snakket med en kompis da en dame plutselig kom bort til meg. Jeg så opp mot henne og hun begynte samtalen:

«Veldig fin skjorte du har på deg»

«Åh, takk» svarte jeg.

«Ja, jeg har sett på deg hele kvelden på grunn av den skjorta» la dama til.

Hun nevnte vel også at det ikke bare var på grunn av skjorta hun hadde tittet i min retning, men poenget er det var på grunn av den hun hadde lagt merke til meg. Og da hun valgte å komme bort, brukte hun skjorta som en isbryter.

Som jeg også nevnte i forrige innlegg, er det viktig at du har selvtillit nok til å gå med ting som skiller deg ut. Går du med ting som folk legger merke til, må du gå med rak rygg og hodet hevet. Hvis du ikke er komfortabel med det du har på deg, vil folk også legge merke til det. Og som jeg har nevnt noen ganger må du ha selvtillit hvis du ønsker å komme noen vei på byen.

Alle dette er antrekk som kan fungere på byen.

Jeg har fått mange kommentarer fra kompisene mine på grunn av det jeg går med. «Hva er det du har på deg nå?» har jeg hørt flere ganger når jeg kommer inn på vorspiel. Det er da du må ha selvtillit nok til å ikke la det gå inn på deg.

En gang da vi var på ferie, skjedde det noe som ga kompisene mine svar på tiltale. Jeg hadde kjøpt en t-skjorte som jeg visste kom til å vekke oppsikt. Den var hvit, men hadde flere fargerike elementer. Jeg syns den var kul, men før vi skulle ut fikk jeg flere kommentarer fra kompisene min på grunn av t-skjorta.

Jeg lot dem prelle av, og det tok ikke lang tid før jeg fikk bekreftelse på at t-skjorta ikke var et bomkjøp. Det tok nemlig ikke mer enn omtrent tre minutter fra vi kom inn på baren før en dame kom bort til meg og sa på engelsk:

«I like your shirt»

Når det kommer slike kommentarer, så kan gutta egentlig mene hva de vil. Det bryr jeg meg lite om.

Så lenge jeg er komfortabel med hva jeg går med og føler meg vel, så velger jeg å skille meg litt ut. Og jeg mener altså at det er noe flere norske menn bør gjøre.

Man taper ikke noe på det, det viser at du er en selvsikker type og det blir lagt merke til. Prøv, så skal du se at du merker forskjell.

Følg gjerne Oscar Valle på Facebook her!

 

 

🍕🍕

A photo posted by Oscar Valle (@oscarvalleblogg) on

4 kommentarer

OlaDunk

03.10.2015 kl.17:46

Hvorfor skal jeg gidde å bry meg om folk liker antrekket mitt? Jeg kler meg som jeg vil, og driter langt i hva folk synes om stilen min.

Ove Kristian

03.10.2015 kl.19:30

Hvis kompiser ikke er glade i skjorta di lever janteloven. Stå på.

Sverre

03.10.2015 kl.21:43

Ok, om man må se ut som en tulling med for mye penger og 0 smak for å gå ut på byn så blir jeg hjemme.

De antrekkene var forjævlige for å si det pent.

Sofie

13.10.2015 kl.10:49

Hva er vitsen i å ha en blogg, når du får 97 prosent negative kommentarer? Kanskje det beste for deg er å legge ned hele bloggen din, og heller komme tilbake igjen om noen år om du da faktisk har noe interessant å skrive om.

Jeg hadde Ihvertfall gjort det hvis jeg var deg:)

Skriv en ny kommentar