hits

Sjekketips for menn #6: Slik bør du oppføre deg hvis du vet at en dame er interessert

05.09.2015 - 12:42 20 kommentarer

Det hender at du befinner deg sammen med en dame du vet er interessert i deg. Det vet du som oftest ved at du har hørt det fra noen andre, for eksempel en felles bekjent eller ved at noen prøver å spleise dere. Noen ganger kan man også merke det ut ifra hvordan jenta oppfører seg.

Den spotten kan være litt spesiell. Det skjer jo ikke så ofte at du vet med sikkerhet at en dame er interessert. Det er ikke alle gutter som er helt komfortable i en slik situasjon, og noen blir nervøse av det.

Det er noe jeg for så vidt kan skjønne, men jeg mener det ikke er noe grunn til det. Da har man jo allerede kommet forbi en viktig del av det å sjekke opp noen - nemlig å slå fast at jenta er interessert.

Det er ikke alltid lett å vite. Det er jo en kjent sak at gutter overvurderer jenters interesse i dem, mens jenter undervurderer gutters interesse. Men når man vet at jenta kunne tenke seg å bli bedre kjent med deg, så kan man konsentrere seg om å oppføre seg bra nok til at noe kan skje.

Det er veldig ofte på vorspiel man havner i slike situasjoner. Det er jo gjerne der man møter personer man ellers ikke ville møtt, som venners venner og lignende.

Jeg var en slik situasjon på et vorspiel en gang, og da fikk jeg på mange måter bekreftet mine teorier om hvordan man skal oppføre seg i en slik setting.

Jeg hadde fått vite på forhånd at det var en jente på vorspielet som hadde blitt litt interessert etter å ha sett noen bilder av meg. Jeg fikk ikke vite hvem det var, men det fant jeg ut da jeg tok hilserunden. Noen ganger merker du det med en gang, og med denne dama tok det omtrent to sekunder fra jeg hilste på henne til jeg visste hva som kom til å skje. Det var noe med måten hun smilte og så på meg som gjorde meg sikker på at det var henne det var snakk om. I tillegg var hun veldig søt, og da ble jo jeg interessert også.

Jeg føler meg ganske komfortabel i slike situasjoner. Jeg mener da det viktigste er å ikke være for pågående. Det er ikke sånn at det automatisk skjer noe mellom dere selv om begge i utgangspunktet er interessert. Man skal gjengjelde interessen, men er man for ivrig kan man virke innpåsliten og desperat.

Når du snakker med henne for første gang, gjelder mye av det jeg skriver her. Det handler om å vise jenta at du er en hyggelig fyr som hun føler hun kan ha det gøy med. Med jenta på det aktuelle vorspielet snakket vi om jobb og andre i utgangspunktet «kjedelige» ting, men vi klarte å holde tonen lett og med mye humor.

Vi snakket sammen en stund i begynnelse av kvelden, men jeg snakket ikke så mye mer med henne resten av vorspielet. Det var ikke tilfeldig. Det viktigste med den første samtalen er at jenta blir komfortabel i ditt selskap, og har lyst til å tilbringe mer tid med deg.

Derfor er det ofte ikke dumt å være den som avslutter den første samtalen. Si at du skal hente deg øl for eksempel, og sett deg gjerne et annet sted når du kommer tilbake. Det viser jenta at du ikke er desperat, og det får henne kanskje til å føle at hun må jobbe litt for at noe skal skje med deg.

Det er viktig å ikke stresse i slike situasjoner. Stol på at du har gitt et godt nok inntrykk under den første samtalen til at hun fortsatt er interessert - og helst også enda mer interessert - men bevar spenningen ved å ikke være i nærheten av henne absolutt hele kvelden.

Og for guds skyld, hvis hun snakker med en annen gutt, ikke gå bort og sett deg sammen med dem. Da vil du bare framstå som usikker og sjalu, og det vil i de aller fleste tilfeller bare gjøre jenta ukomfortabel, noe du aldri ønsker at jenta skal være.

Men jeg sier ikke at du skal overse henne. Hvis hun tror det ikke er noe som helst håp, så vil hun kanskje rette oppmerksomheten noen annen. Prat med henne når det er naturlig, men som sagt, du må ikke drukne henne med oppmerksomhet.

