hits

Dette hater menn at damer går med

08.04.2015 - 14:35 124 kommentarerDet har blitt etterlyst et innlegg der jeg skriver litt om hva menn liker og ikke liker at jenter går med.

Derfor har jeg snakket med kompisene mine, og vi har kommet fram til noen ting. Dette innlegget vil ta for seg det vi ikke liker, så vil det komme et innlegg om hva vi liker senere. 

Når det gjelder overskriften, så er det ikke alt på lista vi akkurat hater,  men det er ikke noen av tingene vi liker at jenter går med.

I tillegg til forskjellige klestyper, lister jeg også opp visse sminke- og hår-ting som de fleste menn ikke er veldig fan av.

Flats
Etter dette innlegget, så er vel kanskje de fleste klar over at jeg ikke er veldig fan av flats. Og jeg gjentar det her: Flats er ekstremt usexy. Det er sikkert behagelig, og jeg skjønner at jenter går med det hvis de skal ha på seg skoene veldig lenge, som på en festival eller noe. Men når man virkelig skal pynte seg eller når man skal på byen, så finnes det ikke noe attraktivt med flats i mine øyne.

Kleopatra-sko
Eller gladiatorsandaler, eller hva faen det kalles. Pent er det uansett ikke. Litt av det samme som flats, bare at her er det noen tråder som egler seg oppover leggene. Merkelig greie.

Nei, nei, nei, nei.

Haremsbukser
Da snakker jeg om de haremsbuksene som er ekstremt brede. Det finnes nemlig løse bukser som kan være veldig sexy, men da bør de være ganske smale. De som ikke blir smalere rundt leggene og generelt er for store og pløsete, er ikke noe fint. Vi gutter liker å se former, i hvert fall antydninger til det. Store haremsbukser viser ikke det.

Eksempler her, her, her og her

Store skjorter
Litt av samme argument med haremsbukser. Skjorter på damer kan være veldig sexy, men ikke de skjortene som er kjempeoversized. Siterer en kompis her: «Å skjule den flotte kroppen bak et stort laken er bare å glemme! Skal du ha på deg skjorte, så bør du sørge for at den sitter riktig. Frem med puppa, inn med magen».

Følg meg gjerne på Instagram: Oscarvalleblogg

Slengbukser
Det er kanskje ikke så mange som går med dette lenger, men det har vært antydninger til at det kan bli in igjen. Da kaster jeg meg inn en vegg, tror jeg. Det ser absolutt ikke bra ut. Hvis det blir trendy igjen, så kan dere godt være moteriktige, jenter, men vit da at vi gutter ikke syns det ser bra ut.

Rosa/blått hår
Helt seriøst, hvem var det som fikk damer til å tro at dette var tiltrekkende? Hvem var det som ramlet i et malingsspann og innbilte seg selv og andre at dette var kult? I mine øyne er det ikke noe som er attraktivt med denne lykketroll-trenden. Det er mulig det var kult da man var liten, men i voksen alder er det ikke søtt eller attraktivt å sprade rundt med knall rosa, blått eller rødt hår.

Jeg er heller ikke spesielt glad i den veldig svart/veldig blond-kombinasjonen


Katy Parry og Nicki Minaj. I utgangspunktet tre klassedamer, men selv ikke de klarer å få fargerikt hår til å se bra ut. 

Surfeshorts
En kompis som slang ut dette forslaget. Jeg syns i utgangspunktet surfestil på damer er ganske sexy, men er enig i at de lange surfeshortsene ikke ser veldig bra ut. Man vil jo gjerne se litt lår. I tillegg blir jenter veldig «guttete» med den looken. Bruk gjerne surfeshorts som er korte, men de som går ned til kneet kan jenter gjerne droppe.

For mye brunkrem
For mye sminke generelt er vel ikke noe menn liker veldig. Det ser mye bedre ut med en naturlig look enn hvis man har dynket ansiktet i brunkrem og andre produkter.

For lange, mange extensions
Jeg tror ikke det er mange menn som har noe imot at jenter bruker extensions. Men igjen, det må se naturlig ut. Blir det for stort og massivt, så ser ikke det veldig bra ut.

Påtegna øyenbryn
Som jeg har sagt noen ganger, vi vil at øyenbrynene skal se naturlig ut. Så hvis man har tegnet på noen bryn som skriker deg i trynet og har mer svingninger enn en slalåmløype, så syns ikke vi gutter noe særlig om det.

Rød leppestift
Jeg har en greie med rød leppestift på damer. Jeg liker det bare ikke. Jeg foretrekker virkelig at jenter holder de knæsje fargene unna leppene sine. Det er ikke det at jeg syns rød leppestift nødvendigvis er veldig stygt. Det er bare at jeg fortsatt har til gode å se en dame som ser bedre ut med rød leppestift enn uten. Noen gutter syns nok det er sexy med rød leppestift, men jeg syns det ser mye, mye bedre ut når leppene til damene har en naturlig-ish farge som passer til huden.

 

Twitter: Oscarvalleblogg

Lik meg gjerne på Facebook her!

UPDATE: Dette innlegget skapte mye engasjement i kommentarfeltet. Jeg føler imidlertid det er mange misoppfatninger, og svarer på mye av kritikken i dette innlegget!

124 kommentarer

Siri

08.04.2015 kl.14:40

Men heller den svart/blonde komboen enn rosa og blå. :-) ellers er jeg TOTALT enig med deg....og jeg ER jente! :-) ha en fin dag.

Sindre

08.04.2015 kl.20:07

Nei jenter - gå med det dere selv liker, så får dere de mennene som liker dere for den dere er. Drit i hva andre synes.

sara

08.04.2015 kl.20:19

at du tror at dette kommer til å endre meningen min på hvordan jeg kler meg eller farger håret mitt osv. er helt patetisk, jenter kan kle seg i hva de vil, de kler seg ikke for å gjøre deg glad, men for å gjøre seg selv glad

Sverdkamp

08.04.2015 kl.20:44

Stakkars deg, så forferdelig det må være at ikke alle damer går i akkurat det du vil se dem i. Dette er jo uhørt! For hva er vel vitsen med at damer i det hele tatt eksisterer, om du ikke kan stirre på dem?

Det er jo nesten som om de er faktiske personer med ulik smak og andre meninger en deg. Nesten sånn som menn, vet du. Og det kan vi jo ikke tillate.

Men dæven, nå skal jeg farge håret knall blått, ta på meg favoritt skjorta og finne frem den rødeste leppestiften jeg har.

Mann

08.04.2015 kl.20:55

Dette er IKKE representativt for hva 'gutter og menn' mener. Flåsete innlegg.

Aslak

08.04.2015 kl.20:56

Sverdkamp

Ja,gjør det er du snill! Kjøp gjerne flats til å!

God jul! Smask

Espen Forsberg

08.04.2015 kl.21:05

Dette er det dummeste jeg har lest. Ingen menn jeg kjenner, som liker damer, bryr seg vel katten om hva damene går med.

Ærlig talt mann. At du som hetero mann skal bedømme hvordan damer går kledd? Ha. Eneste gang en mann bryr seg om hva hun har på seg, er når ting er mer synlig.

