hits

Dette elsker menn at damer går med

12.04.2015 - 11:37 30 kommentarer

 
Innlegget mitt om hva menn hater at damer går med, ble det mye rabalder rundt. Kommentarfeltet kokte, og det var såpass mange misoppfatninger og uriktige konklusjoner at jeg så meg nødt til å skrive et oppklaringsinnlegg.

Uansett, planen var hele tiden å skrive et innlegg om hva menn liker at damer går med, og det er altså nå gjort.

Og hvis noen reagerer på at jeg tilsynelatende representerer alle menn, eller tror jeg mener at damer bare skal tenke på hva gutter liker når de kler på seg eller at jeg prøver å bestemme hva damer skal gå med hele tiden, så setter jeg altså pris på om dere leser dette innlegget før dere trekker slike konklusjoner. 

Det er imidlertid sånn et en fin klesstil kan gjøre at man skiller seg ut i mengden og det pirrer nysgjerrigheten. I dette innlegget lister jeg altså opp ting mange menn foretrekker at damer har på seg.

Høye hæler
Ja, det er forutsigbart, men det er det en grunn til. Akkurat som at de fleste damer liker menn som går i dress, liker de fleste gutter damer som går i høye hæler. Det er en sikker vinner. Ikke bare ser det bra ut, men en dame som går i høye hæler utstråler også selvsikkerhet, noe som er ganske attraktivt i seg selv.  Det skader heller ikke at høye hæler fører til at beina viser seg fra sine beste sider.

Og jeg er klar over at det ikke er behagelig å gå med høye hæler, så til alle jenter som gjør det: Jeg hyller dere!

Men hvis du ikke klarer å gå på høye hæler, så dropp det. Ser du ut som en nyfødt kalv når du stamper rundt på noen 10-centimetere, så er det bedre å velge noen andre sko. Men en dame som virkelig kan gå på høye hæler er noe av det mest sexy som finnes.

Trange bukser
Det er sjelden veldig feil når en dame går i åletrange bukser. Som jeg skrev i forrige innlegg, er ikke gutter veldig glad i slengbukser og foretrekker at buksa følger anklene. Jeg er spesielt fan av de trange skinnbukse-variantene mange jenter har gått med i de seneste år. Trange bukser, spesielt hvis de er toppet med høye hæler, er ultrasexy.

Jumpsuit
I forrige innlegg nevnte jeg at gutter ikke liker store haremsbukser. Men jeg nevnte også at løse bukser kan være sexy - og jumpsuits faller definitivt i den kategorien. Det er utrolig sexy når damer går i slike heldekkende dresser som er løse, men fortsatt får frem formene.

Magetopper
Da snakker jeg ikke om de ørsmå toppene Britney Spears frontet på 90-tallet. Jeg snakker om når du bare ser litt av magen til damene. Når de gjerne har på et langt skjørt, en høy bukse eller noe annet, men så går de med en kort topp som viser toppen av magen.  

Greia er at det er lite som er mer sexy enn når damer viser hud på en classy måte. Det gjelder magetopp, og det gjelder for eksempel topper som er litt gjennomsiktige og topper som er løse slik at man ser BH-en på siden. Jeg foretrekker mye heller at en dame pirrer med slike plagg, enn at hun har på seg tidenes korteste miniskjørt og en topp som nesten ser ut som en BH.

Bunad
Noe av det som gjør 17. mai til den beste dagen i året, er at det flommer over av jenter i bunad, med håret i en stram flette. Jeg vet ikke helt hvorfor vi digger damer i bunad, men et eller annet er det. Man får liksom bare lyst til å ta henne med til en sæter, slik at man kan leve lykkelig sammen omringet av kyr og geiter og fjell og fjorder. Heia Norge!

Hodeplagg
Som mange andre gutter, syns jeg det er helt nydelig når jenter har på seg hodeplagg. Jenter blir så søte når de har på seg lue eller caps, og så elegante når de har på seg hatt. Også har du den Tupac-lignende tørkle-varianten som så mange jenter gikk med i fjor sommer. Den trenden var bra, så jeg håper jenter tar på seg det i år også. Det er bare helt sykt søtt.