Følg meg gjerne på Facebook her!

Et veldig effektivt virkemiddel er å kommunisere med blikket. Hvis dere sitter i forskjellige grupper, kan du møte blikket hennes og smile lurt. Når jenta er interessert i deg også, vil hun mest sannsynlig smile lurt tilbake. Ved å sende slike forførerblikk til hverandre, flørter man uten å bruke ord. Og når ingen andre legger merke til det, blir det en greie mellom bare dere to, som igjen bidrar til å øke spenningen og interessen.

Hvis du er typen til det, så skader det forresten ikke å lage litt liv på vorspielet. Hvis du klarer å få folk til å le og generelt får de på vorspielet til å like deg, er det noe jenta vil legge merke til og antakeligvis vil hun da få enda mer lyst på deg. 

Men mye av poenget er som sagt å ikke stresse, som jeg også har skrevet før. Når det gjelder jenta på vorspielet, så delte vi noen forførerblikk på vorset, men jeg tok først opp kontakten igjen ute på byen. Kontakten ble gradvis tettere, og da slutten av kvelden kom, så gikk det som jeg hadde trodd - vi dro hjem sammen.

For å oppsummere: Det gjelder å gjøre mye av det samme som i andre sjekkesituasjoner - nemlig å vise at du er en fyr som jenta kan ha det gøy med og syns det er behagelig å være rundt. Men når du vet at dama er interessert, kan du bruke det til å bygge opp spenningen og interessen - gjerne ved å ikke være i nærheten av henne hele tiden.

Det finnes selvfølgelig andre fremgangsmåter, men jeg mener det beste altså er å holde litt tilbake etter at man har snakket sammen for første gang - spesielt hvis kvelden er ung. I tillegg til at du ikke framstår som desperat, vil jenta gjerne lure på om du faktisk er interessert i henne eller ikke, noe som vil pirre nysgjerrigheten hennes enda mer.

Det fører til at du blir en utfordring for henne. Og jenter vil jo også gjerne jobbe litt for å få det de vil ha. Dermed kan det bli veldig god stemning når dere igjen begynner å snakke sammen senere på kvelden. 

Sjekketips for menn # 1 - tilnærmingdelen
Sjekketips for menn # 2 - den første kontakten
Sjekketips for menn # 3 - generelle tips
Sjekketips for menn # 4 - slik får du henne med hjem
Sjekketips for menn # 5 - hva du gjør når du tror ingen ser

 Eller så kan du jo prøve dette trikset:

 

👍

A photo posted by Oscar Valle (@oscarvalleblogg) on

 

Amazing ... 😞

A photo posted by Oscar Valle (@oscarvalleblogg) on

20 kommentarer

Realisten

05.09.2015 kl.13:37

Interessant blog. Ikke sett den før. En slags norsk light-versjon av The Game av Neill Strauss?

Frida

05.09.2015 kl.13:44

Blir kvalm av sånne typer som deg.

Mus

05.09.2015 kl.14:45

Kom over bloggen din nå. Jeg liker det! Spot on og ærlig. Interessant å lese fra ett mannlig perspektiv, prøver selv å få fram det motsatte.

Oscar Valle

05.09.2015 kl.14:59

Realisten: Hei! Flere som har antydet at jeg har tatt ting fra The Game, men jeg har altså ikke lest den boken. Har utdypet om akkurat det i kommentarfeltet her: http://oscarvalle.blogg.no/1424532194_tips_til_gutter_som_s.html

Oscar Valle

05.09.2015 kl.14:59

Mus: Tusen takk!

Nietzsche

05.09.2015 kl.16:53

Du skriver som en person med svært lav selvtillit. Det hadde vært interessant å vite hvilke negative hendelser i din bakgrunn som gjør at du må (til det kjedsommelige for sporadiske lesere) overbevise deg selv om at du er slik en fortreffelig kar?