08.04.2015 kl.22:28

Haha, at folk kan hisse seg opp over noe så lite.

Sofie

08.04.2015 kl.22:32

Bland det mest sexistiska jag läst på länge. Varför tror du att damer bara klär sig för att behaga män? FYI klär jag mig precis i det jag vill och känner för och det tycker jag du ska göra också.

Ida

08.04.2015 kl.22:50

Jeg elsker lilla, rosa pastell hår! Det gjør typen min også :D Også synes han jeg er søt i flats.

08.04.2015 kl.23:14

hvem faen bryr seg, ingen som kler seg for å imponere gutter uansett

Kvinne 21

08.04.2015 kl.23:44

Dønn morsomt innlegg. Liker også at du skriver "DETTE HATER MENN AT DAMER GÅR MED". Det er ikke litt vel flaut å snakke for alle menn når du skrived ned presis hva DU ikke liker? Kvinner kler seg for å føle seg selv vel, vi kler oss ikke for at du skal ha noe å blogge om. Jeg har aldri møtt en mann som har sagt til meg at klærne jeg går med er stygt, og for å være ærlig, så tror jeg ikke det er det første en mann legger merke til, unless du vandrer rundt i en svart boss sekk. Jeg kan si meg enig når det gjelder brunkrem og påtegnede øyenbryn (eller som jeg kaller det - feltovergang). Men til slutt, så er vi mennesker forskjellig, og ja, vi er konkurranse syke mennesker som ønsker å se danke ut andre som om hele verden deltok i en skjønnhetskonkurranse. Poenget er at mennesker er forskjellige og vi gjør nettopp det vi ønsker, enten folk liker det eller ei.

Mr Smell

08.04.2015 kl.23:52

så lenge DE ikke ser ut som plastic så går de strålende greit :D ** ^^

Oscar Valle

09.04.2015 kl.00:05

Ok, da får jeg oppklare visse ting. Jeg tror ikke at jenter bare kler seg for å se bra ut for menn, og jeg mener selvfølgelig ikke at det er det de skal gjøre heller.

Dette innlegget er ment for å opplyse om hva mange menn syns er mindre attraktivt. Og Espen Forsberg, hvis du tror at heterofile menn - i 2015 - ikke bryr seg eller tenker over hva jenter går med, så tar du grundig feil. Jeg vet det er mange gutter der ute som er enige i det jeg og mine kompiser har kommet fram til.

Men selvfølgelig skal jenter gå med det de ønsker å gå med. Det er jo ikke sånn at jeg ser ned på jenter som går i tingene jeg nevner over. Jeg har heller aldri skrevet at damer ikke må finne på å gå i disse tingene. Jeg nevner bare at mange menn ikke syns det ser spesielt bra ut. Og jeg vet også at det er ting jeg går med som ikke alle jenter liker, uten at jeg bryr meg nevneverdig om det.

Man kan ikke tilfredsstille alle. Jeg som er blogger med åpent kommentarfelt vet alt om akkurat det. Så selvfølgelig skal jenter gå med nøyaktig hva de ønsker, og det de syns er komfortabelt og pent. Men går de med de noen av de tingene jeg nevner over, så vil flere gutter mislike det til en viss grad. Om dere jenter ønsker å ta det med i betraktningen eller ikke, får være opp til hver enkelt.

Jente 17

09.04.2015 kl.02:34

Jeg er jente og jeg kler med aldri for å tilfredsstille andre men for å gjenspeile min personlighet og gi meg selvtillit. Jeg klarer ikke gå ut av huset i bare daffeklær, men jeg dømmer ingen som gjør det, kan jo være en grunn. hårfarge er personlig og gjenspeiler nok mye personlighet, jeg elsker unaturlige hårfarger.

flate sko må kan kunne bruke uten å bli kritisert synes jeg, ser ikke så mye bedre ut å ikke klare å gå fordi føttene verker... tror ikke så mange menn ser på klærne til damene heller, er vel andre ting som er mer interessant på oss ;-)

Kine

09.04.2015 kl.09:22

God innlegg. Jeg var sammens med en fyr, å jeg liker å sminke,Men jeg fikk alltid høre av han at jeg tok for mye på. Jeg tenkte jo lenge over dette, for han viste jo at jeg sminket meg når vi ble sammens, men det jeg tror nå når vi ikke er sammen lengre, er at han ikke ville at jeg skulle sminke meg slik at han slapp konkurransen når vi var ute. Når jeg skulle ut med venninnene mine så elsket de også hvordan jeg sminker meg til personligheten min. Jeg er enig om å ikke ta for mye. Men mange ganger så sier gutter ting som dem ikke liker så går det til neste dag så sier de en annen ting. Når jeg flyttet nå og hadde ordnet meg til et møte og jeg var på bussen fikk jeg et kompliment av han som sto ved siden av meg på bussen at jeg var en utrolig nydelig jente, så da tenkte jeg for meg selv jaja, henger du deg opp i små ting så er det ditt tap. Gutter vet jo ikke hva de har før de mister det.

johan

09.04.2015 kl.09:59

Dette hater Oscar at damer går med*

Malin

09.04.2015 kl.10:25

Dette er ikke en mann, det er en gutt som ønsker besøk på siden sin. Får håpe han vokser seg til.

Oda Sofie

09.04.2015 kl.12:16

Har det noen gang slått deg at damer ikke kler seg opp for å imponere DEG? Men kler seg i det man synes er FINT? Lykke til med livet, dette ble jeg kvalm av.

zentia

09.04.2015 kl.13:16

Jeg har likt mange av innleggene dine. Men denne falt ikke i smak.

Greit nok at det er enkelte ting dere(du og 10 kompiser?) liker/ikke liker. Vi har da alle en smak. MEN noe må dere gutter begynne å skjønne. Når vi jenter begynner å tenke litt selv så ender det hele med opp med at vi IKKE kler oss for dere og at dere skal ha litt former å sukke over.

Og hvis man faktisk tar en dress to impress - ja da må man kline til med den stilen man selv syns er sexy og heller gå for de mennene som faktisk syns også det er fint - og ikke prøve å endre stil for å tilfredstille f.eks deg og kompisene dine.

Og jeg personlig har alltid gitt sidelengs beng i hva andre syns om min stil. Liker du det ikke? Det er ikke du som skal ha det på deg. Får du stakkars ikke sett formen på rompe og lårene mine? Aaw.

.

09.04.2015 kl.13:31

Tror aldri jeg har hatt så lyst til å farge håret rosa, gå i surfeshorts og dynke trynet i "brunkrem" som nå.

Dette er bare patetisk.

Nora

09.04.2015 kl.13:55

Fy søren! Dette innlegget er jo helt bak mål! Skal det liksom være hensynet til gutter og sex-appeal som definerer hva jenter skal kle seg med? Utrolig overfladisk tilnærming til både mote og skjønnhet. Get out of the internet, man.

Linda

09.04.2015 kl.13:56

Er enig med noen av punktene, for eksempel det med brunkrem! Mange jenter som hadde vært pene om det ikke hadde sett ut som de hadde gått på tynet ned i en boks med sparkel!

