hits

Da jentene «testet» meg

03.03.2015 - 13:09 14 kommentarer

Lawo Terrasse.

Folk kan si hva de vil, men det er forskjell på hva gutter kan gjøre og hva jenter kan gjøre. Damer kan finne på å gjøre mange ting som hadde ført til ramaskrik om menn hadde gjort det samme.

Og ja, jeg er klar over at det går begge veier. Men mye av poenget med denne bloggen er å belyse at jenter også kan oppføre seg rart på byen, så derfor understreker jeg det poenget.

En gang møtte jeg noen venner på Lawo Terasse. En av kompisene mine hadde med seg en dame han holdt litt på med den gangen. Vi kaller henne «Karoline». Og hun hadde med seg en venninne.

Litt utpå kvelden, da alkoholinntaket hadde blitt litt høyere, skjedde det noe rart.

Følg Oscar Valle på Instagram: Oscarvalleblogg

Det hadde blitt tydelig at venninna til «Karoline» var singel. Antakeligvis hadde de ikke funnet noen som venninna syns var interessant blant de andre guttene på utestedet, så nå var turen kommet til meg.

«Karoline» kom bort til meg. Uten å si noe begynte hun å stryke meg på kinnet. Venninna fulgte like bak, og gjorde snart det samme. Det var tydelig at de skulle sjekke skjeggveksten min.

Så da sto jeg der mens to jenter befølte ansiktet mitt. Det er jo ikke akkurat hverdagskost, så jeg klarte ikke reagere med noe annet enn å ha et rart uttrykk i ansiktet.

Etter å ha sjekket skjeggveksten, begynte «Karoline» å kneppe opp skjorten min. Hun tok opp knapp to og tre fra toppen slik at det ble stor nok åpning. Deretter tok hun hånden under skjorta og kjente på brystet mitt. Det er verdt å nevne at dette var første gang jeg møtte «Karoline», så vi hadde ikke akkurat snakket mye sammen før dette skjedde.  

Jeg ble litt satt ut, og så mest rundt meg for å se om det var noen andre som fikk med seg denne bisarre greia. «Karoline» ga venninna et blikk som indikerte at det hun fant ut var ok. Etter de hadde snakket litt, lente «Karoline» seg mot meg.

«Du må la skjegget ditt vokse i to uker» sa hun med et lite smil rundt munnen.

Følg Oscar Valle på Twitter!

Jeg så spørrende på henne.

«Hvorfor må jeg det?»

«Hun trenger en som er en ordentlig mannemann, skjønner du» sa «Karoline» og nikket bort mot venninna.

Da ble jeg bare oppgitt.

Først og fremst, tror alle jenter at hvis en dame er interessert i en gutt, så vil han automatisk gjøre alt for å få henne? Jeg syns venninna var søt, men jeg hadde jo aldri latt skjegget mitt vokse i to uker kun for at hun skulle bli interessert.

Hvis en dame ikke er interessert i det utseendet jeg er komfortabel med, får det så være. Jeg kunne jo hatt lengre skjegg, men det har jeg valgt å ikke ha, og jeg forandrer faen ikke måten jeg er på fordi det øker muligheten for å få en random dame.

Jeg skjønner jo at «Karoline» og venninna antakeligvis gjorde det med et glimt i øyet, og jeg var ikke akkurat langsint, selv om jeg ble litt furt med en gang. Men seriøst, tenk hvis det var andre veien.

Tenk hvis jeg hadde gått bort til en dame og begynt å ta og føle på henne, før jeg for eksempel hadde konkludert med at hun måtte farge håret sitt brunt. Eller verre, at jeg hadde sagt til henne at hun måtte skaffe seg større pupper. Da hadde det jo blitt skriking, gråting og gjerne noen slag. Det hadde blitt et kaos uten like. 

Så det jeg vil fram til: Damer gjør også mye rart, og slipper ofte lett unna med det. 

Følg Oscar Valle her for flere historier, bilder og videoer!

14 kommentarer

L

04.03.2015 kl.20:15

Jeg har flere ganger opplevd lignende fra menn på byen. Som peller og berører, kommenterer utseendet mitt og antar at det er morsomt. Har ikke skreket eller felt tårer, men valgt å legge noen meter mellom meg og vedkommende. Jeg mener ikke at jentene i din fortelling oppførte seg spesielt sjarmerende, men reagerer på at du legger inn en kvinne vs. mann-tankegang her. Synes både menn og kvinner som bryter intimgrensene til fremmede er like merkelig.