Damedress
Business-looken på damer er noe av det mer sexy som finnes. Enten de har på seg en full jente-dress (hvis det heter det) eller bare en trang jeans med skjorte og en blazer over, toppet med høye hæler, så ser det fryktelig bra ut

Jeg husker jeg så en slik dame på Lawo Terrasse en gang. Hun hadde på seg en svart blazer, svart skjorte og en trang jeans. I tillegg toppet hun looken med en stram hestehale og noen svarte briller. Det var bare grisesexy. Hun minnet meg om Eva Mendes i Hitch, og jeg ble omtrent bare sittende og stirre.

Jeg tror noe av grunnen til at menn liker den looken så godt, er at dama da framstår som en selvsikker, selvstendig dame med bein i nesa og noe mellom ørene. Slike damer er jo gjerne det mange menn vil ha.

Fint hår
En kompis som slang ut dette forslaget, og selv om håret ikke nødvendigvis er det første jeg ser på, så er jeg enig i at fint hår hever helhetsinntrykket. Jeg er glad i relativt lang, bølgete hår, uten at jeg egentlig har noen veldig klare preferanser. Uansett, et velstelt hår som lukter godt er et stort pluss.

Olashorts
Olashorts er en glimrende oppfinnelse. Enkelt og greit. Et av plaggene som gjør at det omtrent er farlig å gå rundt i Oslos gater på en varm sommerdag.

Sommerkjoler
Et av de sikreste tegnene på at sommeren virkelig er kommet til Norge, er når sommerkjolene dukker opp. Og damer i sommerkjoler er helt nydelig. Kjolene bør imidlertid ha litt former, slik at det ikke ser ut som man bare har kastet på seg et laken. Men det ser veldig bra ut når en jente har på seg en slik kjole som følger kroppen - spesielt hvis huden er blitt litt gylden i tillegg.

Gleder meg til sommerkjolene dukker opp 😩👍

A photo posted by Oscar Valle (@oscarvalleblogg) onApr 12, 2015 at 1:49am PDT

Eksempler på antrekk jeg syns ser veldig bra ut. 

Lik meg gjerne på Facebook her:

 

30 kommentarer

Elise Tobine Bruhn

12.04.2015 kl.13:02

Jeg som jente skjønner godt at gutter synes dette er fint! Er enig med det aller meste :)

helene

12.04.2015 kl.13:08

*thumbs up*

Janicke

12.04.2015 kl.13:18

Olashorts

"Olashorts er en glimrende oppfinnelse. Enkelt og greit. Et av plaggene som gjør at det omtrent er farlig å gå rundt i Oslos gater på en varm sommerdag." Var bare en litt lei formulering akkurat her du..:)

Kan være lurt å redigere den litt. :)

Aina Pedersen

12.04.2015 kl.13:42

Veldig bra innlegg :)

12.04.2015 kl.14:17

Du har ikke kilder på bildene dine. Sikker på at de jentene du har bilder av syntes det er greit?

inge

12.04.2015 kl.14:34

heilt klart sant dette,rett og slett flott,råsexy bilder og klær.

Frank

12.04.2015 kl.14:36

Igjen klarer du flott å generalisere menn. "De fleste menn liker"/"de fleste damer liker". Hva med oss som liker svære snekkerbukser, joggebukser osv? Du representerer ikke min holdning i alle fall. Og hvem har gjort deg til kles politi?

elisabeth

12.04.2015 kl.15:00

amen👊👏🙏🙌 her er jeg helt enig med deg, stå på!

albulena

12.04.2015 kl.15:01

Haha, morsomt å lese :) Er superenig med deg :)

Anita

12.04.2015 kl.15:10

Her lest alle innleggene dine angående dette temaet, og jeg likte alle sammen! Jeg er enig i det mest du skriver og skjønner godt at dere synes disse antrekkene er fine/sexy. Bra skrevet!

12.04.2015 kl.15:57

Heilt enig! Jenter i bunad er det fineste som finnes!!