Jeg personlig kler meg sjeldent i sexy, eller fine kjoler for å imponere kjæresten min, eller andre menn da jeg var singel. Jeg gjør det fordi jeg føler jeg har en konkurranse med alle andre jenter som er på byen, for er det noen som er dømmende og stygge mot hverandre så er det jenter! Et mer ondskapsfullt kjønn skal man lete lenge etter...jeg har så og si aldri fått stygge kommentarer på noe jeg har hatt på meg eller hvordan jeg ser ut av gutter, men av jenter derimot. Tror det er en del jenter som burde tenke litt mer over hvordan det er greit å behandle andre mennesker(begge kjønn).

Hilsen ei som er flau over sitt eget kjønn..

kvinne 19

09.04.2015 kl.14:02

http://floccinaucinihilipilificationa.tumblr.com/image/96040472380

:)

Sofie

09.04.2015 kl.14:11

Haha, what a load of crap!

Heldigvis driter jeg i hva menn mener om hvordan jeg kler meg eller sminker meg. Også er forloveden fornøyd uansett hva jeg har eller ikke har på meg. Du må ha et trist liv når det plager deg så mye hva kvinner velger å gjøre med egen kropp..

rikke

09.04.2015 kl.14:11

Kjæresten min sier han liker best at jeg går i flats, harembukser og har tipset om at det hadde vært fint om jeg farget håret rosa.

Hmm..

09.04.2015 kl.14:12

Vi jenter går i akkurat hva vi vil, tihi. Og ettersom du tillater deg å uttale deg på vegne av "menn", det vil si halve jordens befolkning, kan vi jo være like barnslige og uttale oss på vegne av den andre halvparten: Det kommer ikke noe godt ut av dette innlegget ditt. Vi liker nemlig ikke når noen bestemmer over oss. Så i kveld har vi alle tenkt til å farge håret blått, hvitt, svart og rødt, og danse rundt i surfeshortsene våre :) Party! Du kan være med du også, Linda.

Inger

09.04.2015 kl.14:26

Tror du virkelig jenter gir faen i hva gutter synes vi skal gå med? Tragisk innlegg må jeg si. Du kan jo også prøve å gå hele dagen i høye hæler, så får vi se hvordan du føler deg i beina. Men smaken er vel som baken. Uansett, om du baserer din oppfatning av en dame på hvordan hun kler/sminker seg, kan du revurdere tankegangen din.

Ha en fin dag videre :)

Ulla

09.04.2015 kl.14:30

Du kan jo ikke skrive et innlegg hvor det står "dette hater menn at damer går i".

Du er 1 av ganske mange menn. Noen menn liker jenter i nettopp

Surfeshorts til knerne eller rosa/lilla hår.

Who cares?! La jenter være som de er ;-) er en for alle der ute!

Maria

09.04.2015 kl.14:41

Oscar: "Jeg vet det er mange gutter der ute som er enige i det jeg og mine kompiser har kommet fram til." - Hvordan kan du si at du 'vet' dette? Hva er det du begrunner dette i? Du kan virkelig ikke komme her og påstå noe du ikke har belegg for å si. Det kan for meg virke som om du har sittet og diskutert dette med resten av kompisgjengen din og at dere sammen har kommet frem til disse påstandene. Å dra inn andre menns meninger uten å ha gjort noen som helst form for undersøkelse eller research blir for dumt. Dette var et tåpelig og lite gjennomtenkt innlegg. Jo raskere du forstår at du ikke snakker for alle menn jo bedre vil det være for både deg og leserne dine.

ida

09.04.2015 kl.14:45

"Sverdkamp

08.04.2015 kl.20:44

Stakkars deg, så forferdelig det må være at ikke alle damer går i akkurat det du vil se dem i. Dette er jo uhørt! For hva er vel vitsen med at damer i det hele tatt eksisterer, om du ikke kan stirre på dem?

Det er jo nesten som om de er faktiske personer med ulik smak og andre meninger en deg. Nesten sånn som menn, vet du. Og det kan vi jo ikke tillate."

Jeg ville bare få frem denne kommentaren en gang til, for den beskriver veldig godt hva jeg tenkte når jeg leste innlegget ditt.

Peppina

09.04.2015 kl.15:06

Menn skal være menn, klesdiskusjoner har man venninner til.

Hildegunn

09.04.2015 kl.15:10

Yo, jeg er en kortvokst, rund dame med psoriasis som er plaget av mørk hårvekst. Gjelder disse tipsene om å vise fram kroppen min i små, tettsittende klær og ikke bruke mye sminke for meg også?

Jakke

09.04.2015 kl.15:12

Ser ikke ut som mange er spesielt gira på menn som skriver sexistiske blogginnlegg heller. Dette var usjarmerende, og du skal ikke se bort fra at du hadde kommet bedre ut av det med flats og lilla hår.

Martin og gutta

09.04.2015 kl.15:21

Denne posten er så morsom, vi måtte le godt! Nesten på høyde med Erlend Loes bankebrett-mann! Vi gleder oss til å se Oscar kaste seg inn i en vegg når slengbuksene kommer på moten - bilder taes i mot med stor takk :)

Vi håper du ikke får kjæreste på en god stund ennå - den stakkarslige tilværelsen er til fantastisk underholdning for oss!

09.04.2015 kl.15:43

Dette blir for dumt. Slutt å legg deg opp i hva andre går med. Det du driver med her er å bidra til det allerede eksisterende 'sexist'- samfunnet vi lever i! Har du ikke bedre ting å gjøre enn å kommentere hva som er sexy bekledning for jenter kan du vær så god gjøre det et annet sted der vi slipper å høre på deg. Fra din side virker sikkert dette 'uskyldig', men i realiteten bidrar du bare enda mer til å gjøre mennesker til objektekter, mer spesifikt sex- objekter. Håper du tar noe av dette til ettertanke!

Feminist

09.04.2015 kl.15:44

Du har all rett til å si hva du selv finner attraktivt eller ikke, men det er bare grusomt teit å lage liste om det for alle jenter å se. Jenter sliter generelt allerede med selvbilde og om de føler seg komfortable ved å gå i flate sko, ha rosa hår og harembukser så får de gjøre det uten å få høre at de ikke ser pene eller attraktive. Jeg kunne godt lagd en lang liste om hvor uattraktivt jeg synes mannfolk i jeans og t-skjorte er, eller hvor døllt det er når menn ikke bruker gode fargekomboer, men det gjør jeg rett og slett ikke. Hvorfor? Fordi jeg nekter å dømme noen basert på klesstil, fordi jeg vet at for mange kan det være både sykdom, økonomi og selvbilde som står bak hvordan folk kler seg, eller rett og slett bare det at de har all rett til å gå kledd slik de vil uten kritikk for det.

Linr

09.04.2015 kl.15:55

Det skulle vell kanskje stått "dette hater JEG at jenter går med"

Og hvem i all verden er det egentli som bryr seg om meningen din?