Jeg håper faktisk at det er noe negativt i din bakgrunn som er utgangspunktet for din fremtoning, for alternativet er i så fall et symptom på at samfunnet er på vei i en svært negativ retning. Hvis dine holdninger er mainstream i dag, så er det nesten lov å håpe på en naturkatastrofe eller krig.

Eobard Thawne

05.09.2015 kl.19:04

Morsomt at det må være en fest eller alkohol med i bildet hver gang det skal sjekkes jenter. Mangel på selvtillit? Eller er det bare for at det skal være enkelt og trygt? Det du skriver om et mer eller mindre direkte avskrivninger fra The Game og andre sjekke-forumer på nett, så dersom DU ikke har lest boken så henter du inspirasjon/info fra noen som har. Hadde vært morsomt om du kunne skrevet noe eget, uten alkohol/fest involvert, men ikke minst, noe nytt og innovativt.

Not interested

06.09.2015 kl.04:38

Tragisk og grunt at du spiller en flott og interessant mann&menneske kun for å få jenter med deg hjem i sengen.

Men jeg lover deg: det at du fikk henne med hjem første kvelden betyr at du allerede er veiet og funnet for lett av henne. Vi jenter vet nemlig instinktivt at ønsker vi noe mer og dypere med en mann, holder vi igjen akkurat der..

Så PS: Jenter av i dag er fasinert av gutter som er i stand til å date/bli kjent/committe på litt sikt og dermed også utstråle gode maskuline kvaliteter og en viss stabilitet.

Loula

06.09.2015 kl.04:48

Jeg blir kvalm av deg

alex

06.09.2015 kl.09:20

Bra artikkel.Takk

Tom,

06.09.2015 kl.10:23

Her er Kvinnefronten med sockpuppetsa sine i kommentarfeltet merker jeg

Megselv

08.09.2015 kl.03:41

Særiøst? Dette vet absolutt alle gutter OG jenter som har truffet andre jenter OG gutter. Lite innovativ "sjekketriks "

Oscar Valle

08.09.2015 kl.12:27

Eobard Thawne: Hei, og takk for tilbakemelding! Grunnen til dette er - som det også står i headeren - at dette er en utelivsblogg, ikke en ren sjekkeblogg. Men som jeg også har sagt før, så er sjekking en stor del av utelivet, og derfor skriver jeg en del om det. Men siden det er snakk om en utelivsblogg, vil det altså ofte være fest og alkohol involvert. Når det gjelder The Game/sjekkeforumer, så er det naturlig at det er likheter. Det er jo fordi det er visse ting som det faktisk lønner seg å gjøre. Dette ser man også når media skriver om sjekketips. Det står alltid mye likt i disse artiklene. Og det er fordi mange trenger å høre det, selv om mye er ganske selvsagt. Jeg syns også jeg skriver noe eget når jeg faktisk har en konkret historie fra egne opplevelser i innlegget, som jeg også har hatt flere ganger tidligere.

Eobard Thawne

09.09.2015 kl.07:23

Det er greit, forventer ikke at du skal "finne opp kruttet på nytt", men når det meste virker som dirkete avskrivninger fra andre sjekkkeforumer mister man litt interessen. Som du sikkert vet, nøkkelen til suksess er å skille seg ut fra mengden, gjøre noe unikt. Du sier at historiene er selvopplevd, greit nok, MEN de baserer seg på tips fra "The Game"/andre sjekkefourumer, og framstår derfor bare som noe man har lest mange ganger før. Samtidig er det viktig å huske på at ikke alle drikker når de er ute på byen og derfor er temaet alkohol også mulig å unngå. Gi leseren et alternativ man ikke finner så mange andre plasser på "sjekke-forum". Hadde du i tillegg lagt vekk alle tips, triks "som funker" og heller funnet på noe nytt som ikke det er skrevet om 100 ganger før tror jeg du hadde blitt sett på som mer innovativ. Som nevnt, det du har skrevet til nå kan man lett finne ut av dersom man leser "The Game". Personlig synes jeg at dersom du hadde skrevet en historie som går helt bort i fra alle tips og triks og hvor du forteller hva du sa, hva responsen var fra damene, ville vært mye mer interessant. Da ville tolkningen av selve sjekkingen bli opp til leseren, noe som gjør det hele mer generelt. Forskjellen på overbevisning og overtaling. Dersom du ønsker kunne jeg selvfølgelig illustrert med et eksempel, men da ikke i et kommentarfelt.

