hits

Slik vet du at damer har snakket om deg

06.03.2015 - 14:12 14 kommentarer


Jeg har tidligere nevnt at gutter diskuterer damer på byen. Men det er jo ikke tvil om at damer også diskuterer menn når de er ute. Det er klart de gjør det. Damer observerer og speider de også, de gjør det bare litt med diskré. Og hvis de ser noen de finner interessante, så forteller de det til venninnene sine slik at de også kan betrakte ham og komme med sine synspunkter.

 Og det hender tydeligvis at de av og til kommer fram til hvem av dem som skal «få» mannen hvis han viser interesse.

Det er sikkert flere grunner til det. Det kan for eksempel hende resten av venninnene har type eller at det var en som virkelig likte det hun så, mer enn de andre.

Det kan naturligvis være vanskelig å finne ut om damer har snakket om deg, men noen måter er det. Nå er det kanskje ikke noe spesielt mål i seg selv å finne ut akkurat det, men av og til opplever man visse ting som tilsier at det skjer eller har skjedd. Og det er jo litt moro. Som jeg har nevnt før, er det lite som slår følelsen du får når du vet at en jente syns du ser bra ut.

Du får for eksempel en rimelig solid pekepinn hvis du ser at en jente ser på deg, hvisker noe i øret til venninnen sin, som da også ser på deg. Da er det relativt sikkert at det er deg de har diskutert.

Benytter et par venninner seg av den halvdirekte metoden, kan du også være sikker på at de har sett seg ut deg og snakket om deg før de gjør det.

Det som skjedde meg for ikke altfor lenge siden, gjorde meg også temmelig sikker på at jentegjengen på tre hadde diskutert meg.

Følg Oscar Valle på Instagram: Oscarvalleblogg

Jeg og en kompis satt ved et bord på utestedet. Ved bordet på motsatt side av lokalet satt det tre jenter som alle så temmelig grisebra ut. Det la selvfølgelig vi merke til og vi tittet bort dit støtt og stadig. Jeg fikk imidlertid ikke noe klar bekreftelse på at de så på oss også i løpet av de korte blikkene jeg sendte dem. Det var ikke noen klare forførerblikk fra den kanten, for å si det sånn.

Etter en liten stund så jeg de tre jentene ta med seg tingene sine og forlate bordet. Jeg trodde de dro fra utestedet, og syns det var litt kjipt - uten at det var noen krise.

Etter ytterligere en stund, gikk imidlertid jeg og kompisen min ut på dansegulvet. Da så jeg at de tre jentene fra bordet overfor oss danset ved den andre enden av dansegulvet. Jeg beveget med mot dem og endte opp med å danse rett i nærheten.

Jeg hadde egentlig ikke sett meg ut noen av de tre jentene. Alle tre så omtrent like bra ut. Så det som skjedde da jeg nærmet meg den ene av dem, gjorde meg ikke noe.

Hun jeg gikk mot så nemlig at jeg kom. Da hun var sikker på at det var de jeg prøvde å komme i kontakt med, tok hun umiddelbart tak i armen på den ene venninnen sin - om på det tidspunktet sto motsatt vei - og dro henne mot meg. Den andre venninnen så også dette, og hjalp til med å dytte den tredje jenta mot meg.

Så da sto vi der, ansikt mot ansikt, begge to litt overrasket. Jeg strakk fram hånda og hilste, og da var tralten i gang. Jeg syns hun som ble dyttet mot meg så veldig bra ut, så jeg var ikke akkurat misfornøyd.

Jeg tolket altså det som skjedde som at jentene hadde snakket om meg da de satt på bordet overfor oss, og at det var hun som ble dyttet på meg som hadde vist mest interesse.

Så for å komme tilbake til poenget: Når jenter dytter venninnen sin på deg når de ser du kommer, så er det en rimelig solid indikasjon på at de har snakket om deg.

Og det er jo ikke akkurat en smell for selvtilliten.

Lik Oscar Valle her!

Følg Oscar Valle på Twitter!

14 kommentarer

Oslofru

06.03.2015 kl.14:28

Intressant läsning :D Håper du får en strålende fin helg! <3

Oscar Valle

06.03.2015 kl.15:38

Oslofru: Takk, takk! God helg til deg også :)

Erik Schon

06.03.2015 kl.16:25

Og her var jeg som trodde det var negativt at de peker og ler :)

Ricky bobby

06.03.2015 kl.16:51

Skarp konkurranse, men tror dette muligens kan være tidenes mest latterlige blogg.

Patrick

06.03.2015 kl.19:26

Du burde kutte ut bloggen og bli rakettforsker i stedet. Makan til skarpskalle - LOL

Voksen

06.03.2015 kl.22:43

Grisebra? :-D

Hvor gammel er du? 18? Og så skal du gi råd til noen som hadde seg dame før du var et glimt i din fars øye? :-D

Harry Hole

06.03.2015 kl.22:47

He-he og dette måtte du skrive om..Må være det desidert dummeste jeg har lest på nettet ever🙈🙉🙊!!

Ole

06.03.2015 kl.23:53

Artig med de negative kommenterene fra de frustrerte gutta som drar hjem alene hver bytur.

Jeg synes det du skriver er i tråd med mine egne erfaringer. Bra innlegg og bra blogg!

Oscar Valle

07.03.2015 kl.00:35

Ole: Tusen takk!

Jeg visste at denne bloggen kom til å tiltrekke seg en del negativt oppstøt fra andre gutter, så de kommentarene preller av ganske fort :)

kimberly

07.03.2015 kl.08:46

Du virker som en oppriktig fyr med hjerte på rette plassen men hvorfor bare flørting på utesteder? hva med å eksperimentere med flørting i hverdagen? Tror folk legger sin lit litt for mye til alkehol og menn går glipp av mange fantastiske damer kun fordi de ikke går ut på byen. Litt rart å tenke på men på byen stapper de tlf nr i vesken, lommer og jakken min og regelrett har ingen hemninger på tilnærmelser men i det "edru liv" så er det kun en som har spurt meg om date

Oscar Valle

07.03.2015 kl.12:53

kimberly: Hei. Det kommer av at dette hovedsaklig er en utelivsblogg. Men jeg er enig i at menn bør flørte mer når de er edru også.

Lagertha

07.03.2015 kl.14:20

Menn som drar hjem alene?? Høres ut som det er jaktmarked og at pene dame er trofeet som man deretter bare kaster! Si meg, er det helt umulig å møte seriøse menn ute på byen, eller enda verre; er det umulig å bli tatt seriøst når man som pen dame går ut på byen?

For det andre; man trenger ikke være snakket om selv om jenter vil ha venninna si over til deg. Ofte gjør jenter helt spontane ting. Og stygt sagt så var kanskje ikke de andre så interessert i deg....

Vegard

07.03.2015 kl.23:40

Hei på deg! Kjempe flott blogg! Håper du får en knall helg hilsen Vegard.

slankerinna

10.03.2015 kl.23:31

Jeg har vært mye på byen, men aldri som singel.

Når jeg oppdager menn som danser inntil meg eller viser interesse på dansegulvet så pleier jeg ofte å gjøre som det du beskriver her. Om jeg har ei singel venninne med, da indikerer jeg at jeg er opptatt og er bare ute for å ha det gøy med venner samt danse, men at venninna mi muligens er klar for en hyggelig flørt.

Skriv en ny kommentar