Hehe

09.04.2015 kl.15:59

Er det noen som vil lage et blogginnlegg som handler om "hva jenter HATER at Oscar Valle går med"

Anonym

09.04.2015 kl.16:27

Det å ta på seg rollen som "menn", ubestemt antall flertall, er både ubegripelig at du tør i tillegg til usmakelig. Det syns ihvertfall jeg. Du virker fryktelig overfladisk, enn at du setter deg selv i denne posisjonen! :-)

anna

09.04.2015 kl.16:30

Jeg blir så utrolig flau på dine vegne. hvem har pålagt deg ansvaret for alle guttene og fortelle hva som er stygt på jenter og ikke? Hvorfor må jenter vise kropp og former hele tiden? kan ikke hver enkelt kle seg akuratt som de vil uten å bli kritisert? Du bidrar til det verste av det verste av dårlig selvbilde, og skal katogorisere hva som blir for stygt og ikke. Du skal pent og holdent få lov til å ha egne meninger, men å representere alle guttene her i verden, da er du helt på trynet.

Råttekonge

09.04.2015 kl.17:00

Mye kritikk her gitt! Kanskje flåsete innlegg, men noe som er interessant er at en kvinnelig blogger lett kunne kommet seg unna med et tilsvarende innlegg om menn, uten at det hadde blitt kalt sexistisk... Tror jeg.. Tolker kanskje litt mye i verste mening og er litt vel sår hvis man blir fornærmet av dette? for det er jo noen gode poenger her. Ps: lebestift er faktisk fuckings dritstygt, og hvordan kan det tolkes sjåvinistisk at en man etterlyser mer naturlig kvinnelighet og mindre maling i det kvinnelige grisetrynet?

Marita

09.04.2015 kl.17:01

Kjære jenter

Alt dere skriver her er jo ikke bedre enn Oscar Valle. Samtlige av dere skriver at jenter ikke bryr seg om hva menn mener om antrekket deres, dere drar altså oss alle under en kam når dere bruker ordet ''jenter'' så generelt. Det blir jo det samme som overskriften ''Dette hater menn at damer går med'' som dere så engasjert sitter og kritiserer. Jeg har fortsatt til gode å møte ei dame som ikke bryr seg om hva menn mener om hvordan de kler seg. Det skal også nevnes at jeg tror jenter kler seg med en tanke om å blant annet imponere andre jenter? Legg her merke til spørsmålstegnet som indikerer jeg ikke så standhaftig generaliserer med dette utsagnet slik samtlige av dere gjør.

Når dette er sagt er det selvsagt viktig å kle seg komfortabelt og i klær, sminke og hårfarge som man selv føler seg vell i. Men å benekte at man ikke bryr seg det minste om hvordan andre mener at man ser ut blir vel ikke et veldig realistisk utsagn. Det er bare å gjøre et enkelt søk på nettet og finne omfattende forskning som sier dere i mot på dette området.

Ok, så burde kanskje Oscar Valle ha definert overskriften litt bedre. Men kjære jenter, ta det nå med en klype salt og litt humor. Har dere virkelig ikke bedre selvtillit enn å beholde dere for gode til ta mentalt av på en utelivsblogg? Oscar Valle har uttrykt flere ganger at han skriver generelt ut i fra egen erfaring. Ro dere nå ned, ikke la dere provosere eller plukk opp noen tips?

Og avsluttende, med et eksempel: Han skriver ikke at man skal gå i 20 cm høye heler til alle døgnets tider. Han kritiserer flats, som gikk ut av mote for mange år siden. Det er jo ikke pent etter min personlige mening. Finnes mange andre alternativ til komfortable flate sko. Men vil du gå i flats, så for all del lev i 2008 og kos deg med komfortable bein :)

Torunn

09.04.2015 kl.17:15

Noen gang tenkt på at jenter ikke bare kler seg for å være tiltrekkende? Så klart vil vi se fine ut, men for de fleste handler det vel mest om å skape sitt eget uttrykk, og for å føle seg bra. Jeg kan i alle fall med hånden på hjertet si at jeg kler meg i det jeg vil, og stoler på at det er bra nok. For det får det jammen meg være.

Nn

09.04.2015 kl.17:17

Til Marita:

Haha. Generaliserende som bare det. Samlebegrepet "jenter" bruker du selv om kommentarfeltet. Det er ikke bare jenter som har kommentert her heller. Og alle sier ikke det samme. Lættis stupid

Kami

09.04.2015 kl.17:18

Om tittelen kunne byttes til "dette liker ikke JEG at jenter går med" så hadde jeg ikke klaget. Jeg har flere ting jeg virkelig ikke synes er attraktivt at menn har på seg heller, det skal vel være likt for alle.

Men du er ikke "Menn", og jeg er ikke "Damer", jeg vil faktisk påstå at min smak er svært ulik de fleste andre jenters. Det ville aldri falle meg inn å påstå at min smak er den eneste riktige.

Marita

09.04.2015 kl.17:51

Nn: For det første, hold deg for god til å bruke ord og uttrykk som at noen er dumme. Klarer du ikke la være er du rett og slett ikke voksen nok til å sitte på nettet og kommentere i offentlige forum. Du trenger rett og slett et voksenfilter og munnkurv :)

For det andre: Jeg skrev at både Oscar Valle og jentene her inne drar alle under en kam og burde spesifisere bedre. Oscar Valle må spesifisere når han skriver ''menn'' så generelt. Og jentene her inne må da være mer presise når de skriver at ''jenter'' så generelt ikke bryr seg om hva andre mener.

Du har helt rett i at det er gutter her også som er uenig med Oscar Valle. Men jeg gjorde det vel klart i innlegget mitt at jeg siktet mot samtlige som har undertegnet seg som jenter her inne? Om ikke ord og uttrykk som ''kjære jenter'' ''og samtlige av dere'' kom klart nok frem for deg så beklager jeg det og forsøker igjen. Jeg reagerte på SAMTLIGE av JENTENE her som har undertegnet seg som JENTER sine innlegg. Du misforstår bruken av generalisering her. Jeg mente ikke alle jenter, men de jentene som ikke har vært spesielt presise i kommentarfeltet. Noe jeg som sagt mener kommer klart nok frem i innlegget over. Generelt ønsker jeg bare mer spesifisering av de som kommenterer her inne. Sier ikke at den ene er bedre enn den andre. Men å dra alle under en kam slik flere har gjort blir feil.

Men ærlig talt, har du ikke mer å komme med og pirke på enn det er du bare et lite nettroll som er ute etter og lage kvamle og usaklighet.

Johan

09.04.2015 kl.18:04

Snakk for deg selv, ikke dra oss resten ned generaliseringssøla med deg. Hvis dette definerer hva "menn" liker er du den eneste mannen i verden, alle har sine egne preferanser. Så kjære mann, finn noe bedre å bruke tiden på enn å sette feil tanker i hodene på folk.

