hits

Det skjer noe med damer når menn får mye oppmerksomhet

23.05.2015 - 17:43 12 kommentarer


Det var en gang jeg og noen venner var på Vu i Hegdehausveien. Det var relativt tidlig på kvelden, selvfølgelig, så det var ikke altfor fullt. Det hadde imidlertid samlet seg noen jentegjenger på dansegulvet. Bare jentegjenger, faktisk. Det var ingen gutter der. Det førte selvfølgelig til at jeg og en kompis valgte å gå ut på dansegulvet.

Da skjedde det noe litt merkelig. Eller, vi syns jo det var kult, men det var fortsatt litt merkelig.

Det tok nemlig ikke lang tid før den ene av jentegjengene nærmet seg oss. De to-tre jentene sto raskt helt oppe i oss - en slags variant av den halvdirekte metoden. Dermed ble det til at vi danset halvveis med disse jentene, og det var tydeligvis noe de andre jentegjengene fikk med seg.

Like etter kom nemlig også den andre jentegjengen bort til oss og begynte å danse. Jeg og kompisen min hadde jo ikke mye mot det, og var egentlig bare to dansende glis. Og glisene ble ikke mindre av at også den tredje jentegjengen snart danset rett ved siden av oss. Dansegulvet på Vu er ikke stort, men det var helt tydelig at de tre gjengene hadde tatt et valg om å danse helt i nærheten av oss.

Les også: Ikke gjør dette på dansegulvet

Så da sto vi der, jeg og kompisen min, med 8-10 jenter som kjempet om oppmerksomheten vår rundt oss. Det hele var rimelig surrealistisk, og vi syns jo ikke akkurat situasjonen var trist.

Ikke langt inne i denne dansefesten, kjente jeg noen som prikket meg på skulderen. Da jeg snudde meg, så jeg en dame jeg hadde sett før. Denne jenta hadde jeg vært på vorspiel med for en god stund siden, antakelig rundt ett og et halvt år før kvelden på Vu.

Da hadde en venninne tatt med meg og noen kompiser til et vorspiel med hennes kolleger. Under vorset var det en sekvens på rundt 15-20 minutter der jeg snakket med denne dama, som forresten er rimelig grisedigg. Men det var ikke sånn at vi kjente hverandre.

Følg meg gjerne på Instagram: oscarvalleblogg

Jeg hadde imidlertid sett henne to-tre ganger på byen siden det vorset. Men vi hadde ikke snakket sammen.  Du vet hvordan det er når man bare har snakket med noen på et vorspiel som var for en stund siden. Man er aldri helt sikker på om den andre kjenner deg igjen, og er derfor litt varsom med å ta kontakt. I disse tilfellene var jeg imidlertid sikker på at hun hadde sett meg - og kjent meg igjen - de gangene jeg hadde sett henne på byen. Det fikk jeg bekreftet den kvelden på Vu.

De gangene jeg hadde sett henne på byen tidligere, hadde det vært tidlig på kvelden og jeg hadde stått med noen kompiser eller i baren mens hun hadde stått med sine venninner. Da hadde jeg altså ikke snakket med denne dama, og hun hadde heller ikke tatt kontakt med meg. Men den gangen på Vu, da jeg var omringet av jenter, valgte hun å komme bort til meg på utestedet - til alt overmål der musikken er høyest - for å slå av en prat.

Jeg nekter å tro at det var tilfeldig. Hvis hun absolutt ville hilse kunne hun jo vente til jeg ikke sto på dansegulvet, der det absolutt er mest vanskelig å holde en samtale. Men det gjorde hun ikke. Hun sørget for å hilse mens jeg hadde 8-10 damer rundt meg.

Følg meg gjerne på Facebook her!

Poenget med denne lille historien: Når jenter ser at gutter får mye oppmerksomhet fra andre jenter, så virker det som det skjer noe. Det virker som guttene da blir mer attraktive. Jeg vet ikke om det handler om at det blir en utfordring, om at man vil ha det man ikke kan få, om det er et konkurranseinstinkt som slår inn eller hva det er, men det er tydelig at det sånn det er for mange jenter.

Man merker det ofte spesielt på dansegulvet. Da kan noen jenter brøyte seg gjennom andre jenter for å danse rett foran noen gutter, slik at de skal være sikre på at guttene får det med seg. Som jeg har skrevet før, så syns jo jeg det er ordentlig morsomt når slikt skjer, mye fordi det er så åpenlyst hva som er greia.

Selv om jeg syns det som skjedde på Vu var litt merkelig, er det beskrivende for fenomenet om at gutter som får oppmerksomhet fra damer, blir mer attraktive for andre jenter - som jo også er litt merkelig. Men jenters tankegang generelt er jo ikke helt lett å forstå seg på.

Men fenomenet er gøy, spesielt hvis det er deg de kjemper om. 

12 kommentarer

23.05.2015 kl.22:30

Super cool story bro

bob

23.05.2015 kl.23:23

"De jentene som hadde partnere som også vennene anså som kjekke, viste seg å ha mer intense orgasmer." http://www.side2.no/helse/slike-menn-gir-kvinner-sterkere-orgasme/8508550.html

Anonym

23.05.2015 kl.23:26

Har selv opplevd dette flere ganger.

les en bok bro

24.05.2015 kl.00:52

idiotisk, les en bok og prøv en gang til

Lise

24.05.2015 kl.01:02

Dette er jo fantasier som han selv skriver om, hvorfor får en slik type så mye publisitet der det meste kun er å skrive om seg og sine fantasier der han selv drømmer seg vekk..

Lise

24.05.2015 kl.01:04

Gjøken her, skriver som han selv er noe, men faktum er at han er jomfru, dette vet jeg.. Hilsen forhenværende EX !

Leif

24.05.2015 kl.11:58

Drøm videre, det er søndag :)

Karl

24.05.2015 kl.12:30

Wow... Kuuuult! *facepalm*

Espen

24.05.2015 kl.22:54

Janteloven lever i beste velgående i kommentar feltet som vanlig ser jeg :) Vanvittig hvor mange innsnevrete negative fjols som skal få lov til å dele sine tanker om alt og ingenting på nett.

Oscar Valle

28.05.2015 kl.22:00

Lise: Hallo! Kjenner ingen som heter Lise, men hyggelig at du kommenterer!

Jerena

15.06.2015 kl.23:50

Handler ikke om dere to ute på dansegulvet, det handler nok om hvem som får best oppmerksomhet fra dere. Jenter er oppmerksomhetssyke vesener, bare husk det! ;)

Vegard

22.06.2015 kl.23:43

Det er en kjent sak, jenter vil ha det de tror andre jenter vil ha

Skriv en ny kommentar