hits

Topp 5 utesteder i utlandet

20.06.2015 - 15:28 6 kommentarer


Sommerferien nærmer seg med stormskritt. Årets høydepunkt for veldig mange, og mange benytter anledningen til å dra til utlandet for å feste og kose seg.

Jeg har fått festet noen steder opp gjennom, og velger derfor å lage en liste med de fem beste utestedene jeg har vært på i utlandet.

Det skal nevnes at lista er veldig subjektiv. Det kan hende at jeg har vært på bedre utesteder når det gjelder selve lokalet, musikk de spiller, drinker de serverer - men for å ha havnet på lista må jeg også ha hatt en kul kveld.

Lista inneholder kun nattklubber - ikke strandfester, små barer i Hellas, puber, afterski-steder og annet lignende. Jeg har hatt det mye moro på slike steder også, men det er lettere å rangere når det bare er snakk om rene nattklubber.

Ingen av utestedene på lista ligger imidlertid i Europa. Det kan være tilfeldig. Det kan for eksempel hende vi ikke har truffet de riktige stedene da vi har reist til europeiske byer.

Men som sagt har min opplevelse av kvelden mye å si, og det er faktisk noe spesielt med å feste på et annet kontinent.

Så hvis du skal besøke enten Cancun, Bangkok, Los Angeles eller Miami i sommer, så anbefaler jeg en tur på disse stedene.

5. Coco Bongo, Cancun
Et litt annerledes sted der de varter opp med et show hver kveld. Jeg er ikke i utgangspunktet ikke noe fan av underholdning på utested. I mine øyne er det bare forstyrrende og noe som stykker opp samtaler og kvelden generelt. Men showet på Coco Bongo var artig å overvære. Det var sang, dansere, bra musikk og etter hvert ble publikum engasjert med ballonger og det som var. Det var rett og slett veldig gøy, og en kveld og et sted jeg husker godt.

Det holdt imidlertid én gang. Vi var der nemlig en gang til i løpet av ferien, og da var det ikke like gøy. Da hadde man liksom sett det. Men å koste på seg en kveld på Coco Bongo anbefales sterkt.

Det er ikke lite som skjer på Coco Bongo. 

4. Levels, Bangkok 
Levels er et utested i Bangkok som ligger i 6. etasje på et hotell. Og det skader aldri helhetsinntrykket når du må ta heis til utestedet og utsikten derfra er himmelsk. Levels er et stort utested med flere dansegulv og barer. Det er også et fint uteområde med palmer og greier. Det skadet heller ikke at damenivået der var ganske hinsides. De som påstår at de ikke liker asiatiske damer må ta seg en tur på Levels, så endrer de mening. Og det skader i hvert fall ikke at du får forførerblikk av samtlige damer på stedet.

Når du er i Thailand og ser vestlig ut, så er du superstjerne - uansett. Nå er dameopplegget i Thailand relativt falskt, men det er uansett lite som slår følelsen du får når du ser at alle de digge damene på stedet stirrer deg ned. Og den følelsen får du på Levels.

Skal du ut i Bangkok, anbefaler jeg Levels. 

3. The City, Cancun 
Det største, og kanskje sykeste, utested jeg har vært på. Stedet tar 5000 mennesker, og det er som å feste på et stadion. Det er flere etasjer på hver side som ser utover et massivt dansegulv. Det ble spilt meget bra musikk da vi var der, og et høydepunkt var da en ny DJ ble senket fra taket ned til DJ-båsen, der det første han gjorde var å smelle ut en ordentlig fet hip hop-banger. Da tok det helt av. Anbefaler imidlertid å ha et bord der. Det kan bli veldig trangt på dansegulvet, og da vi var der ble vi bare værende ved våre bord der vi drakk, danset på sofaen og generelt hadde det dritfett.

 

2. Warwick, Los Angeles
Warwick har en litt artig idé. De pusser opp og bytter konsept hvert halvår. Utesteder har jo ofte ikke veldig lang levetid, så det er deres måte å hele tiden fornye seg på. Da vi var der, så hadde de et slags maritimt tema - noe som fungerte veldig bra.

Det er egentlig litt rart at jeg rangerer den kvelden så høyt - det skjedde nemlig ikke så mye. Men vi hadde et bord med veldig bra plassering. Vi var jo en guttegjeng, og i L.A. så må da du punge ut for et bord - eller i det minste en flaske - hvis du skal komme inn på nattklubbene. Så sjukt er det, men denne kvelden var det absolutt verdt det.

Men selv om det ikke skjedde så mye, så sto jeg med et smil hele tiden. Det var bøttevis med bra damer, så vi hadde mye å se på. Vi hadde også en egen kelner, og hun hadde på seg en slags matrosdress, noe som ikke akkurat så jævlig ut (se bildet til høyre). I tillegg spilte de enormt bra musikk, som også var med på å heve kvelden. Alt dette - samt det koselige lokalet, som var stort, men fortsatt intimt -  gjorde at det var en stemning på Warwick som var helt unik og noe jeg ikke har opplevd verken før eller siden. Skal du ut på en onsdag i Los Angeles, er det hit du bør dra. Det anbefales uansett på det sterkeste å ta seg en tur

1. LIV, Miami
LIV har av mange blitt omtalt som det beste utestedet i USA, og kanskje i verden. Forventningene var derfor ikke akkurat lave. Men LIV endte opp med å leve opp til ryktet sitt, og vi hadde en særdeles bra kveld.

LIV er utestedet på hotellet Fontainebleau og har ett stort dansegulv som er omringet av bord, samt et annet bordområde lenger inn i lokalet. Det er to bardisker, en på hver side av dansegulvet, og der visste de hva de drev med. Til tross for fullt lokale, var det lite kø, nemlig.

Vi hadde ikke bord den kvelden, vi hadde kommet inn via en promotør, men det gjorde ikke noe. Vi fant et sted på dansegulvet og slo leir der. Også på LIV holdt både musikken og damene et veldig høyt nivå. Det var også tydelig at folkene i lokalet var innstilt på å ha en veldig bra kveld, og det merkes på stemningen.

Jeg har skrevet om kvelden på LIV før. Bortsett fra borddamene, var folk på dansegulvet overraskende lett å komme i kontakt med. Og det er jo alltid gøy å bli kjent med nye mennesker. Kvelden på LIV inneholdt rett og slett alt en vellykket kveld på byen skal inneholde. Derfor topper det listen over de beste utestedene jeg har vært på i utlandet.

Ta deg en tur dit hvis du kan. Det er verdt pengene.

P.S. Hotellrommene på Fontainebleau var fine også.6 kommentarer

Kim Andre

20.06.2015 kl.18:00

Har vært på Coco Bongo i Playa del Carmen, like utenfor Cancun. Fantastisk stemning!

Asgeir

20.06.2015 kl.19:18

Levels BKK, virkelig? Fine damer ja det er jeg enig i men. Men det er jo freelancer som "stirrer" deg ned, men noen tusen baht så er man i boks.

Bjarne beinlås

20.06.2015 kl.22:13

Bare sånne Harry søppelsteder. Culture box i køben? Berghain i Berlin? Du nevner bare kleine steder? Crazy pub i Hamburg er ikke med f.eks... Skuffende Oscar!

LasseRon

20.06.2015 kl.22:22

Mr. Stefan Braun, Beograd.

21.06.2015 kl.14:43

Elrow i Barcelona

26.07.2015 kl.14:12

De beste utestedene finner man da virkelig i Europa. Men du hadde nok garantert ikke sluppet inn på de fleste av dem, iallefall ikke Berghain.

Skriv en ny kommentar