hits

Sloan fra Entourage ble helt satt ut av dette sjekketrikset

22.04.2015 - 11:21 6 kommentarer


Jeg har skrevet en del om sjekking på denne bloggen (eksempler her, her, her og her), men da har det som oftest vært snakk om sjekking på byen. Det er for så vidt også meningen, siden dette hovedsakelig er en utelivsblogg.

Det er imidlertid liten tvil om at hvis du mestrer å sjekke opp på dagtid, så har du en stor fordel overfor de som bare prøver seg på damer på byen.

Det handler nok mye om at det er helt uventet. Hvis man klarer å tilnærme seg en jente på en original måte på dagtid, så vil det mest sannsynlig overraske og sette henne ut, i tillegg til at hun som oftest vil bli sjarmert, smigret og nysgjerrig. Det er jo noe mer sjarmerende å bli sjekket opp av en edru person enn en som svinger fra side til side og så vidt klarer å snøvle ut noen linjer.

Det kommer selvfølgelig an på hvordan det gjøres. Jenter blir ikke akkurat sjarmert om du roper ut noe om utseendet hennes, slår henne på rumpa eller gjøre noe annet neandertaler-aktig. Det må du selvfølgelig ikke gjøre.

Men klarer man å komme med en tilnærming på en original og attraktiv måte, så vil de fleste jenter bli sjarmert av det - til og med store stjerner.

Følg meg gjerne på Facebook her!

En gang da noen av kameratene mine var i Los Angeles, ble de nemlig vitne til en som klarte å sette ut det som er mange gutters drømmedame.

Som de fleste andre kompisgjenger, er vi også store fans av TV-serien Entourage. Så da kompisene mine var i Los Angeles, benyttet de anledningen til å besøke Urth Caffe, som de hadde blitt introdusert for gjennom serien.

Det angret de ikke veldig på. Etter de hadde sittet der litt, kom nemlig Emmanuelle Chriqui - altså hun som spiller Sloan i Entourage - og satt seg på nabobordet.

Hvis det er noen som ikke vet det, så er forholdet mellom Sloan og «E» - en av hovedpersonene i Entourage - en av de store føljetongene i serien . Og en kombinasjon av utseendet og personligheten hennes, gjør at veldig mange gutter blir småforelsket i henne når de ser på serien.

Emmanuelle Chriqui (som jeg nå kun kommer til å referere til som Sloan) var alene og satt på et tomannsbord mens hun drakk kaffe og leste en bok. Det var naturligvis vanskelig for kompisene mine å ta øynene vekk fra nabobordet, så de fulgte godt med da en fremmed mann kom bort til Sloan.

Det var nemlig fullt på Urth Caffe den dagen, men det var en ledig stol ved tomannsbordet der Sloan satt. Og det var det altså en mann som hadde lagt merke til. Han gikk derfor bort til bordet og spurte enkelt og greit om plassen var ledig.

Sloan så opp på mannen med et forundret blikk. Det var helt tydelig at hun ikke hadde sett for seg at dette skulle skje. Men plassen var jo ledig, så det ga hun mannen beskjed om og han satte seg ned.

De fleste menn, meg inkludert, hadde nok blitt noe stresset hvis de satt på samme bord med en som mange anser som en av de fineste damene i verden. Det er jo en posisjon mange menn bare kan drømme om.

Jeg hadde nok fått litt nerver om det var dette synet som møtte meg på andre siden av bordet. 

Denne mannen var imidlertid ikke stresset. Det eneste han gjorde etter han hadde satt seg ned var å finne fram en bok og sette noe musikk i ørene. Deretter lente han seg tilbake uten å snakke med henne eller vise noe interesse i det hele tatt.

Slik satt de en liten stund - rett overfor hverandre, på et lite bord, uten at noen sa noe.

Og du vet du har gjort noe riktig når det er Sloan fra Entourage fra som bryter stillheten.

Det var tydelig at hun hadde blitt satt ut av den unormale tilnærmingen. Hun måtte derfor si noe. Sloan fikk derfor oppmerksomheten til mannen før hun sa at hun syns det var litt spesielt at han hadde kommet til bordet hennes slik han gjorde, men hun syns også at det var veldig kult gjort.

Da klappet mannen igjen boken, tok ut øreproppene og lente seg framover. Samtalen var i gang.

Ifølge kompisene mine ble det veldig god stemning etter det. Samtalen fløyt bra og det var mye latter. Slik ble de sittende en god stund, og de satt også ved bordet da kompisene mine dro fra kafeen.

Den historien beviser bare hvor mye man kan tjene på å være original og gjøre ting som er uventet.

Den mannen var både høy, mørk og så rimelig bra ut, så han hadde nok snakket med en og annen pen dame tidligere - men du skal fortsatt ha rimelige store baller for å vandre ubeskjedent bort til en stor kjendis, som er mange gutters drømmedame, midt på lyse dagen.

Og det var tydelig at dette var en metode for å få snakket med henne. Han kan for eksempel ikke ha spilt veldig høy musikk siden han hørte godt hva Sloan sa til han.

Han hadde selvfølgelig flaks, i og med at hun satt alene på et bord på et sted der det ikke var noen andre ledige plasser, men da så han muligheten sin og valgte altså å gjennomføre et prakteksempel på hvordan man skal få en dame nysgjerrig.

Jeg aner ikke hva som skjedde med dem videre, men den mannen fortjener uansett endeløs kreds. 

@echriqui 😩👍

A photo posted by Oscar Valle (@oscarvalleblogg) onApr 21, 2015 at 3:35pm PDT

6 kommentarer

Petter Northug

23.04.2015 kl.17:25

I call bullshit !

Kompisen til rompisen til fetteren til tremenningen min fortalte en historie om en mann som sjekket en pen filmstjerne ved stå på hendene og spille trekkspill samtidig.

(... sett inn bilde av tilfeldig pen jente her ...)

Thomas Northug

23.04.2015 kl.21:18

I call your bullshit!

Søskenbarnet til stefaren min fant en type som var utro med en lekker skuespillerinne. De traff hverandre på vei inn i en parkerings hall og begynte å krangle om en ledig plass. Ting ballet på seg og de ble sist sett gående hånd i hånd på vei til nabo restauranten. Respect!

(.... sett inn ett fint bilde her....)

Oscar Valle

23.04.2015 kl.22:35

Hei, gutter!

Jeg skjønner at noen vil være skeptiske til historien siden det omhandler en Hollywood-kjendis. Men som det står i innlegget, så var det flere i min vennegjeng som satt på nabobordet og observerte dette. Hadde jeg hørt historien gjennom en fjern bekjent eller fra noen som hadde hørt det fra noen andre, så hadde jeg ikke omtalt det. Men når kompisene mine var der når det skjedde, så vet jeg at historien er sann.

Lykke til i neste sesong!

Kurt Kortner

23.04.2015 kl.23:50

Syns ikke dette er så veldig utrolig. Mulig han ikke blir så veldig "star struck" eller har så store sperrer sånn som noen av oss. Satte meg en gang ved siden av Ane Dahl Torp siden det var ledig der. Var hyggelig å snakke med hun. Det var kun vennskapelig og ikke noen mer baktanker med det. Skuespillere er da også vanlige folk. Hadde snakket med hvem som helst hvis det falt seg naturlig. Kjendiser er bare mennesker de også.

martin

24.04.2015 kl.07:35

Artikkel oversatt til engelsk og sent til "Sloan"

D

25.04.2015 kl.02:21

Stemmer det. Hvis dere er heldige forteller jeg kanskje hva vi snakket om og hvordan det gikk videre. Hyggelig dame forresten

Skriv en ny kommentar