hits

Var det virkelig så ille?

09.04.2015 - 19:31 30 kommentarer


I mitt forrige innlegg listet jeg opp noen ting som menn ikke liker at jenter går med. I mine øyne en nokså uskyldig liste, men det ble ikke tatt spesielt godt imot - hvis man skal dømme etter kommentarfeltet.

Les hele innlegget her!

Jeg må være ærlig, her syns jeg det overreageres kraftig. I dette innlegget trekker jeg fram noen av kommentarene fra kommentarfeltet, og prøver å oppklare visse ting.

«Det å ta på seg rollen som "menn", ubestemt antall flertall, er både ubegripelig at du tør i tillegg til usmakelig.»

Når det gjelder overskriften «Dette hater menn at damer går med», så er jeg klar over at den ikke er hundre prosent representativ. Jeg kunne skrevet «jeg» - ettersom det er i hovedsak er mine meninger - men det er mange menn som er enige med meg. Og det er jeg sikker på. Det kan jeg slå fast etter mange samtaler om temaet med kompiser og flere andre menn i forskjellige settinger, samt en rekke artikler i forskjellige publikasjoner om temaet.

Og uten sammenligning for øvrig: Når forskjellige magasiner skriver lignende artikler, så er det ikke ofte de presiserer veldig hva slags type menn det er snakk om. Som her, her og her. Og ja, de har snakket med et utvalg menn, men jeg har altså også snakket med flere som er enige i det jeg skriver.

En mer korrekt overskrift ville kanskje vært «Dette liker ikke jeg, mine kompiser og mange, men ikke alle, menn at damer går med». Men det er jo ikke akkurat slående. Derfor valgte jeg en forenklet, mer spisset overskrift - men jeg er jo klar over at jeg ikke snakker for samtlige menn i hele verden. Det trodde jeg egentlig var underforstått.

«Har det noen gang slått deg at damer ikke kler seg opp for å imponere DEG? Men kler seg i det man synes er FINT? Lykke til med livet, dette ble jeg kvalm av.»

Jeg tror selvfølgelig ikke at damer kun kler seg opp for å imponere gutter, og mener ikke at det er det de skal gjøre. Det har jeg heller aldri skrevet. Damer skal selvfølgelig gå med det de føler for. De må gå i det som passer for deres personlighet, kroppsform og stil - uten at jeg er noen posisjon til å legge meg opp i det.

Men det er ikke til å legge skjul på at det er visse ting man foretrekker og ikke foretrekker. Det er visse ting folk liker og ikke liker. Det gjelder begge kjønn.

Jeg tror ikke noe på hvis det er jenter som sier at de ikke kan nevne noen klesplagg som de misliker at gutter går med. Damer har selvfølgelig noen tanker om hvordan de vil at en mann skal kle seg. Jeg tror for eksempel det er mange menn der ute som kan bekrefte at kjæresten deres har hatt sine meninger når han skal velge et antrekk eller kjøpe nye klær.

Hvorfor er det da så ille at jeg, som mann, også har tanker om dette? Er det jeg skriver så mye annerledes enn for eksempel at en jente sier hun hater hip hop-stilen? Eller at hun sier at det er veldig lite maskulint når gutter går i åletrange bukser? Alle har jo preferanser, og jeg syns det er merkelig at jeg blir slaktet for å ytre det jeg og mange andre mener.

«Om du baserer din oppfatning av en dame på hvordan hun kler/sminker seg, kan du revurdere tankegangen din.»

Jeg baserer selvfølgelig ikke min oppfatning av en dame ut ifra hva hun går med. Det ikke sånn at jeg dømmer damer som har på seg noe av det jeg nevner i innlegget. Hvis jeg skal på en date med en dame, og hun dukker opp med flats og røde lepper, så betyr jo ikke det at jeg legger på dør så fort jeg får mulighet av den grunn. Hvordan hun går kledd er selvfølgelig ikke det viktigste. Hvis dama har en bra personlighet og jeg trives i hennes selskap, kan hun gå gjerne gå kledd i en søppelsekk for min del.

«Hvorfor må jenter vise kropp og former hele tiden? Kan ikke hver enkelt kle seg akkurat som de vil uten å bli kritisert?»

