hits

Jenta gikk baklengs mens hun stirret intenst - det skulle hun ikke ha gjort

15.08.2015 - 18:00 9 kommentarer

Her skjedde den bisarre hendelsen (Foto: Google Maps).

Som jeg også har nevnt før, så ønsker jeg med denne bloggen blant annet å få frem at det ikke bare er gutter som gjør rare ting på byen. I dette innlegget kommer jeg til å fortelle om noe av det merkeligste jeg har opplevd. Hele greia var så spesiell, og det understreker igjen at jenter også gjør mye rart når de har fått i seg litt alkohol.

Dette skjedde for en god stund siden. Jeg og noen kompiser hadde vært på vorspiel, og hadde bestemt oss for å dra på Jeager, som ligger i Grensen. Vi tok derfor trikken til Stortorvet, og det tok ikke lang tid fra vi gikk av vognen til vi så at det sto en jentegjeng - som tydelig var ganske i slaget - på andre siden av veien.

Det var lett å se at jentene ikke visste helt hvor de skulle, ettersom i hvert fall to av dem sto i telefonen med den klassiske «fingeren i motsatt øre for å høre hva den i den andre enden sier»-posituren. Idet vi gikk over veien, merket vi at jentegjengen - som besto av 6-7 jenter i starten av tjueårene - hadde lagt merke til at vi kom.

Da vi var noen meter fra dem, var det et par av dem som ropte til oss: «Woooho», «Heeei». De variantene der. Vi var imidlertid ikke like i slaget, og ga dem ikke veldig mye annen respons enn å løfte hånden og hilse tilbake. Det var ikke noe galt med disse jentene, altså, men vi var bare ikke veldig interessert i å stoppe og snakke med dem når vi egentlig hadde mest lyst til å slippe køen på Jaeger, som på den tiden ble veldig lang ganske tidlig.

Følg gjerne Oscar Valle på Facebook!

Det var imidlertid rett før vi var på linje med jentegjengen at det rare skjedde. Da valgte nemlig en av damene å hoppe ut foran de andre jentene, og hun begynte å stirre på meg.

Og når jeg sier stirre, så mener jeg ikke et vanlig forførerblikk. Hun brant blikket intenst fast i øynene mine. Hun sa ingenting, men hun stirret på meg verre enn en 6-åring etter at noen har sagt «Ikke smile, ikke le, ikke vise tennene». Hun strakk til og med hodet litt fram.

Og det stoppet ikke der. Da jeg og kompisene mine gikk forbi, begynte dama å gå baklengs.

Hun gikk baklengs i samme tempo som oss mens blikket hennes fortsatt var festet på meg som en klegg.

Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere. Jeg prøvde meg på et «hallo» bare for å få fram en reaksjon, men det fungerte ikke. Hun sa ingenting, men fortsatte stirringen mens hun gikk bakover. Jeg og kompisene mine så forvirret på hverandre.

Følg gjerne Oscar Valle på Instagram: Oscarvalleblogg

Denne dama gikk stirrende foran oss i 5-6 meter - som i den settingen faktisk virket som en evighet. Men plutselig så jeg at dama kanskje burde slutte med leken.

«Eh, nå bør du snu deg» advarte jeg.

Men hun hørte ikke på meg. Hun fortsatte bare å stirre meg rett i øynene, helt til det var for sent.

PANG!

En stolpe. Rett etter jeg advarte henne, dunket hun rett inn i en jævla jernstolpe.

Dette geniet av en dame klarte ikke å tenke seg til at det kanskje ikke var det tryggeste å gå baklengs flere meter på et fortau midt i Oslo sentrum.

Jeg og kompisene mine braste selvfølgelig ut i latter. Det var bare så urkomisk. Ansiktsuttrykket til dama da hun knallet bakhodet inn i stolpen, kommer jeg nok aldri til å glemme.

I etterpåklokskapens lys burde nok vår første reaksjon vært å sørge for at det gikk bra med henne. Men akkurat der og da, med litt alkohol i blodet, klarte vi ikke å gjøre annet enn å le. Dessuten tror jeg hun var så flau at hun ikke ville ha hjelp fra oss.


Det var faktisk en ganske brutal stolpe hun knallet inn i, men heldigvis gikk det bra med henne. 

Men selvfølgelig, da vi gikk oppover snudde vi oss for å forsikre oss om at hun kom seg på beina igjen. Venninnene hennes var kjapt på plass, og det tok ikke lang tid før de gikk videre i retning Møllergata. Alt i alt, var det nok mest stoltheten hennes det gikk utover.  

Det er ikke helt godt å si hva denne dama drev med. Jeg tror ikke det var et sjekkeforsøk. Jeg tror hun skulle tøffe seg foran jentene sine. Hun skulle være litt klovn og gjøre noe som de kunne le av dagen etter. Det feilet altså på spektakulært vis, og det var istedet vi som fikk oss en god latter.

Og historien er nok et bevis på at det ikke bare er gutter som gjør mye rart på byen.

9 kommentarer

Titten

15.08.2015 kl.22:49

Begynner å bli lite å skrive om nå, "Oscar". Går trått med sjekkinga?

ivan

16.08.2015 kl.01:22

det her var dårlig syns jeg. forferdelig språk, har du lest igjennom det selv?

Oscar Valle

16.08.2015 kl.01:30

Titten: Neida, det går fint. Håper du syns senere innlegg er bedre!

Danald

16.08.2015 kl.02:31

Hva i huleste?

Bruker virkelig folk tid på å skrive slikt møl som dette?

Det er tydelig at det skjer utrolig lite i livet når slikt kommer på trykk.

Hele historien kunne vært fortalt i to setninger.

JD

16.08.2015 kl.04:08

Artig historie, kan lett se for meg hva som foregikk :) !

Hilsen nattarbeider.

Balle

16.08.2015 kl.07:12

Jernstolpe? Er du sikker på at den virkelig var lagd av jern?

Christina

16.08.2015 kl.09:44

*Stønner* Er du virkelig gammel nok til å komme inn på utesteder i Oslo?

Per

16.08.2015 kl.10:49

Jeg vil ikke være negativ eller slenge møkk men i form av konstruktiv kritikk må jeg påpeke at dette ikke ligner på noe annet enn et forsøk på å få klikk med en "spennende overskrift". Innholdet er flatt som en cola som har stått over natten uten kork og vil anta de fleste som leser blir smått irritert over aldri å få tilbake de minuttene man brukte på å lese. Du blir fort på nivå med dama du skriver om på andres lepper med en slik tekst. Skjerpings

29.08.2015 kl.17:25

For en dustete clickbait-tittel.

Skriv en ny kommentar