Lagertha

09.04.2015 kl.18:28

Jeg elsker min knallrosa lebestift - til fest! Ellers mener jeg at du har helt rett i at kvinner bør vise sine former og at det også gjelder frodige damer. Har man stor byste vil jo en ikke - innsvinget genser/bluse få en til å se ut som en elefant. Er også enig i at man velger høye heler til fest.

anonym motherf*cker

09.04.2015 kl.18:33

dere jenter som skriver så mye dumt her i kommentarfeltet er patetiske, masse av dette er det sikkert veldig mange som er enige med. Hadde en eller annen rosablogger skrevet noe om menn så hadde alle dere vært helt enige.

Mr. Bombastisk

09.04.2015 kl.19:07

Ikke rart kvinner topper skalaen

over stressrelaterte hjerte og kar-sykdommer.

GALACTUS

09.04.2015 kl.19:19

Herregud hysteriske kvinnfolk, er det ikke daglig blogginnlegg og artikler om hva menn absolutt ikke bør ha på seg, hva som er sexy hva man ikke skal si til jenter osv osv. Det er jo gøy det, trenger ikke være rakettforsker for å innse at disse ikke snakker på vegne av hele universet nei. Hva med å puste rolig og tenke på at det du synes er fint synes andre er stygt og omvendt. Hvis du liker å gå i støgge ting så bra for deg, do it og såklart det finnes andre som liker deg for det du er. Hva er det dere jenter prøver å bevise, skriv en egen blogg om det der istedet for å framstå som hysteriske einstøinger.

Yolo

09.04.2015 kl.19:24

Veldig enig, men glemte du panneluggen eller er du fan? Rimelig negativ holdning til pannelugg i min omgangskrets!

Oscar Valle

09.04.2015 kl.19:34

Yolo: Ikke fan, nei. Pannelugg kunne også vært på lista.

Oscar Valle

09.04.2015 kl.19:36

Ettersom dette engasjerte mange, og det tydeligvis er mange misoppfatninger ute og går, har jeg valgt å presisere en del ting i et nytt innlegg: http://oscarvalle.blogg.no/1428599895_var_det_virkelig_s_il.html

Bettina

09.04.2015 kl.20:38

Det er litt morsomt å se hvordan alle hisser seg opp av dette innlegget. Jeg syntes det var morsomt jeg, og er enig i mange av tingene på listen :)

lol

09.04.2015 kl.21:23

så flott at mitt eneste mål i livet ikke er å tilfredsstille hvite fuckboys :)

Magnus

09.04.2015 kl.22:16

Tror egentlig at de aller fleste jenter

bevisst eller underbevisst kler seg for

det motsatte kjønn. Tror de færreste hadde

følt seg vel i klær de vet ikke var

tiltrekkende. Samme for gutter.

maria

09.04.2015 kl.22:38

Så utrolig morsomt. Du motsier jo deg selv med alt du sier! XD det du alltså mener er det at alle menn vil at damer skal kle seg i høgheller å mega stramme klær, helt hvor de viser både bryster å resten av kroppen? Men så pluttselg vil du at hun skal være så naturlig å bruke lite sminke. Sminke seg naturlig. Den dagen du klarer å finne en jente, bare en som kler seg som en luksus hore.. Men samtidlig er naturlig.. Ja jeg sier bare lykke til! Å jeg har en ting å si til deg, SUIT UP! Håper virkelig du løper rundt med dress om du førventer jenter som skal løpe rundt som du beskriver!

Owe

09.04.2015 kl.23:03

Her fikk du mye pes gitt, ufortjent sådan. Genialt 👍👍

Susy

09.04.2015 kl.23:22

Rart at det ikke ble nevnt hvor ukvinnelig det er med pinkort guttefrisyre og stygg piercing!

Ank

09.04.2015 kl.23:23

Nå må dere huske på gutter at ikke alt dreier seg om dere. I veldig mange tilfeller er ikke det første en jente tenker før hun går ut døren "jepp, i dag kler jeg meg for dere, gutter". Om det er målet så kjører vi nok gjerne de derre trange klærne og gjerne litt heler osv. Det jeg kan si meg enig i uansett er for mye og mørk brunkrem/foundation. Skal gi dere den.

Aina

09.04.2015 kl.23:35

Her var det mange rare kommentarer fra jenter, synes jeg. Ingen steder i bloggen sier han at dere skal slutte å farge håret lilla eller gå i flats. Han sier bare at han og hans kompiser ikke synes det er fint.

Ta dere en bolle, jenter. Dere har sikkert meninger om hvordan gutter skal se ut for at dere skal synes det er fint, og hva dere ikke synes er attraktivt også.

Kristoffer

09.04.2015 kl.23:39

Jeg synes at du var litt vel kresen her, jeg for min del har ikke noe imot at jenter går med gladiatorsandaler, harembukser har blått/rosa hår eller hva det måtte være. For meg ser alt like flott ut. Jenter må få lov til å gå i hva de vil og hva de føler seg komfortable i synes nå jeg.

10.04.2015 kl.00:01

Enig i mye (ikke helt enig i hårfarge. Fjortiser/emoer/scene folk skal få lov å leke med hårfarge), men ikke faen om du får meg inn i høye heler framfor ballerinasko! Sorry, men jeg nekter å gå rundt som en full giraff på stylter (ja, jeg er en jente, en jentete jente, men høye hæler fikser jeg ikke).

Og så var kommentaren "ut med puppene inn med magen" jævlig unødvendig. Du og kompisen din fortjener å bli skutt for å i det hele tatt tenke slik. - Hatfult hilsen mine 8 år med spiseforstyrrelser og anoreksi

du er faen meg rå uansett hva du kler på deg

10.04.2015 kl.00:23

blir kvalm av detta. ikke bare innlegge men også kommentaren. alt her er bare feil feil feil. GJØR HVA FAEN DERE VILL MED DERES EGNE KROPPER JENTER OG GUTTER OG ALLE SAMMEN bare vær deg selv, gi en god faen i hva andre mener er pent eller stygt. live e dritt kort å du kommer en dag til og fatte at det viktigste i live er å være glad. så gjør hva faen du vill så lenge det gjør det glad *PLUSS* så lenge det ikke skader noen andre. snart er du gammal og har bare 3 pluss år igjenn å leve, så vær så snill, kle deg i ka du vill, gjør ka du vill, ikke hør på andre's meninger om hva du kler deg i eller hva du gjør, IKKE spre idioti og kvalme. ha et mega fantastisk liv, å elsk deg selv fordi du fortjener faen meg og være lykkelig og trives i egen stil og kropp.

Hayden

10.04.2015 kl.00:46

:-) hvis man virkelig gjør som man vil, kler seg som man vil og ikke bryr seg med hva andre mener - da trenger man vel heller ikke å kave seg opp. Selvtillit og integritet er mest sexy av alt :-)

Anonymous

10.04.2015 kl.01:02

Hei uh

jeg er lesbisk?

sug meg.

10.04.2015 kl.01:13

Hva er det som får deg til å tro at jenter kler seg for å tilfredsstille menn? Jeg kunne holdt på i det uendelige om guttetrender jeg ikke syns er tiltrekkende, men jeg har hjerne nok til å skjønne at folk flest kler seg for seg selv, og ikke andre. Voks opp da. Damer lever ikke for å please menn.

