hits

Derfor kan det ofte lønne seg å vente

17.02.2015 - 11:54 12 kommentarer

TIER: Jenta det er snakk om i dette innlegget, var omtrent i samme liga som denne dama - hvis ikke bedre. 

Mange gutter er utålmodige når det gjelder det å sjekke damer. Og det kan jeg skjønne. Ser man en digg dame på et utested, vil man snakke med henne. Man vil prøve seg og se om det er muligheter der. Gjerne så fort som mulig.

Det er imidlertid ikke alltid det er den beste taktikken.

Noen ganger kan det lønne seg å vente med å gå bort til dama man er interessert i, av forskjellige grunner. Spesielt tidlig på kvelden kan dama ha en høyere terskel for hva hun er interessert i snakke med. Tidlig på kvelden hender det også ofte at jentene har mer lyst til å snakke med hverandre enn med ukjente boys.

Du kan jo tenke deg selv hvis du er i en dyp samtale med en kompis, så kommer det en halvdrita, slitsom dame som stiller en rekke uinteressante spørsmål. Da gir du ikke henne mye oppmerksomhet.

Oscar Valle på Instagram: oscarvalleblogg!

En kveld for en god stund siden, valgte jeg og en kompis å stikke på Horgans for å ta oss noen øl. Det var en torsdag og vi var tidlig ute, så det var ikke mange folk der ennå. Etter å ha tatt den sedvanlige runden i lokalet, valgte vi å sette oss i bakgården.

Mye av grunnen til det var at det satt en dame der som så rimelig insane ut. En mørk blondine som hadde på seg rød topp, trange jeans og høye hæler. Det var ingen tvil om at hun var den diggeste som var på stedet den kvelden. En klink 10-er, i mine øyne. I tillegg satt hun med en brunette-venninne som også så bra ut.

Vi var imidlertid ikke de eneste som hadde sett disse damene, og det samlet seg fort flere kompisgjenger i bakgården. Og hva tror du skjedde?

Jo, med jevne mellomrom gikk gutter bort til de to brunettene. En eller to representanter fra de forskjellige guttegjengene prøvde seg på den sinnssyke dama og venninna. Og det samme skjedde hver gang. Mannen begynte å snakke, men jentene viste ikke noe tegn til å være interesserte.

Det er litt pinlig når man ser gutter få soleklart rødt kort - vi har vel alle fått det og vet hvordan det føles - og dette var ganske smertefullt å bevitne. Det skjedde faen meg fire-fem ganger. Noen var mer pågående enn andre, men alle endte opp med å gå tilbake til kompisene med halen mellom beina etter noen minutter

På mange måter kunne de takke seg selv. Spesielt når du er tredjemann som prøver deg, og alle før deg har fått avslag. Ser jeg tre gutter som på tur prøver seg på et bord med jenter og ingen får noe særlig respons, kommer jeg aldri til å være fjerdemann. Skal du komme noe vei da, må du i hvert fall gjøre noe annerledes.

Prøver du deg på samme måte som tre stykker har gjort før deg er du uoriginal og jentene kommer garantert til å være lei. Da kan du egentlig se så bra ut som du bare vil, men du vil sjelden komme noen vei. Det er noe av grunnen til at jeg så godt som aldri prøver meg på kelnere og bartendere. De blir sjekket opp hele tiden, og jeg vil ikke være «den fyren».

Uansett, etter disse forsøkene fra de forskjellige guttene, gikk de to jentene en tur ut fra bakgården. Og da de kom tilbake, tenkte jeg at det var på tide å prøve noe.

Da den fineste av dem - som fortsatt så sykt bra ut - kom inn døra til bakgården, plantet jeg øynene i henne mens hun gikk mot plassen sin. Og like før hun skulle satte seg igjen, møtte hun blikket mitt.

Da rynket jeg litt på pannen og så rart på henne.

Det fikk hun med seg. 10-eren hevet øyenbrynene, løftet på den ene hånda og mimet «hva?». Da brukte jeg fingrene på venstrehånden som hvilte bordet, til å vinke henne mot meg. Hun fortsatte å smile litt spørrende mens hun skrittet bortover.

