hits

Hvorfor går Triana uten sko?

13.03.2015 - 10:07 30 kommentarer

Det er en ting i Paradise Hotel som har irritert meg lenge, til og med bortsett fra de håpløse deltakerne de klarer å kaste inn der. Opp gjennom årene har jeg nemlig lagt merke til at programleder Triana Iglesias av en eller merkverdig grunn velger å ikke ha på seg sko.

Mulig jeg er sær, altså, men det fatter jeg bare ikke. Når du er ute blant folk er det jo ikke normalt å gå barbeint. Og når du i tillegg vet du skal på TV, klarer jeg ikke å skjønne hvordan du argumenterer deg fram til at du ikke trenger å ha noe på føttene.

Hovedbegrunnelsen er vel at det er behagelig, at ting føles så sammenklemt når man har på seg sko. Mulig det, altså, men det ser jo ikke veldig smart ut.

I tillegg kan det ikke være spesielt hygienisk å gå barføtt rundt i en avsidesliggende del av fuckings Mexico. 

Og det er ikke sånn at skoene mangler kun når de har en seanse på en strand eller på gress. Det kan jeg jo for så vidt skjønne. Til og med under parseremoniene, der alle normalt er stivpyntet fra topp til tå, gjør Triana sin beste hobbit-imitasjon.

Hun syns sikkert det er veldig deilig, men hun er jo på jobb. Og jeg skjønner ikke at man går barbeint eller i sokkelesten på jobb eller andre steder der det er mange mennesker.  Jeg syns ofte det er deilig å gå rundt i bar overkropp hjemme, men det betyr ikke at jeg flekker av meg til baris på arbeidsplassen min. 

Spesielt i settinger der et fint antrekk er forventet - som en parseremoni - syns jeg det nesten er litt absurd å finne ut at sko ikke er nødvendig. Triana kler seg jo også pent i de situasjonene, bortsett fra under anklene. Der velger hun altså å eksponere det som kanskje er menneskets minst attraktive kroppsdel.

Det er selvfølgelig greit å gå barbeint hjemme, men man må liksom se an situasjonen. Du stepper ikke barbeint opp på en fest på Grand Hotel fordi du syns det er så deilig å få luft mellom tærne.

Å gå med kjole, men ikke med sko - jeg bare fatter ikke det ikke. Det ser jo helt amøbe ut.

Deltakerne leverer jo faktisk bra på skoområdet, mens Triana altså syns barbeint-looken ser best ut. 

I tillegg er det jo ekstremt uappetittlig. Hvor mye dritt og faenskap er det ikke som ligger rundt omkring på det hotellet der. Føttene hennes må jo være helt svarte når hun kommer tilbake til hotellrommet. Greit ekkelt. Da bør det virkelig ringe en bjelle. 

Jeg foretrekker altså folk som har på seg sko i offentlige situasjoner. Så sjuk i hodet er jeg faktisk. Det er nemlig ikke bare Triana som av og til velger å droppe skoene.

Da jeg gikk på videregående, for eksempel. Da var det en dame på trinnet som insisterte på å vandre rundt i hvite tennissokker. Både i gangene og i kantina skled denne dama rundt på disse sokkene.

Jeg skjønte ikke greia. Hun var ikke i sin egen stue, men på skolen - med hundrevis av andre mennesker rundt seg. Tenk deg hvor mye skitt de sokkene samlet. Og det var jo ikke akkurat en estetisk nytelse heller.

Følg Oscar Valle på Instagram: Oscarvalleblogg

Også har du de snømennene som lar skoene være igjen i garderoben når de er på treningsstudio. Det ser så idiotisk ut.

Jeg vet at mange gjør det fordi de føler at de får bedre kontakt og gjør øvelsene bedre uten sko. Og det stemmer sikkert. Men vet du hva du gjør da? Da tar du på deg sko, går bort til der du skal ta øvelsene, så kan du ta av deg skoene. Du spankulerer ikke rundt i sokkelesten som du skulle vært på hyttetur med kompisene dine.

Mulig noen har fått det for seg at man ser ut som en som har peiling på trening når man går uten sko. Men tro meg, du ser ut som en donk. Og hvis folk ser på deg, så er det fordi de rister på hodet av at du ikke har klart å ta på deg noe på beina.  

Mens vi er inne på sko-temaet. Jeg er heller ikke spesielt fan av de damene som går med helt paddeflate sko på byen. «Flats» heter det kanskje.

Jeg mener ikke at damene nødvendigvis må gå i 15-centimetere, selv om det selvfølgelig tas godt imot. Converse-sko kan for så vidt også være sexy - så lenge det passer inn med stilen.

Men nesten uansett hva man har på seg finnes det ikke noe attraktivt med å gå med «flats».  Det er kanskje ikke som helst noe som er mer usexy enn når damer sprader rundt i sånne ballerinasko på byen.