10.04.2015 kl.07:14

Å kjære.... Er det rart det blir krig her i verden.

Jeg leste innlegget da jeg ble nysgjerrig på hva som gjorde dette så diskriminerende mot oss kvinner... Det endte med at jeg bare flirte. Han skriver hva han og kompisene liker og ikke liker, ikke et påbud på hvordan vi skal og ikke skal kle oss. Jeg er faktisk enig i mange av tingene, dette med gladiator sandaler f.eks, noe av det styggeste jeg vet. Nei, skjerpings jenter! Vi er definitivt ikke noe bedre, hverken når det kommer til å "diskriminere" oss selv eller menn.

hetero herremann

10.04.2015 kl.07:31

jeg syntes det som blir skrevet her er veldig rett, dette inlegget virker som det irriterer jenter som driter i hva gutter syntes, men for de av dere som faktisk vil imponere en gutt så er dette gode rettningslinjer til hva dere ikke burde ha på dere. enough said

Vibeke

10.04.2015 kl.08:49

Mhm....er faktisk enig med endel av punktene på denne "dette hater vi (menn)"-lista di! Rosa hår er jo bare så ut!! Ballerinasko er behagelig å gå i, noen ganger - men ikke til fest hvis du har en kjole til 4000,- på deg! No-no!

Men du...rød leppestift?! Er den pent lagt på, og matcher sminke og hudtone så kan det være riktig så snasent skal jeg si deg. Men, postkasse-rød leppestift og gule tenner? Jupp....jeg ser den!! ;-)

Men duh.....ta nå en undersøkelse om hva vi kvinner "haaaater" med menn. Kan jo starte med f.eks "utvaska baggy joggebukse med rullings i baklomma - og gjerne crocks på beina". Classy!!

Anja

10.04.2015 kl.09:15

Er enig i stort sett alt du skriver her.

Har selv noen extra kilo, det betyr ikke at jeg gjemmer meg bak laken. men prøver å finne en balanse gang.

Er glad i å pynte meg, Og liker å vise former, ikke utfordrene.

Ser for min del at hel på skoen hjelper på helhetsuttrykket, når en har litt extra.. Men det er meg.

Har en regel i mitt hjem: Joggebukser/treningstøy brukes til trening!!..

10.04.2015 kl.09:34

De kan jo like greit gå utenklær. For det eneste du/dere tenker på er å se former. Du skrev hva gutter ikke liker. I innlegget, er det veldig mye hva du ikke liker. Så du må ikke feie alle under samme kam. Men når du blir litt eldre så vil synet endre seg.

10.04.2015 kl.09:37

Bare lurer på hvordan du kan snakke for alle menn?

Bare fordi du ikke liker det, betyr ikke det at alle menn gjør det samme. Du burde endre overskriften til "dette hater jeg"

10.04.2015 kl.09:45

Slutt med sånne patetiske innlegg. la andre gå som de vil. Kanskje ikke du liker det, men det finnes menn som gjør. Og det finnes jenter som kler seg som du liker, bare de på de damene du og se vekk fra de du ikke liker..

Jeg ser gutter med caps bakfrem og går i singletter som nesten viser nipplene og bruker solarium.. Det er ekkelt det, men jeg det bare vekk fra de guttene , de får gå kledd som de vil, og ser heller på de guttene jeg liker. Selvom jeg ikke liker det så finnes det sikkert noen jenter som synes det er digg, derfor er det bra vi er forskjellige.

Alle skal få være hvem de vil!!!

Og jeg forsetter å gå med rød leppestift

Me

10.04.2015 kl.12:07

jeg kler meg i hva jeg vil uansett om du ser det som femenint nok eller ikke du kan honestly stick it?

Elsker flats!

10.04.2015 kl.12:35

Kjære Oscar,

Kvinner kler ser ikke for å tilfredsstille menn! :) du liker ikke løse klære fordi du vil "se litt hud og former"? Synd for deg, vi er ikke dine personlige utstillingsdukker!

Du hater flats og ballerina? Også? Skal vi gå i høye hæler (som forsåvidt er VELDIG dårlig for ryggen) og ødelegge dagen/kvelden fordi føttene verker for mye?

Tror at dette innlegget er det dummeste jeg har lest på lenge, alle gir faen i hva du og dine kompiser mener, dere er ikke representative for alle menn ;) kjæresten min digge min harem-bukse og mine ballerinasko :)

Om du noen gang får deg kjæreste: stakkars henne sier jeg bare

Frida

10.04.2015 kl.12:37

For å skrive på vegne av alle kvinner slik som du skriv på vegne av alle menn: vi bryr oss ikkje.

Kathrine

10.04.2015 kl.13:45

Morsomt innlegg. Faktisk enig i en del av det. Morsomt å se hvordan en del menn tenker. Vet at min mann er enig i flere av tingene her.

Morsomt å lese uansett.

Mats

10.04.2015 kl.13:46

Storm i vannglass. Ingen her som har prøvd å diktere hvordan en jente skal kle seg. Og de som påstår at de ikke bryr seg om menn sine meninger bør innse at det argumentet ble ugyldiggjort da de klikket seg inn på innlegget. Ingen vits i å ta et blogginnlegg så jævla høytidelig.

Andreas

10.04.2015 kl.14:03

Morsommere å lese kommentarfelten enn artikkelen.

Kan jeg få legge til Uggs på lista.

Og moderate slengbukser med lavt liv er dritsexy ;)

Therese

10.04.2015 kl.15:23

Takk for meningen din! Jeg skal putte den i kottet sammen med all den andre faenen jeg gir :D

Buni

10.04.2015 kl.16:10

Flats kan jeg være enig i, men bare pga det faktisk er verre enn høye hæler for både ryggen og føttene. Det føles ikke slik ut, men over tid så ødelegger det alt. Høye hæler brukes innimellom for å korrigere ryggproblemer ved at man får bedre positur av å gå med høye hæler. For mørk foundation er bedre enn for lys. Som regel når man går med for mørk foundation, så skyldes det oksidering.

10.04.2015 kl.17:17

Hei igjen

Visste du forresten at de yngste jentene som selger sex i Kristiansand bare er 12 år gamle? Og vet du hvorfor de gjør det? For å få penger til klær. Fordi de ikke får av foreldre.Det er sinnsykt dyrt med et par fine høyhelte sko faktisk. Og veldig billig for flats. Hvorfor lage et så stort press på hvordan folk skal kle seg og ikke? Hvorfor er det så forbanna viktig? Hvorfor kan vi ikke bare ta personer for den de er og ikke utifra klærne? Hvor kjipt liv du må ha! Ha det gøy heller istedenfor å fokusere på andre sine klær! Jeg snakker gjerne med en uteligger med hullete bukser. Men stakkars småjenter, som tror de må ha klesstilen til Kim kardashian og vise former osv. for å bli akseptert her i samfunnet. Og hva er forresten former for dere gutter? 45-50kgs Victoria secret modell kropp? Ikke rart jenter skjuler kroppen sin da hvis det er definisjonen på former.