Selv om jeg skriver at gutter foretrekker når jenter viser former, så betyr ikke det at jeg mener de MÅ gjøre det hele tiden. Mange jenter foretrekker at gutter går i dress, men de mener jo forhåpentligvis ikke at menn skal flekke på seg dressen når de skal i butikken for å kjøpe et grovbrød.

Jeg skjønner jo at hvordan man kler seg er avhengig av situasjonen. Jeg sitter jo ikke på café halv to på en tirsdag og klager over at samtlige damer ikke har på seg høye hæler. Som jeg også skrev i innlegget, så skjønner jeg at damer går i flats hvis de ønsker å ha det behagelig, men i visse situasjoner - som når man skal pynte seg - så foretrekker jeg at damer ikke har på seg det. Er ikke det en ærlig mening en mann må få lov til å ha?

«Vi jenter går i akkurat hva vi vil (?) Det kommer ikke noe godt ut av dette innlegget ditt. Vi liker nemlig ikke når noen bestemmer over oss.»

Jeg gjentar: foretrekker. Jeg setter ikke noe krav eller prøver å bestemme på noen som helst måte. Som nevnt, jenter kan gå i akkurat hva de ønsker å gå med.

Følg meg gjerne på Instagram: oscarvalleblogg

Selv om jeg kanskje brukte litt krasse og flåsete formuleringer og overdrev litt for å understreke visse poenger, må jeg innrømme at jeg syns det er rart at det ble reagert så kraftig på innlegget. Det hadde vært interessant å se reaksjonene om en kvinnelig blogger hadde skrevet et lignende innlegg. Som nevnt, så går jo dette går jo begge veier. Derfor skjønner jeg egentlig lite av at mange jenter syns det var så ille at jeg nevnte noen ting jeg og flere andre menn ikke er så veldig fan av. 

Jeg vet jo at det er ting jeg går med som mange jenter ikke liker. Det har skjedd flere ganger at jenter kommer bort til meg på byen for å kneppe opp den øverste knappen på skjorta mi, for eksempel. Men jeg skjeller jo ikke ut dama av den grunn, eller skriker til henne at hun ikke kan bestemme hvordan jeg skal gå kledd og spør om hun tror at alle gutter bare kler seg for å se bra ut for jenter. Jeg tar det jo bare med et smil.

Poenget er at folk liker forskjellige ting. Jenter liker og misliker visse ting som menn går med, og motsatt. Det betyr ikke at man kritiserer de som går med noe som man ikke foretrekker. Alle har imidlertid preferanser, og det mener jeg man må få lov til å ha.

Man kan ikke tilfredsstille alle. Derfor bør man heller ikke ta seg nær av hva visse folk mener.

Så når jeg lister opp ting som jeg og andre menn ikke liker, betyr ikke det at jeg prøver å bestemme hvordan damer skal kle seg. Disse listene bør ikke tas altfor alvorlig. Det er mer for å opplyse om noe mange menn mener. Det er ikke kritikk mot de som går med noen av disse tingene.

Om ikke så altfor lenge kommer jeg til å publisere et innlegg om hva jeg og andre menn liker at jenter går med. Så da håper jeg folk tar det som det er: En uhøytidelig liste med preferanser og subjektive meninger.

Om du som dame velger å ha det med i betraktningen når du velger klær, er selvfølgelig opp helt til deg. 

30 kommentarer

Ingvild

09.04.2015 kl.20:08

Jeg hadde kanskje sett litt på om det du mente skulle komme frem ikke gjorde det siden du faktisk fikk så mange negative tilbakemeldinger? Kall det gjerne overreaksjon og det må du gjerne synes det er. Men tydeligvis bomma du på noe hvis du ikke hadde ønsket helt den reaksjonen du fikk? Du kan blogge om noe du sier mannfolk flest ikke liker jenter kler/sminker seg i - men på samme måte har man nå rett til å si ifra på en blogg om de ikke syntes noe om innlegget - så hvis man skal tåle å høre hva "alle"/mange mannfolk hater må du tåle reaksjonen. Du er jo en blogger som vises godt på nettavisen.

Du skriver her det ikke er kritikk - men på en måte er det jo nettopp det? Og den har en formulering om hva jenter heller burde gjøre - ikke gå i oversized skjorte - inn med magen og ut med puppene heller! Vi vil se former.