Tom

12.04.2015 kl.16:36

Enig i alt bortsett fra bunad. Faktisk tror jeg nesten ikke jeg kan tenke meg noe mer usexy enn en bunad. Men det er nå meg.

allia

12.04.2015 kl.17:31

Greit not at det meste er så sexy; på en slank jente. Men hva hvis ei jente på 80 Kg tar på seg en mage topp og et skjørt?

Chris Loco

12.04.2015 kl.18:57

La os si at du representerer den gjennomsnittlige hetero mannen sine meninger på en ganske bra måte. Alle som er uenig, man har rett til en mening, men han treffer på den generelle meningen på mannfolk mellom 21 til 35.

Til de som er uenig, spytt det ut i bitterhet, endrer ikke realiteten uansett.

Chris

12.04.2015 kl.20:39

fyfaen, må bare få sagt det, digger innleggene dine. Synes du treffer på det aller meste, og virkelig en blogg som oss gutta trenger for å få bedre peiling!

Creds👏👏

Blomkål

12.04.2015 kl.21:33

Er det virkelig noen som liker jumpsuit?!? Det er jo så utrolig stygt. Faktisk så er det ingen jeg skjenner som har sagt det der er pent...

Ellers enig

exn dyn

12.04.2015 kl.22:44

hodeplagg og jumpsuit? hmm..

vanskeligereliv.blogg.no

12.04.2015 kl.22:50

Hodeplagg som hijab er jo kult da :) Fint at du tok det med i listen din.

Hmmm

12.04.2015 kl.22:52

Hei:-)

Ser du skriver gjentatte ganger at det var mange misoppfatninger etter innlegget ditt om hva menn hater at kvinner går med. Men det er ikke snakk om misoppfatninger.. Det er snakk om at masse folk er direkte uenige. Ville bare oppklare dette. Om folk ikke er enige med deg så har de ikke nødvendigvis misforstått noe som helst. Det var jo et utrolig overfladisk innlegg og det reagerer folk på. Misoppfatninger er det ikke, det er snakk om reaksjoner. Som du ser er det mange mennesker som har andre meninger og holdninger.

:-)

Ylva

12.04.2015 kl.23:41

Oki, dette var et litt koseligere innlegg. Du kan nesten bli tilgitt, men skriver fortsatt teit.

Aurora

13.04.2015 kl.00:25

Hva med jenter som har dreadlocks?

Fysh

13.04.2015 kl.11:48

Hodeplagg er det styggeste jeg vet om. Hilsen mann

knut

13.04.2015 kl.11:57

Hvorfor snur alle menn seg etter jenter i thights og kort topp da? fordi det er stygt??Knut

nora

13.04.2015 kl.16:48

kan du skrive noe om hva som ser bra ut på litt større jenter også? alle eksemplene dine er veldig tynne, og har en kropp veldig mange jenter ikke klarer å oppnå. Gjelder disse tingene oss litt mer lubbne også, eller skal man helst være tynn??

Kim

13.04.2015 kl.17:21

Enig i alt utenom capsen på jenter:)

Lola

13.04.2015 kl.19:13

Hahahaha, dere må bare se denne !! Den beste videoen jeg har sett og det fine huset itillegg!

https://www.youtube.com/watch?v=8M5fiXt-WsQ

tomy

13.04.2015 kl.21:55

Mye feil her , og som mann burde du vite at det er mange forskjellig meninger , dette er ikke fasit.

F.eks liker jeg ikke særlig høye heler, liker bedre jenter som går i noe komfortabelt, og tar hensyn til helsa.

Flere andre ting og men Olashorts, olabukser o.l. det er jeg helt enig i :-).

13.04.2015 kl.23:49

4/10 klesplagg er begrunnet med: for det er sexy. Er det kun derfor du vil se jenter slik? skal jenter alltid kle seg sexy? herregud, hva er det med deg..

Lise

18.04.2015 kl.15:25

Du reduserer kvinner til et seksuelt objekt for menns oppmerksomhet. Ganske forkastelig og uintelligent menneskesyn. Kan ikke se at noe misforstås fra den tidligere tråden?

Stian

18.02.2016 kl.15:27

Jeg liker ikke hodeplagg og Bunad.

Skriv en ny kommentar