hits

Sjekketips for menn #5: Hva du gjør når du tror ingen ser

13.06.2015 - 12:45 5 kommentarer


Jeg har en teori. Den er kanskje ikke revolusjonerende, men likevel. Den tar utgangspunkt i at hvis jenter skal bli sjekket opp, så ønsker de å bli det av en de kan ha det gøy med. En som er en morsom og kul type som gjør at jentene blir komfortable.

Dette har jeg skrevet om tidligere da jeg har skrevet tips til hvordan man skal sjekke (her og her), og det sier seg egentlig selv. Det er vel ikke mange som ønsker å snakke med noe på byen som bare trekker ned stemningen og gjør ting kleint.

Men min teori går ut på at jeg tror at damene danner seg et inntrykk av guttene på utestedet, til og med før mennene rekker å prøve seg på dem.

Tidlig på kvelden under en bytur, er jo ting litt mer rolig. Vennegjengene sitter eller står et sted og snakker mens man venter på at stemningen virkelig skal ta seg opp. Jeg digger denne perioden. Da observerer man menneskene i lokalet og ser seg ut de man syns er interessante. Og det er det ikke bare gutter som gjør. Det gjelder begge kjønn.

Derfor er jeg relativt opptatt av hele tiden å framstå som en kul type. Og det gjelder helt fra jeg kommer til utestedet.

Det handler om å framstå som en selvsikker fyr. Om å vise seg fra sin beste side, slik at jentene blir interessert. Man må utstråle selvtillit, som jeg flere ganger har nevnt er helt essensielt.

Jeg gjør én spesiell ting når jeg kommer inn på et utested, nesten uansett. Jeg er omtrent alltid blant de første av kompisgjengen som fysisk går inn på utestedet. Det er litt forskjellige grunner til det, blant annet fordi jeg har en tendens til å bli servert det verste spørsmålet man kan bli stilt på byen.

Men når jeg kommer inn på utestedet, ser jeg nesten alltid etter et sted i nærheten der man kan bli sett av mange. Som nevnt sitter de fleste ved bord eller står ved baren eller lignende den første perioden av byturen. Det gjør at det alltid er god plass ved dansegulvet, et par meter bort fra baren eller et annet sted like ved inngangen. Det gjør også at hvis det er noen som plasserer seg der, så blir det lagt merke til. Derfor sørger jeg for å stille meg der.

Følg meg gjerne på Twitter her!

Jeg finner det stedet der det ikke står mange folk, men som likevel er et sentralt sted, så går jeg dit. Der står jeg mens jeg retter meg opp i ryggen, hever hodet og tar en 360 graders vending mens jeg ser meg rundt. Til slutt ender jeg i retning inngangen, der vennene mine kommer en etter en.

Jeg gjør selvsagt ikke dette hvis det sentrale, åpne stedet er langt unna inngangen. Det ser ikke helt friskt ut å marsjere mange, mange meter bare for å stille seg opp og snu seg rundt. Man må se an litt.

På utestedet Yatzi som lå i Nedre Slottsgate (vet ikke helt hva som skjedde med det stedet) var akkurat det helt glimrende lagt opp. Der var inngangen ved hjørnet av lokalet. Og da du kom inn, kom du rett inn på et dansegulv. På høyre side var baren, og langs de andre veggene var det sitteplasser. Så da ble det naturlig nok til at folk satt seg på sitteplassene eller sto i baren da de kom. Det førte til at det var folk langs alle sidene, men ikke på dansegulvet ennå.

Så da jeg kom, sørget jeg for å stelle meg midt på dansegulvet, der det ikke var noen andre. Midt på dansegulvet med ryggen rettet mens jeg tok runde med kroppen. Det så jo alle. Det var som å være på en stadion der du var hovedattraksjonen.

Dette gjør jeg selvfølgelig for å markere meg. Jeg annonserer «her er jeg».  Og ved å stille seg på et godt synlig sted der det ikke står noen, framstår man som en med selvtillit. En som damene blir nysgjerrige på.

Det finnes også andre småting man kan gjøre for å framstå som interessant. Sørg for å alltid ha et smil rundt munnen. Le og kos deg. Jeg pleier å fortelle ting med hele kroppen slik at folk muligens blir nysgjerrige på hva jeg snakker om.

Lik meg gjerne på Facebook her!

 

Folk legger nemlig merke til hva du gjør og hvordan du framstår. Det er vel svært få som er interessert i snakke med en som sitter ved et bord med hodet i hånda og en mine som får Linnea Myhre til å virke som tidenes solstråle.

Men bare for å ha det nevnt: Jeg mener at man skal opptre normalt, bare i en litt gladere versjon. Jeg mener ikke at du skal ta trippel axel på et tomt dansegulv for å få folk til å se på deg. Oppførselen må være naturlig. Det syns nemlig om man er påtatt glad eller skriker etter oppmerksomhet. 

Jeg mener i hvert fall ikke at man skal bruke masse penger for å få oppmerksomhet. Som å kjøpe en Champagne-flaske og poppe den til masse sprut og faenskap. Det å vise fram at man bruker mye penger er kleint og bare harry.

Jeg snakker om de små tingene man med fordel kan gjøre når man tror ingen ser. Som å alltid smile, ha en god holdning, le, kanskje ta noen små dansebevegelser (hvis ikke de er helt håpløse eller «morsomme») - rett og slett vise at du koser deg og er i godt humør.

Det er kanskje små ting, men det er ting jenter legger merke til og som kan sørge for at de blir nysgjerrige og får lyst til snakke med deg.

Detaljene er viktig. 

😎✊

A photo posted by Oscar Valle (@oscarvalleblogg) onJun 13, 2015 at 3:42am PDT

5 kommentarer

stein

14.06.2015 kl.08:41

"Derfor er jeg relativt opptatt av hele tiden å framstå som en kul type.",,,, jeg dauer

Lagertha

14.06.2015 kl.23:08

Jeg bryr meg ingenting om hva en mann gjør. Det eneste som teller er hans utseende.

martin

15.06.2015 kl.09:17

Min kommentar ble slettet. Negativ kritikk slettes.

den her

07.11.2015 kl.17:15

Kan hatere fjerne seg? Seriøst.

Han prøver bare å hjelpe folk som sliter med å "få" damer, i å bli bedre.

Stå på Oscar!

Oscar Valle

07.11.2015 kl.18:10

den her: Takk for det!

Skriv en ny kommentar