Oscar Valle

09.04.2015 kl.20:51

Ingvild: Ingvild: Hei! Jeg har ikke noe imot at folk sier fra hvis de ikke syns noe om et innlegg. Men i akkurat dette tilfellet, så syns jeg folk hengte seg opp i feil ting og konkluderte med at jeg hadde meninger som langt fra stemmer med virkeligheten, som at jeg mener at damer skal kle seg bare for å tilfredsstille menn, for eksempel. Slike konklusjoner skjønner jeg ikke hvor kommer fra.

Som sagt, så var innlegget ment som en uhøytidelig måte å dele meningene til mange menn. Men som jeg også skrev i dette innlegget, så innrømmer jeg at jeg tok i bruk noe flåsete formuleringer og overdrev visse ting. Det er imidlertid virkemidler jeg bruker for å få fram poeng, noe jeg også har gjort tidligere. Men som du sier, så funket det nok ikke like bra denne gang. Det var imidlertid langt ifra ment som kritikk.Jeg ble overrasket over at folk tok det så alvorlig, og jeg mener fortsatt mange har overreagert.

Ingvild

09.04.2015 kl.21:31

Når en tekst blir oppdattet som negativ og som kritikk - og på noe som går på utseende(klær/sminke) sådan. Da tar man det gjerne i verste mening, eller tolker teksten sånn og tryller frem noe du bokstavelig talt ikke har skrevet. Da får du en stor reaksjon, jeg er ikke spesielt overrasket. For når man først har rørt en nerve så er det en kunst å ikke gå i trynet i det farvannet xD

For som du ser og sier, mange reagerte og ikke bare jentene heller.

Hvis man føler/tolker at du sa "slik burde dere ikke gjøre det jenter for dette jeg nå nevner hater alle menn" vel ja.. Med andre ord at leserne ikke fant det på måten du faktisk ville ha frem - mens du sitter kanskje litt sjokket og ser det du faktisk ville ha frem og da ikke skjønner reaksjonen. Kanskje du kan prøve å se at noe gikk litt til faen og ta det til deg som blogger? Ikke at jeg tenker du skal sensurere deg eller droppe teamer du vil skrive om, men mer som en lærdom? Formulering i enkelte temaer er en kunst, heh.

Snonym

09.04.2015 kl.22:18

Ingvild.

Der beviser du at jenter følger Maslows behovspyramide. Dere ØNSKER/VIL/MÅ finne negativitet i alt som finnes av konstruktivitet.

God Jul!

Aslak

09.04.2015 kl.22:21

Nydelig Oscar!

Endelig en blogg som setter standard!

Stå på!

Hane

09.04.2015 kl.22:29

"klukk klukk"

Ingvild

09.04.2015 kl.22:44

Snonym -

Jeg viser bare til reaksjonene i forrige innlegg jeg =) For ja, det ble tatt negativt av mange ser det ut til, er jo bare å se på kommentarene. At mannfolk har ting de ikke liker ang klær og lignende på jenter er vel ingen hemmelighet. På samme måte jenter kan si noe om mannfolk. Heller ingen hemmelighet.

Jeg påpeker bare at ønsket reaksjon ikke kom frem og tanker rundt hvorfor. Så kan du kanskje slutte å være forutinntatt med hva jeg egentlig sier her ;) Forøvrig må alle punktene bare stemme for så mange mannfolk som lever - jeg velger å gjøre det enkelt og greit. Kler på meg det jeg ønsker og syns er fint. Er jeg usikker så spør jeg typen som heldigvis tør å si hvis han ikke syns det er fint. Ganske greit ;)

M

10.04.2015 kl.00:16

Kan du ikke lage et innlegg som ikke bare handler om det overfladiske med jenter? Det er mye fokus på utseende her; hår, sminke, klær og lignende. Det finnes jo, som du selv sier, utrolig mye mer som er avgjørende for om en jente er bra eller ikke? Alt handler da ikke om utseendet. Så hva med et innlegg om hva som er positive egenskaper ved jenter også når det kommer til personlighet? :) Også er det jo viktig å huske at det ikke er noe fasit, selvsagt.

ina

10.04.2015 kl.02:39

Jeg synes det er gøy å høre en gutts oppriktige synspunkt om hva som er fint og ikke på jenter. Er overrasket over at så mange hisser seg opp, det er bare et blogginnlegg liksom. Selvfølgelig finnes det unntak i guttenes smak, selvfølgelig har en blogg ingen makt over hvordan vi jenter skal kle oss, og forhåpentligvis er det stort sett bare de som er veldig uenige med innholdet som legger igjen en kommentar (bortsett fra meg da), så det ikke egentlig er et representativt bilde på hvordan innlegget ble mottatt. Jeg synes det høres veldig flott ut at gutta liker det naturlige, personlige og feminine i jentenes uttrykk, og skjønner ikke hvorfor ikke alle bare tar det som et kjempekompliment.