Tåpelig innlegg

10.04.2015 kl.18:33

"Det syntes vi gutter er lite attraktivt"

Haha, som om vi jenter kler oss etter hva dere gutter syntes. Nei, vi kler oss etter det vi SELV mener er attraktivt og komfertabelt. For at VI skal føle oss bra. Ikke for å tilfredstille dere?

Det mest attraktive med en dame er selvtillit. Ingen damer får selvtillit av å gå i det "dere menn" foretrekker.

Hanne

10.04.2015 kl.19:17

Frem med puppa, inn med magen? REALLY??

byunginorge

10.04.2015 kl.21:56

Hehe. Ser det er veldig mange her inne som svarer på innlegget ditt på en aggressiv måte, som egentlig kunne vært skrevet penere. Men men, vi har alle vår språklige stil.

Jeg syntes det er helt fantastisk når jeg finner en blogg skrevet av en gutt. I dette innlegget syntes jeg du på din måte fremmer hva DU syntes om disse måtene å kle seg på. Og selv om mange jenter her inne gir blaffen i hva du mener, er det faktisk for min del veldig veiledene. Du har på ingen måte nektet oss å gå i dette, men du har mer eller mindre utdypet noen situasjoner, måter og sammenhenger du mener er upassende for dette. F.eks at du ikke syntes flats er noe tiltrekkende ved festlige anledninger. OK. Er jeg på sjekkern så tar jeg dem ikke på. Enkelt og greit. Kanskje reaksjonen hadde vært annerledes med en litt annen overskrift? ^^,

Tvi tvi !

-M.

My Active Lifestyle

10.04.2015 kl.22:05

herlighet da folkens! Ro nå ned litt...

Står da for all del skrevet at dette er hva han og han kompiser ikkje lika.. ;)

Artigt innlegg ;-p

Jente 26

10.04.2015 kl.23:16

Jeg gadd etterhvert ikke å lese alle kommentarene nedover her, det ble for mye som gjentok seg. Jeg er likevel veldig enig i at det virker veldig som om du mener at det burde bety noe for jenter hva du mener om dem.

Vær litt mer varsom med hvordan du ordlegger deg. Hvis du først har sagt at det er deg selv og noen kamerater som har disse oppfatningene, ikke få deg til å signere meningene dine fra "de fleste menn".

Hvis du virkelig mener at folk skal få kle seg slik de vil, (uavhengig om de gjør det for å glede deg eller ikke) slik du hevder i kommentarfeltet, så hadde du vel ikke hatt noe behov for å skrive et innlegg om det?

Jeg synes det er synd du hadde et behov for å skrive om dette. Du aner ikke hvor mange jenter som allerede sliter med selvtilliten og henter råd og tips, hvor enn de kan finne det, om hvordan de kan bli bedre likt av gutter - for utseendet sitt!! Jeg håper bare virkelig ikke at de hører på deg!

Den gamle moralen om at dersom man ikke har noe pent å si, kan man bare la være, den passer godt inn her.

Håper du klarer å se forbi deg sjøl etterhvert.

Andreas

10.04.2015 kl.23:32

Alle skal respektere alt og alles meniger.

Hvorfor skal ikke alle respektere at han kan mene det han skriver at han mener?

Han må trå sååå varsomt med det han sier, men de som kommenterer kan bare slenge ut galle.

Ta nå ting litt med humor.

Lindy Birkeland

10.04.2015 kl.23:46

Jeg syns dette var et interessant og underholdende innlegg jeg! Og for å påpeke det til de som irriterer seg veldig og mener ingen har rett til å fortelle hvordan du skal og ikke skal kle deg, så er det heller ikke det han gjør da. Han skriver jo hva han selv ikke liker, og også hva han tror flere andre gutter ikke liker ;) han sier jo ikke at vi MÅ slutte å gå med verken det ene eller andre. Viktig å ikke være for hårsår heller!

Katrine

11.04.2015 kl.15:54

Fy faen så sexistisk! Dette håper jeg kvinnegruppa Ottar får med seg

Ugh

11.04.2015 kl.20:01

Hold nå til helvette kjeft. Kvinner får nok kritikk og kommentarer på hvordan de skal og ikke skal se ut, kle seg og ikke skal kle seg, om ikke en bloggdott som deg skal tvinge det på oss og. "Menn liker å se former" "Man vil jo gjerne se litt lår" "Å skjule den flotte kroppen bak et stort laken er bare å glemme! Skal du ha på deg skjorte, så bør du sørge for at den sitter riktig. Frem med puppa, inn med magen" Vet du hva? Jeg er flat som en planke. Ikke en form i sikte. Men det er faen meg helt fantastisk fordi vi kvinner verken eksisterer eller kler oss for menn som deg.

11.04.2015 kl.21:36

For noe sexistisk og kvinnediskriminerende dritt. Dette er en god grunn til hvorfor feminisme så absolutt fortsatt trengs

11.04.2015 kl.21:53

Så greit at de fleste av oss ikke kler oss for menn da

Ylva

12.04.2015 kl.08:11

Da er ikke du eller noen av kompisene noe for meg. Jeg kunne aldri kledd meg og endra stil for en gutt. Helt teit innlegg, det er ikke sånn at alllllle gutter tenker slik som deg nemlig.

Caroline

12.04.2015 kl.14:24

jeg skjønner ikke hvorfor alle er så negative til det innlegget her. Du sier jo ikke at vi skal endre stil eller noe. Du skriver bare hva du liker! Jeg syntes det var et bra innlegg:-)

Jente (18)

12.04.2015 kl.14:30

Sitter og ler av kommentarenen her! Herregud, at det faktisk går ann å klikke så mye på et blogginnlegg?! Helt ærlig? Jeg er faktisk helt enig i alt! Ingen kan komme til meg å påstå at svære bukser, fargerikt hår, store skjorter eller ustelt hår er pent. Ingen. Og jeg er jente. Dere jenter som kommenterer skriver; Herregud skjønner du ikke at jenter kanskej ikke kler seg for å imponere gutter??. Dere gjør jo det da. Hallo, kom igjen? Ingen bruker lang tid til å sminke seg eller finne fine klær for at du vil at andre, speisielt gutter skal like det. Jeg går aldri, aldri ut av huset seende ut som et dass. Altså som om jeg akkuratt sto opp. Det gjør jeg ikke fordi jeg føler meg ukomfertabel men også fordi jeg liker å se bra ut for andre. Så jo jenter, dere kler dere for å imponere. Ikke prøv å påstå noe annet! Hvis dere skal ut på byen så selvfølgelig pynter dere dere for guttene. Hvorfor ellers ville dere ha pyntet dere så mye da, jo for å få guttenes oppmerksomhet. Amen takk for meg

Ugh

12.04.2015 kl.14:55

Til Jente (18)

Skjerp deg. Jeg kler meg for meg. Hvis jeg pynter meg er det for min del og mitt selvbilde, IKKE for hvordan menn eller kvinner oppfatter utseendet mitt. Det er bokstavelig talt det siste jeg tenker på. Selvfølgelig er det ikke noe galt i å ville se bra ut for menn, men det er ikke for dem at vi alle pynter oss.