(Se på bildet til høyre. Mye tvil om hva som ser best ut.)

Men for å oppsummere: Denne trenden med å gå uten sko i tide og utide, som Triana Iglesias fronter ved å gjøre det på et nasjonalt TV-program, har jeg null forståelse for.

Det er rart. Det er ekkelt. Det ser dumt ut. Og det må folk bare slutte med. 

Lik meg gjerne på Facebook!

 

Følg Oscar Valle på Twitter!

30 kommentarer

SamSam

13.03.2015 kl.12:48

Mennesker med så store oppheng på så banale ting, vitner om lavt utviklede sjelsevner og lav intelligens. Kanskje du skulle tenke mer på hvordan du kan øke din sosiale intelligens. Folk som sier at andre mennesker er "ekle" fordi de er seg selv, har åpenbart en lang, lang vei å gå ift. egen selvtillit.

Du tror sikkert at du har det (god selvtillit) fordi du går og innbiller deg at du er fresh og cool. Det kan det meget vel hende du er også, på utsiden. Men når man blir dypere kjent med mennesker som deg, forstår man bare at de er redde, små idioter som trenger hjelp.

Bjånny

13.03.2015 kl.13:01

Dette er fasit, godt jobbet Mr Valle!

Stop the madness

13.03.2015 kl.13:02

Stop the madness! Det er slike mennesker som deg, med sånne meninger som kommer til å kjøre menneskeheten ned i grusen! Barbeint er naturlig og jeg hadde suttet på de vakre føttene til Triana all day!

Wiggle them toes!

Iris

13.03.2015 kl.13:07

Ja dette var jo en kjempelang artikkel om din personlige mening, gratulerer med forsiden av nettavisen i alle fall.

Jeg tar av meg skoa å tar helg, å når jeg går ut går jeg med flate sko, å heldigvis så blåser jeg i om tilfeldige bloggere finner meg attraktiv eller ikke, så lenge jeg har det morro :)

TT

13.03.2015 kl.13:12

Ja, det er bare du som er sær

du suger

13.03.2015 kl.13:37

fag

Lagertha

13.03.2015 kl.13:41

Enig. Hadde en mannlig kollega som alltid satt barføtt, med beina omtrent på pulten. Skikkelig ekkelt. (Men han var godt likt....??)

Manimal

13.03.2015 kl.14:20

Triana er en RÅ-SEXY GODDESS! Hun kan gjøre akkurat hva hun vil, uten at det blir feil.

Geir Bjerkland

13.03.2015 kl.14:33

Så du gidder faktisk se på søppeltv og det eneste du da legger merke til er en som liker gå uten sokker og sko...

Men du gidder virkelig faktisk se på søppel..woow-- Jeg har mer glede av å se maling tørke

Jerena

13.03.2015 kl.14:34

Enig med deg! Men stusset litt på din kommentar om ballerinasko...Jeg synes det passer fint å bruke de i mange anledninger, og veldig komfortabelt også. Imotsetning med høye hæler, det er umulig å danse med de!!!

Bjanny bjoff

13.03.2015 kl.14:35

Hvor homo er Oscar Valle? Hvem faen bryr seg om sko? Hvem faen ser på paradise? Hvem faen er du?

Jølle

13.03.2015 kl.16:10

Oscar er tydeligvis en mannemann som får med seg Paradise Hotel, og atpåtil irriterer seg over programlederens klesvei. Snakker vi combospiller her?

Mikke

13.03.2015 kl.16:26

Digger bloggen din

Det er så fascinerende å se følge med hvordan du hver dag finner nye måter å blamere deg selv på. Jeg har jo igrunnen ant at det finnes mennesker der ute som tenker i de baner du gjør, men det å få dette dokumentert daglig har åpnet øynene mine for helt nye nivåer av innsikt i menneskets underlige selvdekstruktivitet.

Lykke til med oppveksten, og keep it coming!!

Bjørn

13.03.2015 kl.16:26

Hehe enig med jølle her 👍😃

Silje

13.03.2015 kl.16:46

blir så irriter over sånne mennesker som deg som MÅ dømme folk og LATE som det finnes en fasit for hvordan folk skal oppføre seg eller gå kledd. Det er hennes kropp, altså hennes valg hva hun ønsker å gå med! Og at du sitter her og skriver en bok om hvor mye det irriterer deg, ja da tror jeg du skal slå hode ditt rett i veggen. Det er vell ingen andres sak hva faen hun velger å gjøre. Fy faen kjenner det koker inni meg når jeg leser dette, og nei jeg leste ikke alt for jeg ble kvalm etter første avsnitt. Oss på deg selv om din egen ræv, LA FOLK BESTEMME OVER DET ENESTE I VERDEN DE EIER MEST SOM ER DEMS KROPP.