Frøkenottarerløs

10.04.2015 kl.07:51

Fy faen - det kommentarfeltet beskriver svart på hvitt hvor sjuke noen jenter er. Holdningen "jeg bryr meg ikke om hva noen andre mener" blir jo bare patetisk. Det vet vi alle at de gjør. Basert på kommentarene så har nok blogginnlegget tiltrukket seg oppmerksomhet fra ekstreme miljøer - feminister!! Å si at dette er sexistisk er sinnsykt. Tommel opp - et lignende innlegg fra "damesiden" ville fått masse kommentarer om hvilke flere punkter som skulle vært med på listen over hva men skal gå i!

bambis

10.04.2015 kl.09:39

Syns dette blir helt idiotisk dumt, men ikke overraskende. Når dere jenter klikker dere inn på et sånt innlegg, er det jo fordi dere er nysgjerrige på hva gutter ikke liker at dere går med. Det blir da alt for dumt å da rakke ned på personen og si "Vi får gå i hva vi vil! Fy faen, tror du vi kler oss opp for dere gutter eller?"

Å herregud, jeg blir så sykt oppgitt. Om du ikke vil lese sånne ting og du ikke bryr deg om hva andre mener, er det to enkle punkter å følge.

1. IKKE LES INNLEGGET, NYSGJERRIGPER!

2. Ha litt mer verdighet enn å bli irritert over at han kanskje nevnte et par ting du faktisk går med. OGSÅ DA???? Du sa det jo selv, du kler deg ikke for gutta. Så slutt å bry deg med hva hans meninger er da vel.

Fortsett med slike innlegg, Oscar. Dette viser bare hvor korttenkte noen er og de burde tenke seg om istedenfor å slenge dritt.

Puuh.. godt å få det ut av systemet.

Ha en fin dag!

Hanna

10.04.2015 kl.09:46

hmm, vil vel tro at grunnen til at du føler at du representerer alle gutter er fordi du kun omgås slike overfladiske gutter som deg selv. Må le litt når jeg leser dette - hvilken mann er du, med blogg og tid til å skrive såpass meningsløse innlegg som dette - til å sitte å kritisere jenter for måter å uttrykke seg på? Jeg sier meg enig i flere av tingene du nevner, er for eksempel ingen fan av blått hår - men mener at har du ikke noe positivt å si, så ikke si det i det hele tatt. Måten du skriver det på, får meg til å lure på om hva jeg har på meg skal ha som formål å gi deg fornøyelse.. Og du hører vel selv hvor dumt det høres ut? Seksualisering av jenters klesstil er så smakløst at jeg blir sur. Vær så snill, voks opp(!!) og skriv om noe som faktisk betyr en dritt for samfunnet, og ikke bare gir jenter dårligere selvtillit om sin egen stil. Flaut at en voksen mann som deg selv ikke har noe bedre å gjøre på. Lykke til i fremtiden!

Gjør deg selv en tjeneste og slett innlegget:-)

Tom Tornedal

10.04.2015 kl.11:30

Det slår meg en tanke om at mange av kvinnsa som reagerer på Valles tanker, er de samme som har helt klare meninger om hvordan en mann bør kle seg. Valle må ha truffet et spesielt ømt punkt. Personlig synes jeg påtegnede øyebryn ser horribelt ut på jenter, og knallrød lebestift kler dessuten svært få.

Marte

10.04.2015 kl.14:14

Hei!

Jeg skjønner at du nå prøver å ro deg inn til land, men ikke helt får det til. Tror også du ikke mener noe vondt med ditt forige innlegg.

Men hva er egentlig vitsen med ett slikt innlegg? ja, man har rett til å ytre seg, men burde man ikke tenke seg litt om først? var det veeeldig viktig at du fikk ytret disse tankene? hvis det var det, så forstår jeg. men du skjønner, mange jenter/damer føler på stort press når det kommer til utseende. Det har du sikkert hørt før, å kanskje det er en grunn for det da?