Sissi

12.04.2015 kl.14:59

Skjønnhet kommer innenfra og er hva som gjør oss sexy uavhengig av hva vi går kledd i.

Slår et slag for mangfoldet!

Sara

12.04.2015 kl.15:09

Jeg synes det er flaut at du skal fortelle jenter hva de ikke skal gå med også tør du ikke å vise ansiktet ditt engang....

LOL

12.04.2015 kl.17:18

Det du og "kompisene dine" har kommet fram til er langt ifra fasiten på hva alle menn liker og ikke liker... og det at du motsier deg selv på hvert av de forskjellige punktene tilsier jo bare at du er en jævla dårlig blogger.

victoria

12.04.2015 kl.18:39

Tåplig kommentarfelt! Han skriver om SINE synspukt. Han representerer ikke alle menn. Ro dere ned! Vi kvinner har ting vi liker og ikke liker ved en mann sin stil, så slutt å skrik å skrål. Å jeg er enig i at harems bukser er FY! Styggeste jeg ser

Jerena

12.04.2015 kl.19:27

Slengbukser begynner å bli en trend igjen nå :) Har du ikke merka det?

Ellers som en motestudent er jeg stolt over dette innlegget, da jeg er enig med dine synspunkter.

Det første punktet må jeg bare tilføye at høye hæler er finere når man skal ut, ellers ser jeg ikke noe ille med jenter som bruker ballerinasko på dagtid.

Lol

12.04.2015 kl.20:00

Offft da erjeg extremt u sexy men jeg vil heller gå.Med noe som er konfertabelt en og gå og føle meg. U konfertabel for og tilfretstille noen nei jeg. Går i hva keg vil når jeg vil og er ikke det bra nok. For folk så er ikke de bra nok for meg.

13.04.2015 kl.00:24

Du er sikkert ikke en av de skarpeste knivene i skuffen. Håper ikke du får deg en dame, stakkers.

robin

13.04.2015 kl.10:28

Kvinner i hvite herreskjorter er det styggeste.

Hvorfor kvinner velger og kle seg i et manneplagg, som millioner av menn går med?

Når det finnes så mye flotte. sexy kvinneklær\bluser.

13.04.2015 kl.10:33

Håper ingen hører på dette tullet... Man får da for svarte gå med det man vil!! Hvorfor bry seg om hva sånne klysegutter mener? Gutter skal like en akkurat som man er, liker de ikke det du kler deg i eller åssen du sminker deg så er han viirkelig ikke verdt det.

A

13.04.2015 kl.10:58

Veldig nysgjerring ang dette med "flats", om jenta da er høy, kanskje høyere enn deg selv, ønsker du fortsatt at hun skal slenge på seg pumps? Eller blir da også dette "feil"?

Mariell

13.04.2015 kl.15:51

Spot on! Synes du har rett i alle disse punktene ettersom jeg heller ikke synes noen av de nevnte tingene er særlig pene. Når det er sagt, man velger fritt hva man vil kle seg i og hvilken stil man ønsker. Det er sikkert mange jenter og gutter som synes masse av dette er pent, men alle er forskjellige. Helt sykt hvordan enkelte reagerer på et enkelt innlegg! Må være lov å si hva man ikke liker, uten at folk skal komme med slike kommentarer

13.04.2015 kl.17:17

Dette er jo bare dine meninger. Blir litt feil når du skriver hva menn ikke liker. Det er jo ikke flertall av menn sine meninger. Det er bare dine. Du burde heller si hva JEG ikke liker med damer til overskrift.

13.04.2015 kl.17:18

Du får det til å virke som om du mener at jenter er der for å se fine ut. Og du kan jo prøve å gå på byn i høye hæler, så kan vi snakkes igjen.

Silje

13.04.2015 kl.18:29

Liker innlegget!

Nopenope

13.04.2015 kl.19:59

Dette inlegget synes jeg like dårlig om som du synes om flate sko. Jenter trenger ikke kle seg for andre, men heller for seg selv og hva man er komfortable i.

Dette ble litt for Nash Grier for meg gitt, over og ut!

sånn kan det gå

13.04.2015 kl.20:15

det fine med det er jo da at jentene sine røde lepper aldri kommer nær dine :) også har det seg jo slik at jenter ikke fuckings kler seg og farger håret for gutter men for seg selv. Du burde skjerpe deg og tenke på det faktum at jenter ikke kler og sminker seg for dicken din

Jente

13.04.2015 kl.22:45

"Ut med puppene, inn med magen"? Hva slags tull er det da? du å dine venner har noen fucka verdier kompis ;)

Tom-Andre Fredriksen

14.04.2015 kl.17:07

Kan ikke beskrive hvor sterkt jeg misliker deg og at du prøver å formidle. Hele din verdensoppfatning er trist lol

Julie

14.04.2015 kl.18:44

Jeg har jo også noen tanker om hva som er fint på gutter og ikke fint på gutter, eller generelt fine eller stygge klær, uten at jeg krever at de skal gå sånn jeg ønsker. For eksempel syns jeg det mindre pent med harmesbukser på gutter eller gutter som "sægger", men for all del; kle dere sånn dere ønsker selv. Og akkurat sånn er jo innlegget til Oscar også; han lister opp ting som han ikke syns er pent (selv om han ordlegger seg litt feil mtp. at det ser ut som han snakker for alle gutter), men det er jo ingen krav her om at alle jenter må gå som han ønsker. Nå må folk slutte å bli så sinte for sånne innlegg, det er jo tross alt bare helt uskyldig ;) Alle kan jo uansett ikke like det samme, og det må jo være lov til å si sin mening angående klær. Moteverden gjør jo sånt hele tiden :)

Susanne

14.04.2015 kl.19:20

Dette blir jeg bare kvalm av. Nok et bidrag i rekken av påstander om at vi jenter/kvinner er til for å behage menn.

Du må jo ha absolutt null selvinnsikt og selvrespekt for å skrive noe sånt!

Takk Gud for at jeg er lesbisk og slipper å ha noe å gjøre med sånne som deg!

Henrik Olsen

14.04.2015 kl.23:16

Helt enig i artikkelen! Utrolig urealistisk av folk å kommentere hvordan ingen bryr seg om en jente kler seg i feks flats. Jeg er HELT enig i at flats, for mye brunkrem og extentions er uskjarmerende.

Svingen

15.04.2015 kl.15:29

Et lite tips lille gutt.

"Velg dine kamper".

Du trenger ikke å voldta ytringsfriheten

Selv om du tydelighvis benytter deg av den.

Kanskje du kan fokusere på det innvendige i alle

Og ikke det utvendige neste gang?

Du lærer sikkert en gang, lykke til!

Øystein

15.04.2015 kl.16:38

"Im just here for the comments"

Enda en pr-kåt mannlig blogger. L.O.L

18.04.2015 kl.20:25

Er det ÉN ting jeg ikke skjønner, er det hvordan DU har fått det for deg at du er talsperson for alle menn. Det som er sikkert er at egoet er større enn bloggen.

Skriv en ny kommentar