hits

Hva slags blogg er dette?

07.02.2015 - 22:43 Én kommentar

Velkommen til Oscar Valles blogg!

Først og fremst, mitt ekte navn er ikke Oscar Valle. Det er et altså et pseudonym. Det er flere grunner til at jeg ikke skriver under mitt ekte navn, uten at jeg kommer til liste opp de her.

Det jeg kan fortelle er at jeg er en singel mann i tjueårene, som har bodd i Oslo hele livet. Og nå skal jeg altså skrive en blogg for Side3 og Nettavisen.

Les Side3s introduksjonsartikkel her: - Jeg blir sjekket opp hver gang jeg er på byen

Min hovedtanke er at denne bloggen skal handle om utelivet, hovedsakelig i Oslo. Det skal handle om ting som skjer på byen og temaer som folk flest forhåpentligvis kan kjenne seg igjen i eller bli underholdt av å lese om.

Jeg har egentlig ikke planer om at dette skal være en sjekke- eller singelblogg. Men det er jo sånn at interaksjonen mellom kjønnene er en veldig sentral del av det å dra ut på byen. Det kommer derfor til å bli mange innlegg om sjekking og det motsatte kjønn. Det føler jeg er naturlig i en blogg om utelivet.

Når det gjelder sjekking, så er det skrevet mye om temaet. Veldig mye. Men da er det nesten alltid skrevet fra en jentes perspektiv. Eller så er det skrevet tips til gutter fra såkalte sjekkeksperter eller lignende. Mye av grunnen til det er at gutter selvfølgelig er mye mer ivrig enn jenter. Etter litt alkohol prøver de seg på det som er av jenter, og mange av dem vet ikke hva de driver med. Derfor skrives det mye tips til gutter, rett og slett fordi mange trenger det.

Men det er nesten ingen som har skrevet om slike ting fra en gutts perspektiv. Det er nesten ingen som har skrevet om hvordan det foregår når jenter sjekker opp gutter. Eller hvordan mange jenter oppfører seg rundt visse gutter på byen.

Det har jeg tenkt å gjøre noe med. De gjør også mye rart, nemlig.

Så kan folk spørre seg: Hvorfor i all verden skal vi tro på en eller annen blogger? Og til og med en blogger som vi ikke vet hvem er. Til det har jeg vel ikke noe bedre svar enn at dere bare får stole på meg.

Jeg har jo vært en del på byen opp gjennom. Og mye av grunnen til at jeg kan skrive om hvordan jenter oppfører seg, er at jeg - i all beskjedenhet - får en del oppmerksomhet fra damer. Det får også flere av mine kompiser.

Så med tanke på det jeg selv har opplevd, samtaler om temaet med kompiser, med forskjellige damer og med venninner, føler jeg at jeg har et godt grunnlag til å skrive om disse tingene.

Men som sagt, jeg ønsker ikke at dette skal bli en ren en sjekkeblogg. Jeg vil også skrive om andre elementer og sekvenser som en bytur inneholder. Det vil være generelle betraktninger som folk enten kan kjenne seg igjen i eller kanskje være nysgjerrige på. Jeg vil også fortelle en del sanne historier om ting som har skjedd på byen.

Det kan også hende det av og til dukker opp innlegg om ikke handler om utelivet og festing. Det er jo ikke bare det jeg gjør og tenker på her i livet. Men det er altså bloggens hovedtema.

Summen av alt dette gjør imidlertid at jeg håper jeg får en blogg som kan være interessant for både gutter og jenter.

Så hvis du liker det du leser, tusen takk! Og jeg vil sette veldig pris på om du sprer ordet!

Henvendelser kan sendes hit!

Følg meg gjerne på: 


Én kommentar

Connie

30.06.2015 kl.21:20

Eehhm? Jeg har en venn som heter Oscar Valle, så nå skvatt jeg litt når jeg fant denne bloggen...

Skriv en ny kommentar