Irritasjon

13.03.2015 kl.16:56

Jeg irriterer meg over at Oscar irritere seg over fottøyet til Triana. Og dette brukte jeg mye mindre tid og energi på. Ferdig nå :)

per

14.03.2015 kl.02:00

Du er keeg og homo

Jan

14.03.2015 kl.05:13

Jaja, dette var jo veldig interessant lesing på forsiden av Nettavisen..En blogger som bryr seg om hva Triana har på føttene , og hva jenter bruker på føttene.. Og attpåtil så er vedkommende mann/gutt/fjortis....Best wishes to you, hope you get something useful out of the shoe fetish..

Kent

14.03.2015 kl.10:50

At du gidder å skrive om slike banale og simple ting som å ikke bruke sko, gjør at jeg ikke gidder å lese artikkelen din en gang. Alle har sikkert noe dem irriterer seg over, men ingen gidder å gjøre noe stort nummer av det. Kun du og ukebladet SE OG HØR. Hvis du ikke liker bare føtter, oppsøk lege eller psykolog.

Andrè

14.03.2015 kl.10:55

Hun har veldig fine føtter da, så kan skjønne henne godt at hun ikke vil ha på sko i et land med 35+ varmegrader.

og i tillegg så er det nok et par stylelister som står bak hele outfiten hennes. kan ikke se for meg at hun sprader rundt barbeint bak kameraet en hel dag liksom.

skoene tas nok av og på:)

14.03.2015 kl.14:23

Folk må få gjøre som de vil

14.03.2015 kl.16:54

Haha, for et tragisk innlegg :)

Popcorn time

14.03.2015 kl.18:44

Det er så morsomt å lese innlegg til uintelligente mennesker som deg selv. Du aner ikke hvor mye du egentlig driter deg ut og hvor mye du skriker til Norges befolkning at du ikke bare har lav intelligens, men at du klarer å fremmedgjøre menneskekroppen så mye som du gjør. Go on son, shit ur pants some more!

Festus

15.03.2015 kl.12:14

Er det en Fetisj han har tro? Sko altså

Ronny

18.03.2015 kl.14:04

Hvem faen tror du at du er? Hvor i huleste bor du egentlig *oscar valle*? Faen for en tragisk type du er, jævla sub paranoide semitt! Får nesten lyst å gi det en kule rett i nakken, din kvinnehatende parasitt

19.03.2015 kl.20:26

Makan til selvhøytidelig pjatt skal man lete lenge etter. Angrer virkelig på at jeg kastet bort tretti sekunder av livet mitt på å lese dette - og tretti sekunder til på å skrive kommentar. Søppelblogg om søppel-TV i søppelnettavis.

Nå kjenner jeg at jeg har nådd lavmål av tidsfordriv. Må skjerpe meg.

19.03.2015 kl.20:32

Til deg som gratulerte herr Valle med førsteside på Nettavisen: Bloggerne BETALER for den plassen. Nettavisen lurer dere/oss til å tro at det er nyhetsstoff. Hahahahahahaha.

marresjef

20.03.2015 kl.14:11

Latterlig innlegg. Latterlig av Nettavisen.no å kaste bort folk sin tid på slikt dritt, du fortjener ikke å få kjøpe deg annonseplass engang.

Triana er en nydelig og vakker kvinne, og om vedkommende ønsker å spankulere rundt i naturens sko, må da hun vel få lov til det uten at en "motebevisst" streiting skal spy ut denne møkka her.

Et argument du bruker er at det er uhygienisk. Kan du supplementere med noe fakta som beviser dette, eller har du bare lavpannet vestkantsynsing å vise til?

Du nevner også et eksempel på en jente du kjenner som gikk i sokkelesten på skole. Hva gjør disse sokkelestene mer mottakelige for skitt enn skosålen din?

Du har til og med så lite å gjøre at du går rundt å irriterer deg over folk på treningssenteret som går i sokkelesten? Det er vel bare en brøkdel av de store bekymringene som tynger en stakkars pappagutt.

Og når det kommer til "flats" så håper jeg så inderlig at jenter fortsetter å bruke det, og det mest som et "klysefilter" mot patetiske menn som deg selv, som dømmer en kvinne ut i fra hva de har på beina.

Spør du meg er både flats og barbenthet en frisk pust i disse overfladiske tider, og jeg synest våre kvinner er vakre både med og uten hel.

Jeg er flau over å ha brukt så lang tid på å kommentere dette innlegget, men når jeg ser slikt uintelligent oppkast er det ikke annet å gjøre!

12.04.2015 kl.14:01

Du har kanskje ikke tenkt over at enkelte kvinner er høye og om man ikke ønsker å bli 2 hoder høyere enn alle menn så må man faktisk bruke flats...

hghhjg

16.11.2015 kl.15:42

Vet man har et trist liv når man bryr seg så mye om at noen ikke bruker sko..

Skriv en ny kommentar