hits

Slik var gårsdagens bytur

01.03.2015 - 16:17 11 kommentarer

Ikke lett å ta bilder når du er ute. Men dette ble tatt før det ble virkelig fullt på utestedet. 

Under gårsdagens bytur valgte jeg å prøve noe nytt. Jeg fant ut at jeg skulle live-tvitre byturen. Dermed fikk mine (enormt mange) følgere på Twitter servert en rekke tweets om hvordan kvelden utviklet seg. 

For de som er interessert, har jeg valgt å samle twittermeldingene  - og legge til noen ytterligere forklaringen. Antakeligvis blir dette noe jeg kommer til å gjenta med jevne mellomrom, spesielt hvis det tas godt imot. 

Kvelden startet på vorse: 

Da klokken nærmet seg 23, måtte vi snart bestemme oss. 

 Det endte opp med at vi valgte å dra til Solli Plass denne gangen. Taxituren ble som vanlig livlig. 

Spenningen var naturligvis stor da vi tok kortleken. Men det gikk bra for min del. 

Det var litt kø der da vi kom, og da var det noen som dro opp det å kjøpe bord som et alternativ. 

Det endte altså med at vi kjøpte bord. Vi var fire stykker som hadde dratt litt tidligere, og vi betalte 1000 kroner per person for bordet. Da får man jo også drikke for 1000 kroner. Det er også et par kelnere - eller vertinner vil dem kanskje bli kalt - som tar bestillinger slik at man slipper å brøyte seg fram i barkøen. 

Det var ikke veldig mye folk der i starten, og jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk, men heldigvis tok det seg opp. 

Som jeg har skrevet om før, så er jeg rimelig glad i den første delen av byturen, spesielt når forførerblikkene kommer, som det jo bare blir flere av når man har bord. 

Jeg tok også mine forhåndsregler

 Ikke lenge etter dukket første feil opp. 

Men poenget i tweeten kommer fortsatt fram. I går var det absolutt verdt å kjøpe bord. Bruker jo uansett ikke mye under 1000 kroner på byen uansett, og når det ble så fullt på utestedet som det ble, så var det veldig deilig å ha et avsperret område der man kunne sitte.

I tillegg får man god oversikt og ser litt artige ting. 

Men det ble en del folk på bord-området også etter hvert. 

Det var litt ymse musikk der. I starten spilte de en del eldre hits. Sånn fra tiden rundt 2007. Ble nesten litt nostalgisk. Og så kom det en periode der de spilte hip hop-bangere. 

Men etter hvert gikk de tilbake til å spille sånne sære, litt halvkjente house-varianter. Jeg skjønner seriøst ikke hvorfor ikke utestedene spiller mer slagere. Da snakker jeg ikke om Ole Ivars eller 80-tallsmusikk, men kule, kjente sanger som skaper stemning. Gjerne hip hop-sanger. Men det skal jeg klage mer om i et senere innlegg. 

Snart ble det tydelig at folk begynte å komme i form. 

Det så lite sjukt ut. De sto på dansegulvet, og dama danset seg nedover - en slags twerke-variant. Men da hun var midtveis stoppet hun opp og sto med ansiktet mot skrittet hans i flere sekunder. Jævlig weird å observere. Men så ikke ut som Pilgaard hadde veldig mye imot det. 

Da var klokka halv to. Og da ble de ikke akkurat like hyppige oppdateringer. Rart, det der. 

I siste tweet for kvelden, så refererte jeg til noen tweets om en jentegjeng som vi senere kom i kontakt med. De twittermeldingene klarte jeg imidlertid å slette. Men uansett, hyggelig avslutning på kvelden. 

Følg Oscar Valle på Twitter her!

Følg Oscar Valle på Instagram: Oscarvalleblogg

Lik Oscar Valle på Facebook!

11 kommentarer

Victoria

01.03.2015 kl.16:53

Det må jeg si, Oscar!;) Ha ha. God idé å twitre kvelden. Bytte ut et par av tweetsa med bilder neste gang? Blandingen av bilde- og tekst tweets gjør at inntrykkene blir enda sterkere. Selv havnet jeg på et kollektiv vorspiel, fordi venninnen min er tidenes cougar....klynk. Resultat: En av teologistudentene knuste deler av inventaret. Svært spesiell kveld.

Oscar Valle

01.03.2015 kl.20:40

Victoria: Ikke dumt forslag. Problemet er at det er vanskelig å ta ålreite bilder på byen. I tillegg ser det litt prøvehopper ut å drive og ta masse bilder når man er ute. Men enig i at det bør gjøres. Skal gjøre mitt beste neste gang! Din kveld hørtes jo forresten særs interessant ut.

Lagertha

01.03.2015 kl.23:09

Og hva skjer nå i forhold til den "pene dama"?

For øvrig må jo dette være det verste sladdervrøvl jeg har hørt. Er dette den nye trenden nå?

Oscar Valle

01.03.2015 kl.23:31

Lagertha: Kall det hva du vil. Dette er en beskrivelse av en bytur, og da nevner man gjerne de morsomme øyeblikkene man får med seg.

Som alltid hyggelig at du kommenterer, Lagertha!

Pelle

02.03.2015 kl.00:28

Var hun like pen da lyset ble slått på?

Lagertha

02.03.2015 kl.09:38

Jeg vil fortsatt ha et svar vedrørende hvilke planer du har for den "pene damen" nå! Tror du at "pene damer" kan man leke med og at de kun er et trofe å ta med hjem? Må "pene damer" slutte å gå på byen, slutte å pynte seg så de kan bli tatt seriøst og at de også har følelser? Mulig hun heller ikke var interessert i noe mer, men vet du det?

Oscar Valle

02.03.2015 kl.12:41

Lagertha: Hva som skjedde med den pene dama (som fortsatt var pen dagen derpå, ja, Pelle) da vi kom hjem og vårt forhold videre, er ikke noe jeg kommer til å legge ut om her.

Og, nei, jeg tror selvfølgelig ikke at pene damer er noe man kan leke med eller at de er et trofé. Hadde satt pris på om du la fra deg den dømmende holdningen når du ikke vet noe om hvordan ting var den aktuelle kvelden. Du vet ikke om det var jeg heller henne som tok det meste av initiativet? Du vet ikke om det var jeg eller henne som spurte om vi skulle dra? Blir for enkelt å trekke konklusjonen om at en gutt automatisk er den dominerende, bestemmende parten når to voksne mennesker velger å dra hjem sammen.

Men jeg kan uansett forsikre deg om at jeg ikke har noen intensjoner om å lyve til henne eller leke med henne på noen som helst måte. Så håper jeg ikke hun gjør det med meg heller.

Maria Sundby

02.03.2015 kl.14:00

Sorry for venninna mi som sølte champis på deg på Baroque hehe :)

Lagertha

02.03.2015 kl.14:13

Så får jeg trekke den konklusjonen at du ha vanskeligheter med få deg dame i det hele tatt da. Du skriver jo selv at den peneste dama faktisk ble med hjem!

Vel,vel samma for meg. De kjekkeste mannfolka pleier å følge meg hjem; veltrente politimenn, rikinger fra vestkanten og andre menn som sier de skal passe på meg og kun betaler min drosje hjem. Jeg har nok et litt mer spennende liv enn deg.

Oscar Valle

02.03.2015 kl.14:50

Lagertha: Hehe, ja, det er helt tydelig.

Maria: Går bra! Bare litt irriterende der og da :)

Rune

02.03.2015 kl.15:25

Noen som så hun pene dama bli med deg hjem, eller er dette bare sedvanlig svada?

Skriv en ny kommentar