hits

Jenter og night stands, og en uventet replikk

12.09.2015 - 13:00 6 kommentarer

I dette innlegget skal jeg fortelle om noe av det mest oppsiktsvekkende en dame har sagt til meg på byen.

Men først: Når det gjelder one night stands, så kan det virke som noen lesere tror at det alltid foregår på mannens premisser. Jeg har skrevet noen damehistorier på denne bloggen, og da har det hendt at lesere i kommentarfeltet har bedt meg forklare hva som skjedde og hvordan jeg behandlet jenta i etterkant - som at det alltid var mitt valg hvordan fortsettelsen skulle være.

Det er vel også den tradisjonelle tankegangen for mange, at gutter som har mange one night stands «bruker» jenter. Det er nok tilfellet noen ganger, men definitivt ikke alltid.

Noen ganger er det jenta som kun er ute etter en one nighter, og ikke noe mer. Og det er det selvfølgelig ikke noe galt i. Det må bli slutt på den gamle greia med at en jente blir sett ned på bare fordi hun har hatt mange sexpartnere. Har gutter lov, har jenter lov.

Jeg er helt overbevist om at jeg har blitt «brukt» av visse jenter. Jenta som sa den minneverdige replikken til meg, var en som helt tydelig kun var ute etter sex.

Vi hadde dratt hjem sammen etter en særs fuktig bytur for en god stund tilbake, og i etterkant ble det helt klart at det kun var snakk om et one night stand. Jeg hadde nemlig sent henne en melding noen dager senere, uten å få svar.

Hun hadde altså fått det hun var ute etter, og ferdig med det. Fair enough.

Men jeg skulle altså møte henne igjen. Jeg husker jeg sto i baren på utestedet, da det var en som prikket meg på ryggen.

Da jeg snudde meg, så jeg en jente jeg ikke umiddelbart dro kjensel på. Dette var tross alt mange måneder senere.

Og det første hun sa var ikke «hei» eller «takk for sist» eller noe i den duren. Det første hun sa var:

«Jeg har knulla deg før, jeg».

Den replikken skal jeg innrømme satt meg litt ut.

Følg meg gjerne på Facebook her!

For det første måtte jeg jo lete dypt nede i minnebanken for å finne ut hvem denne dama var.  For det andre så trodde jeg ikke jenter var spesielt glad i det ordet. For det tredje så hadde jeg aldri opplevd at en dame var så frampå. Den åpningen var med andre ord relativt oppsiktsvekkende i mine øyne.

Etter noen lange sekunder, og et par oppklarende setninger fra henne, kom jeg imidlertid på hvem denne jenta var. Og da ble det jo god stemning.

Klokka var ganske mye, så det var ganske klart hva hun var ute etter denne gangen også. Det tok heller ikke lang tid før vi var på vei hjem.

Og det var tydelig også denne gangen at dette kun var snakk om et nytt one night stand - hvis det heter det når det er andre gangen det skjedde. Denne gangen sendte jeg ikke melding, men jeg har heller ikke sett henne igjen siden hun dro hjem den søndagen. Og det er noe vi begge lever helt greit med.

Så bare for å understreke, ofte skjer et one night stand kun på jentas premisser. Uten at det er noe galt med det.

 

😅

A photo posted by Oscar Valle (@oscarvalleblogg) on

6 kommentarer

simon

12.09.2015 kl.14:27

syns det er ganske utrolig at enkelte må lese en bloggpost for å forstå dette, men all respekt til OV for å ta det opp

Frida

12.09.2015 kl.16:52

Wow... Du er virkelig en stusselig kar. Du har vel pugga "the game" 183 ganger.

Anonym

12.09.2015 kl.22:00

Jeg tror ikke idioti er kjønnsbetinget, men godt dere finner hverandre. Er ikke tilfeldigheter det.

Oscar Valle

12.09.2015 kl.22:38

Frida: Nei, og dette har jeg sagt noen ganger nå: Jeg har ikke lest The Game.

Anonym

13.09.2015 kl.07:46

Finnes helt klar jenter også som er ute etter ONS. Men som jente selv med drøssevis av venninner så kan jeg med to streker under svaret konstatere at det er fåtallet.

Oscar Valle

14.09.2015 kl.16:06

Anonym: Det stemmer nok sikkert. Men mye av poenget med innlegget var at de jentene ikke bør bli sett ned på av den grunn.

Skriv en ny kommentar