Oscar Valle

11.09.2015 kl.15:41

Eobard Thawne: Jeg ser poenget ditt. Selv om jeg ikke har lest The Game eller trålet gjennom sjekkeforumer, har jeg jo lest artikler, sett filmer og hatt diskusjoner med andre om temaet opp gjennom. Og det er mye likt som dukker opp, så jeg kan forstå at det framstår som noe du har lest før for deg - som tydeligvis har lest en del om dette. Men jeg kommer fortsatt tilbake til at dette ikke er en ren sjekkeblogg. Av de nesten 20.000 som har lest dette innlegget, så tviler jeg på at brorparten har så mye innsikt i temaet. Utgangspunktet for denne bloggen var å opplyse og gi et innsyn i hvordan ting er på byen i Oslo gjennom historier og betraktninger. Så når jeg først kommer innom sjekkehistorier og gir tips som litt uvitende, usikre gutter kanskje kan lære av, så holder jeg meg til det "sikre". I tillegg vil jeg ikke framstå som en PUA, de har jeg nemlig ikke altfor mye til overs for. Men jeg setter veldig pris på at du kommer med konstruktiv kritikk. Det skjer ikke så ofte blant de som kommenterer. Og hvis jeg får det for meg at jeg skal prøve noe innovativt, så skal du ikke se bort ifra at det kommer et innlegg om det. Igjen, takk for tilbakemeldingen!

Loula

12.09.2015 kl.13:17

PUA? Du har ikke lest The Game/sjekke- forum?

Jeg blir kvalm av deg!

Oscar Valle

12.09.2015 kl.13:46

Loula: Eh? Jeg skriver at jeg IKKE liker Pick up-artster, som kun bruker jenter for å få et nytt hakk i beltet, og at jeg ikke har lest boken som er som en bibel for dem. Greit at du ikke er fan av det jeg skriver, men at du begrunner det med det, syns jeg er merkelig.

Jana

12.09.2015 kl.17:26

Jeg skal innrømme at jeg bare har lest halvparten av innlegget... Men av og til må jeg bare skrive mens tanken er der.

Jeg har en crush på en fyr, jeg prøver å ikke ha det, for an er en kompis. Vi har ikke kjent hverandre alt for lenger, litt over et halvt år. Interessen har bygget seg opp etter at jeg har sett bilde av ham. (Gaming venner.) Jeg likte ham allerede basert på stemme og personlighet, men han ser bra ut også.

Jeg sliter veldig med å skjule det for ham. Og jeg tror han har lagt merke til det. Og så er frykten da... hva om han, om han skulle prøve seg da... hva om det bare er en power trip for ham. Drømmnen er å være spesiell for noen. Ikke bare "åh, hu der er interessert, lett bytte". Og det jeg leste så langt er litt slik. Det er ingenting spesielt med jenta, annet enn at hun er interessert. Ingenting whatsoever. One night stand potensiale altså. Det må jo være en fryktelig downer for jenta om hun skulle finne på å falle for lett.

Om han prøver seg, så faller jeg, og det er ikke bra i det hele tatt.

Bare noen tanker fra en kvinnes ståsted. Blir trist jeg.

Oscar Valle

14.09.2015 kl.16:04

Jana: Hei! Jeg kan skjønne hva du frykter. Dette innlegget handlet mest om når man møter noen for første gang. Jeg føler det blir litt annerledes når man kjenner hverandre, som dere tydeligvis gjør. Men som jeg tolket ditt innlegg, vil min anbefaling til deg være å gå sakte fram, hvis han også skulle vise interesse. Da får du vite om han faktisk er interessert eller bare er ute etter å ligge med deg. Tror derfor det er beste fremgangsmåte, selv om det kanskje ikke er så lett.

Blondie

17.09.2015 kl.22:42

Herregud drit nå i sånt spill. Beste er å bare være seg selv og gjøre som man føler ut fra situasjonen.

Skriv en ny kommentar