Lagertha

04.03.2015 kl.20:17

Men det har jo menn gjort og sagt til meg! En ba meg farge håret lyst og jeg gjorde det, og han gikk.

En annen ba meg kle meg sexy og jeg gjorde det, og han gikk.

Men jeg har fått mye moro med andre menn.

gjest-jente

04.03.2015 kl.21:29

Hvorfor klager du når det var DU som lot denne/de jentene slippe unna med.

Kanskje jenter har mye lettere for å ta tak i sånne situasjoner og "ordne opp" så vedkommende ikke slipper unna, mens "guttene" bare lar det gli forbi og heller skriver et blogg-innlegg om det på nettet dagen derpå.

benny

04.03.2015 kl.21:43

Gay

04.03.2015 kl.22:37

Lattterlig. Men det fins også menn som gjør lignende.

pess

04.03.2015 kl.23:43

hverdagskost fra menn....aldri sett en kvinne klage så mye. har blandt annet hørt at , puppene ikke er perfekt fra noen centimeter rompa mi burde trenes så kommer æ til å se smokin ut, og at jeg har manglet former. Aldri klagd, bare sagt at jeg jobber med saken.

diehard

05.03.2015 kl.00:24

Det morsomme er at det vare er bitre og sure jenter som kjenner seg igjen som kommenterer

Malin

05.03.2015 kl.07:43

Herregud hu der kan jo umulig være normal . Slike jenter er ingenting å spare på . Ikke normal oppførsel . Både jenter og gutter Som oppfører seg på den måten er ikke noe å trakte etter . Det e noe jeg værtfall ALDRI kunne funnet på å verken gjort eller sakt .

kaill

05.03.2015 kl.08:29

Haha.. Enig med diehard.. :P

Dog dette er riktig måte å skafe seg et ligg på. ETT... (tøs)

BigerStrongerFaster

05.03.2015 kl.14:02

Det hele virker som en ganske omfattende compliancy test test. En medgjørlighets test om du vil. Jenter har mange ting de tester når de er på sjekker'n. Medgjørlighet er bare en av dem.

Det du kunne ha gjort var å ta kontroll over situasjonen for å befeste din posisjon som MANNEN (alfa hannen) Hvis du klarer å gjøre det med humor samtidig som du gjør jenta du er interessert i en smule usikker så er mye vunnet.

abdi

05.03.2015 kl.16:06

Det jeg må si er det er mange måter å teste folk på og en del av jenter liker å teste manfolka.

De her jo sak til deg klart og tydelig hun vil ha man og det vil jo si en som kan spillet eller vet at han kan hontere sånne situasjonene. Et spill er et spill man må kunne utfordre tilbake på smart må vis du er interessert i henne. Du trenger ikke å bytte utseende.

Men at du ser det å da hva som foregår er viktig. Jeg tviler på om hun ville holde på med deg vis du hadde sakte ja til å spare skjegget.

Flørting med var andre så er det mye testing til og med små ting kan Være test. Det hele går ut å ha kontroll og forstå det som skjer.

Jeg er ikke noe mester men ville rådet deg til å lese noen bøker se noen filmer du da vil du forstå litt iallfall og tren også å være veldig sosial snakk med folk om alt mulig fotball,nyheter,alt som ikke er personlig på t-banen trenings studio med folk du ikke skjønner..Kjøp deg oppgave boka til (spillets regler) den vil vis deg veien for du lærere deg å temme å være nærvøs,stresset og bli kreativ med å forstå helheten av bilde.

Men jeg er glad for at du sa nei til å ha skjegget på grunn av henne som du her nettopp møtt, vis du hadde gått med på det så hadde de sett på som tullingen de her I lille fingeren.

Ikke Vær sur på dem de ser etter noen annet en det du er/var ikke frekt ment

Lykke til

05.03.2015 kl.17:54

Syns det er bra du prøver å få fram at kvinner og menn er ikke så forskjellige

Moa

08.03.2015 kl.15:57

Abdi: Jeg for står akkurat hva du me ener, det hele er ei spill og du må bestå testen

Oscar Valle

09.03.2015 kl.15:38

abdi: Ja, takk for tips, ass. Skal prøve å trene slik at jeg forstår litt.

Skriv en ny kommentar