For det om kanskje mange av disse punktene du har notert stemmer, hvorfor skal man påpeke det? Helt ærlig skjønner jeg det ikke i det hele tatt? hva godt kommer ut av det?

Janne

10.04.2015 kl.14:32

Jeg er helt sikker at hvis det var en rosablogger som hadde skrevet et innlegg om hva de "hater" at gutter går med, så hadde ikke reaksjonen blitt så stor. De fleste hadde vell sakt seg enig. Men når det kommer et innlegg der en blogger sier hva han å hans venner++ ikke foretrekker så klikker det for folk. Ta det med en klype salt, og hvis man blir provosert av å lese sånt så ikke les. Bloggere overdriver for å skape reaksjoner og bli mer populær. Blir egentli ganske overgitt av alle disse jentene som klikker helt.. Digger bloggen din forresten! Underholdene å lese!

Rune

10.04.2015 kl.14:42

Du har helt rett Oscar i de plaggene etc du trakk fram. Heslig og usexy til tusen! Om de ikke går slik for å imponere menn er jo helt irrelevant, bare at vi synes det er stygt. Nå er jo kvinnfolk generelt kjent for å lage drama ut av de minste ting, så reaksjonene er således kanskje ikke så overraskende:)

Sverdkamp

10.04.2015 kl.15:17

Oskar, hadde du bare inkorporert noen av de formuleringene og spesifikasjonene du ga i dette innlegget i det forrige, så tviler jeg på at så mange hadde reagert, og det ville etter min mening blitt en mye bedre post.

Men jeg skal så klart ikke nekte deg å skrive akkurat det du vil, på den måten du vil, slik du garantert ikke vil nekte jenter å gå i de tingene du nevnte.

Jeg synes forøvrig det ble altfor mye unødvendig, og uprovosert, drittslenging i kommentarfeltet. Irrelevante personangrep blir bare for dumt, og jeg fortår godt at du reagerer.

Inger

10.04.2015 kl.15:27

Jeg synes bare synd på deg og dine kamerater og på alle som overreagerer på ditt innlegg. Du står vel neppe for en stil som de fleste av oss vil føle seg hjemme i og omgås nok helt andre typer mennesker, så la oss fortsatt holde avstand.

Gleder meg forresten over at slengbuksen er tilbake og gjerne sammen med flate sko som det er supermasse av i butikkene nå. Vide flotte hippieskjørt, flagrende skjorter... *smiler* vakkert og herlig

GALACTUS

10.04.2015 kl.16:04

Tragisk at så mange jenter ikke greier å tenke selv, akkurat som om pekefingeren dems er allmektig så du får jaggu passe deg for å skrive noe de ikke forstår eller blir hysteriske av. Haha! Makan til dumskap, gjør litt vondt å se at de faktisk fortsetter etter å ha fått det inn med teskje. Virker som veldig mange av de som fikk de siste hjernene trives i kommentarfelt på ting de tror de kan kjefte på.

Gah

10.04.2015 kl.17:23

U REALLY SUCK!

Margrethe

10.04.2015 kl.17:32

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor så mange jenter hisser seg opp over denne artikkelen? Det er jo ikke noe annerledes enn hva Side2.no og Minmote gjør; "De verste trendene for menn", "Fem tabber menn gjør", "Stilen dama di liker best", osv. Hvorfor skulle ikke dere/du få gjøre det samme med oss?

Jeg leser faktisk bloggen din for å forstå hvordan dere tenker om oss kvinner. Så klart kommer vi ikke til å alltid være enig med deg/menns mening om hva vi kler oss i. For eks. lave sko/flats kan se bra ut (på sommerstider med en kort blondekjole for eks.), hvis man styler antrekket rett. Og er du høy itillegg, er det kanskje ikke helt innafor å tårne 1.88 på heeler. Selv er jeg faktisk under 1.50, og jeg er rett og slett nødt til å gå med heeler på byn(og ellers). Både fordi jeg føler meg som en dverg uten, og for å rekke opp til baren, haha!

Er enig med deg at heeler også penest. MEN jeg kan love deg at det ikke alltid er like behagelig å trippe rundt på byn i høye heeler, spesiellt hvis man er på en snurr (og bor i Bergen, BROSTEIN!). Så hvis du går for en avslappet stil, ser jeg ingenting galt med å slenge på seg et par Converse. Alt ettersom hvem det er.