Da hun var like ved bordet vårt, lente hun seg mot meg som at hun ventet at jeg skal forklare hvorfor jeg så rart på henne. Jeg strakk fram hånda.

«Hei, hva heter du?»

Da skjønte hun hva som var greia, og smilte lurt. Etter litt småprat hentet de to jentene tingene sine, og satt seg ned med meg og kompisen min - til mange lange blikk fra de andre guttene i bakgården.

Slik fikk vi altså den diggeste dama på utestedet til å sette seg med oss.  Vi hadde is i magen, tok det med ro og hadde en annen tilnærming enn de andre guttene.

Senere på kvelden hadde kompisen min spurt venninna om hvorfor de hadde satt seg med oss. Da hadde hun svart at de hadde lurt på hvorfor vi ikke vi hadde kommet bort til dem tidligere. De var nysgjerrige på oss.

Noen ganger er det altså best å vente. 

Følg Oscar Valle her for flere historier, bilder og videoer!

Følg Oscar Valle på Twitter!

12 kommentarer

Sunniva

17.02.2015 kl.11:59

Sinnsykt bra innlegg; ler av bildene jeg får i hodet!

Oscar Valle

17.02.2015 kl.12:26

Sunniva: Tusen takk!

Rune

17.02.2015 kl.13:13

WOW! Du maktet altså å få sitte på samme bord som en dritfin jente!?! Imponerende.. De skjønte vel at å sette seg ned og snylte noen drinker på de trauste karene som sto og hang, var en god måte å komme seg unna alle de andre inpåslitne guttevalpene der for en stund tipper jeg;)

Bruno

17.02.2015 kl.15:30

LOL

Oscar Valle

17.02.2015 kl.16:51

Rune: Takk, takk! Det var moro, selvfølgelig. Og du har nok rett. Er jo en kjent sak at når jenter er ute etter å skaffe seg gratis drikke, så går de etter de guttene som har vist minst interesse.

Lagertha

17.02.2015 kl.18:26

Tull og tøys. Man velger den mannen som ser best ut. Og det skriver du jo også damene fortalte din kamerat. De hadde jo sett dere ut allerede! Dette er jo bare selvskryt. Jeg har fått høre at jeg er smellvakker, at jeg kunne få hvem jeg ville av mannfolka - og det av damer!

Terje

18.02.2015 kl.07:35

Men kom det noe mer ut av dette, eller var moralen at du fikk snakka med ei søt, usikker ungjente ved å være litt sofistikert cocky? Var hun noe smart ellers?

Oscar Valle

18.02.2015 kl.12:14

Lagertha: Joa, men hun fortalte jo at mye av grunnen til at de hadde sett oss ut var at vi ikke hadde gått bort til dem. Så det hadde nok en del å si.

Terje: Moralen er at gutter noen ganger er altfor ivrige, noe jeg altså poengterte med et eksempel.

Terje

18.02.2015 kl.13:28

Ok, så det kom ikke noe mer ut av det?

Oscar Valle

18.02.2015 kl.15:05

Terje: Hva som skjedde etter kontakten ble opprettet, velger jeg å holde for meg selv :)

Angelica

22.02.2015 kl.03:12

Herregud, hvem tragisk person snakker om "liga" og å leke hrd2get? Med mindre man er en slave av noe åndssvak som PUA og lignende? hahaha, uff. spill er for valper.. og slutt og kategoriser jenter på skala fra 1-10. Det er bare respektløst. Er du en 10er selv kanskje? Tror ikke det..

Oscar Valle

22.02.2015 kl.15:31

Angelica: Ikke meningen å være respektløs overfor damer. Det er mer en kjapp og enkel måte å gi et inntrykk av hvor bra dama så ut. Mulig det kommer et innlegg om dette en gang.

Se for øvrig mitt svar her: http://oscarvalle.blogg.no/1424532194_tips_til_gutter_som_s.html#comment

Skriv en ny kommentar