Men jeg digger virkelig bloggen din, det gjør jeg! Veldig deilig å lese en ærlig manns mening om kvinner. Fortsett slik! Gleder meg til neste blogginnlegg ;)

Pollkongen

10.04.2015 kl.17:59

Du er helten min, Oscar! <3 stå på! Støtter deg uansett!

Daniel Miller

10.04.2015 kl.18:22

Bare stå på, du kan si din mening, som alle andre kan :) folk må bare innse at vi har lov å mene forskjellig! Likte godt forrige innlegg, forrsett å skrive sånn du :)

Tusen Meninger

10.04.2015 kl.19:20

Sjekk ut bloggen og innlegget jeg har skrevet om pelsindustrien!

Gutt

10.04.2015 kl.19:23

For å gjøre "alle" fornøyde foreslår jeg at du oppfordrer jenter til å sende inn forslag på hva de hater at menn går med.

Da får vi én artikkel fra hver side, og alle kan se på det som det det er, underholdning :)

AHAHHAAHAHAAHAHAAHAHAHAHAAAAAA!!

10.04.2015 kl.23:24

Tror jeg ler så pikken detter av her, "herreblogger" Oscar Valle får så øra flagrer. Med det ironiske er at det finnes plenty blogginlegg/artikler av akkurat samme karakter, bare myntet på gutta og hva de "ikke skal gå kledd i". Da er det ingen som sier så mye som et pipp! Rart det der.... Utover det så hadde jeg droppet slike inlegg til ettertiden hvis jeg var deg Oscar. Pikene liker det ikke når noen forteller dem hva de skal/skal ikke gjøre, mens menn bare er teite og følger ikke med i tiden om vi ikke går kledd sånn eller slik, de skoene eller de skoene. Grenseløst patetisk spør du meg... :)

10.04.2015 kl.23:35

Jeg tror at selv om du hadde skrevet om hva du elsker at damer går med, så ville du fått reaksjoner. Poenget her er vel at du ikke burde skrive om utseendemessige preferanser eller mindre attraktive sider ved damers stil. Hold deg til andre temaer du. Du kommer mye lenger med ros. Eller var det en bevisst avgjørelse om å skape samfunnsdebatt du var ute etter? Tror egentlig ikke du tenkte i de baner... I så fall fikk du til et snev av det. Men det er fryktelig lett å virke som en dust uansett hvordan man ordlegger seg, dersom man skal ha en mening om andre menneskers stilvalg. Så hold deg for god for det ;)

Nanne

11.04.2015 kl.13:32

Hei Oscar, jeg må si at jeg heller ikke skjønner alle de negative kommentarene - og jeg er kvinne selv. Mye av det du beskriver, er faktisk ting jeg heller ikke synes er spesielt fint eller stilig, men det er jo bare min personlige smak og mening, og ingen ting annet. Jeg ser virkelig ikke problemet med at man - enten man er mann eller kvinne - synes at enkelte ting er finere enn andre!

Elisabeth

11.04.2015 kl.23:32

Høye leser tall på bloggen!

Til dere som har høye lesertall på bloggen, Litt spørsmål til dere :) Vi er nok mange som lurere :)

*Hva gjør du for å få høye leser tall på din blogg?

*Hvor lenge har du blogget?

*Hva liker du å lese om på blogger?

*Har du sponsore til din blogg? Evt hva gjorde du for å få det?

*Hva skriver du mest om på din blogg?

*Har du konkurranser på bloggen din? Evt hvordan konkurranser?

*Kommenterer du mye på andres blogger? om ikke gjorde du det før?

*Hvordan kamera har du til å ta bilder med?

*Er du privat eller legger du ut alt om ditt liv?

*Har du hatt gjesteblogger på bloggen din? Evt hvem og hvordan fikk du han/henne til

å skrive for din blogg?

*Tjener du penger på bloggen din? Kan du leve av den?

*Kunne du tenke deg å vært gjesteblogger hos meg feks?

Ha en fin kveld :)

13.04.2015 kl.23:38

Du begrunna jo flere av punktene dine med at det ikke var sexy eller usexy så jeg føler ikke det var konstruktiv kritikk. Tror nok ikke de fleste jenter går rundt å prøver å være sexy altså.

Skriv en ny kommentar